Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha úgy nézzük, letudtuk a kupát. Igaz, lesz még egy meccsünk, de az májusban esedékees. Nekünk is jönnek majd a pihi napok, és ma elverjük a Lyont és megkezdjük a menetelést! És most kérdem én, mi a madrid? Egy semmi. A végén már csak ezt a szerencsétlen Casillast sajnáltam. Szegény srác, nem tehet róla, hogy iylen nyomorékok vannak előtte. Én megmondtam, hogy beleszalad a késbe a madrid, bele is szaladt. Hajrá Barca!!!!!pitta19 írta:Nekünk anyira nem jó, hogy kiesett a margit a bl-ből, mert nekik így már csak a bajnokság maradt. Hat pont az előnyünk, de biztos vagyok benne, hogy elég nehéz bajnokság hajrára kell számítanunk, üldözni fog a real.
Mondjuk nagyon várom már, hogy náluk is kidurranjon a nyerjük a meccseket lufi...
Természetesen nem kötelező egyet érteni.Livia Drusilla írta:Ebben sztem nincsen igazad...Bányász írta: A kivétel erősíti a szabályt.
Attól még úgy gondolom,h most ebben igazam van és sztem nagyon kevesen vannak akik ugyan úgy emlékeznek ezekre a nevekre akiket említettél.
Bármennyire jó játékosok nem hiszem,h miattuk szerette meg bárki is a Realt...
Viszont pl egy Redondo most úgy kellene ennek a csapatnak mint egy falat kenyér.A maguk idejében a felsorolt játékosok igenis húzónevek voltak...
Egy Real szurkoló számára mindenesetre kötelezőek...
Csak felnőtt azóta egy új generáció, és a futball körüli felhajtás is nagyobb lett...![]()
Ebben sztem nincsen igazad...Bányász írta:A kivétel erősíti a szabályt.IvánC írta:Én igen. Sőt Butragenora, Hugo Sanchezre,Sanchisra,Chendora,Redondora,Hierrora, még Panuccira is stb....Valdano is jó játékos volt,világbajnok meg minden mégis alig emlékeznek rá....
Attól még úgy gondolom,h most ebben igazam van és sztem nagyon kevesen vannak akik ugyan úgy emlékeznek ezekre a nevekre akiket említettél.
Bármennyire jó játékosok nem hiszem,h miattuk szerette meg bárki is a Realt...
Viszont pl egy Redondo most úgy kellene ennek a csapatnak mint egy falat kenyér.
Fájó emlék a legutóbbi Krojf koma!Krojf írta:Az is szép lenne, ha a Barca akkor is olyan jó lenne, mint most,
amikor újra a Nou Camp adna otthont a BL-döntőnek!
Előbb-utóbb újra megkaphatjuk...
K.
csak más lehet csődbeviszi a klubot, perez meg nagyon jó üzletember, tudta hogyan csináljon pénzből még több pénzt.Capon írta:Perez-től azért szerintem nem kell hanyatt esni. Amennyi pénz rááldozott az említett sztárokra annyi pénzből bármilyen más elnök hívására is jöttek volna a játékosok. Mélyen belenyult a kasszába de ezt ugyan igy megtehette volna bármelyik másik Real edző is. Nem vitatom el az érdemeit meg a hibáira is emlékszem. Csak szerintem bárki más is ki tudott volna adni egy játékosért ilyen horibilis összegeket.
Így igaz. Ez a lényeg. Ám azt nem veszem azért biztosra, hogy Perez képes lesz mindenkit egy nyár alatt leigazolni. Benzema nagyon sanszos, Mellette még egy klasszist hozhat szerintem Perez. De ha csinál egy gigaigazolást, az "meghozhatná" a többi játékos kedvét Madridba igazolni.Aprieto írta:Lehet a BL-ben virítani butaangol 18 km-t futó játékosokkal, a spanyol bajnokságban semmit sem ér. Ezért kellenek fineszes, okos, futballt JÁTSZÓ emberek a Madridba is. Most vannak? Nincsenek.
Ha meg nem sztárokat vinne vki, akkor kiket? Töltelékemberek most is vannak. Sőt. Csak azok vannak szinte.
A kivétel erősíti a szabályt.IvánC írta:Én igen. Sőt Butragenora, Hugo Sanchezre,Sanchisra,Chendora,Redondora,Hierrora, még Panuccira is stb....Valdano is jó játékos volt,világbajnok meg minden mégis alig emlékeznek rá....
Ez igaz.De gyakorlatilag és minden bántás nélkül a két galaktikus éra egyenlő a Real Madriddal.Senki nem beszél a köztes évekről.Mert azok gyakorlatilag a Real történelmében jelentéktelenek.Az tény,h voltak közben is jó játékosok...de a Real Puskásokról,Di Stefanókról,Zidaneokról és Figokról szól...Valdano is jó játékos volt,világbajnok meg minden mégis alig emlékeznek rá....IvánC írta:Egyébként is érdekes kérdés, igazából csak két galaktikus éra volt a Madrid történetében. AZ egyik még a Puskás-féle csapat, a másikat ugye mindenki ismeri. Közben is voltak kivételes játékosok nálunk, de sosem állt 11 sztárból a csapat.
Kösz,igyekszik az ember...gekkodan írta:Bányásznak mostanában elég durván igaza van a dolgokban (nem popsi-nyali van, de mostanában jó szériát futsz Laughing )
Lehet, hogy aki a galaktikus éra alatt csapódott a Madrid szurkolói közösséghez, az igy gondolkozik, de ez csak egy bizonyos fiatal rétegre jellemző. Nálam nem Zidanenál kezdődik a Real Madrid. Perez meg mániákusan utálta a VKPkat Cambiassótól kezdve Mekeleleig mindenkit elküldött, VDB is az ő sara(beáldozta egy Dévidre).Guti meg...igen nagyon jó játékos.De nem lehet,h azért volt csere mert volt a csapatba egy Zidane egy Figo,Cambiasso,Makalele?És még lehetne sorolni.
A csapatot meg ott cseszték el,h elküldték Del Bosquét.
Hidd el engem hidegen hagy a galaktikus éra.Csak a Real szurkolóinak nagy részét nem.A Realba mindig a világ legjobb játékosai fociztak.És aki a Realnak szurkol az ezért szurkol a Realnak.A szurkolóknak kellenek galaktikusok.A szurkolókat meg meg kell tartani.
Ezért mondatm,h rossz csapatot választottál magadnak... Smile
Egyébként nem akarlak meggyőzni az igazamról meg semmi csak ez a véleményem
Korábban is ismertem, sőt azt is tudtam, hogy Barca utánpótlás. Láttam még az MUban, amikor lehetőséget kapott és gólt is fejelt a BL-ben.nyilván 1 éve arról se volt fogalmad, hogy Piqué egyáltalán létezik
Fogalmam sincs hogy miről vitáztok, hogy egyáltalán hogy jött ez ide, de néhány dolgot szögezzünk le:IvánC írta: Te miről beszélsz? Nem is emlitettem a Barcát, de ha akarod megteszem.
Messi....kész....még Bosquets, ha igy fojtatja. Puyol, Xavi,Iniesta(mellesleg a kedven c Barca játékosom) már régesrég a csapat tagja.
Dos Santos, Bozsan, Piké nulla
És ne hozd fel Fabregast, mert nem a Barcában lett belőle futbalista.
Rivaldo11 írta:Igaz, Diarrából még lehet egy valóban jó vkp, ám sokat kell higgadnia-legalábbis szerintem. Még nem tart ott, hogy Makelele 2-nek nevezzük, ahhoz még sok spenótot kell megennie, a kritikám elsősorban ennek, na meg a srác túlsztárolásának(megítélésem szerint) szól. De kétségtelen, van benne lehetőség. A madrid támadójátékáról meg... azt vallom, hogy ha megnézzük egy csapat játékmesterét, abból nagyjából következtethetünk a csapat kvalitásaira is. Sneijder...
Azzal is egyetértek, h. Pereuz tud csak sztárokat odavinni, de neki sem lesz könnyű dolga. Most Benzema, Silva, Ribery, Villa megszerezhető, szerintem Cr, meg Kaká maradnak a helyükön. Aztán majd meglátjuk.
Azt már kifejtettem miért nem mutatott semmit Saviola.IvánC írta:Nemhinném. Miguel Torresnél pl. sokkal jobbak. Saviola akkor sem mutatott semmit, amikor lehetőséget kapott. Guti meg azért volt töltelékember, mert egy flegma idióta, pedig észben nagyon ott van.Töltetlék embernek is kevesek lennének szvsz. Wink
Nézd meg pl a galaktikus érába egy Guti volt töltelék ember...
A galaktikus érát meg inkább ne forszirozzuk. Máig fáj a fejem Bekemtől. 2003után teljesen elcseszték a csapatot, aminek a hatását máig érezzük.
Nemhinném. Miguel Torresnél pl. sokkal jobbak. Saviola akkor sem mutatott semmit, amikor lehetőséget kapott. Guti meg azért volt töltelékember, mert egy flegma idióta, pedig észben nagyon ott van.Töltetlék embernek is kevesek lennének szvsz. Wink
Nézd meg pl a galaktikus érába egy Guti volt töltelék ember...
Bojan,Piqué NULLA? Ez nagyon erős. Del Bosque alatt mind2 fiatal bemutatkozott a spanyol felnőtt válogatottban. És már a Barcában bizonyítottak is. Ezzel nem értek egyet.IvánC írta:
Te miről beszélsz? Nem is emlitettem a Barcát, de ha akarod megteszem.
Messi....kész....még Bosquets, ha igy fojtatja. Puyol, Xavi,Iniesta(mellesleg a kedven c Barca játékosom) már régesrég a csapat tagja.
Dos Santos, Bozsan, Piké nulla
És ne hozd fel Fabregast, mert nem a Barcában lett belőle futbalista.