Roma-Catania 7

Hoppácska... mondjuk 9-en fejezték be a vendégek,de akkor is...

Hát nem lenne utolsó dologLG írta:Azért jo, h a második kedvenc csapatomban 1 magyar játxik. Milyen szép lenne, ha pár éven belül klucsember lenneHAnonymus írta:Filkor győztes gólt rúgott az Inter B-ben!
Azért jo, h a második kedvenc csapatomban 1 magyar játxik. Milyen szép lenne, ha pár éven belül klucsember lenneHAnonymus írta:Filkor győztes gólt rúgott az Inter B-ben!
Szépen alakul az ő pályafutása isHAnonymus írta:Filkor győztes gólt rúgott az Inter B-ben!
Kevés olyan focista van,aki még nem csinált azt a szájából,de Kaka nem fog! Aztán lehet,h ő sem különb,de én úgy vélem,h különbLG írta:Hát ha a Milán télleg nem éri el a BL-s helyet, akkor megláthatjuk, h Kaka segget csinál-e a szályábol, és el-e megy Madridba. kiváncsi lexek, bár ahogy ismerem maradni fogGame90 írta:Hát sztem ebből már nem lesz jó eredmény.De nem is baj. A lényeg, hogy minnél lejjeb legyenek. Egyedül Kakát sajnálom
Hát ha a Milán télleg nem éri el a BL-s helyet, akkor megláthatjuk, h Kaka segget csinál-e a szályábol, és el-e megy Madridba. kiváncsi lexek, bár ahogy ismerem maradni fogGame90 írta:Hát sztem ebből már nem lesz jó eredmény.De nem is baj. A lényeg, hogy minnél lejjeb legyenek. Egyedül Kakát sajnálom
ÁÁÁÁ DehogyGame90 írta:Berlusconi alatt mit értessz?Csak nem megint bundát?
![]()
Őt én is sajnálom! Amúgy nehogy azt hidd,h nem érik el mákkal,vagy Silvio papa segítségével min az Uefa kupás helyet! De nagyon szurkolok,h a Blt ne érjék elGame90 írta:Hát sztem ebből már nem lesz jó eredmény.De nem is baj. A lényeg, hogy minnél lejjeb legyenek. Egyedül Kakát sajnálom
Hát részemről GO INTER,GO ROMA, GO PALERMO, GO MINDENKI! Csak ne érjen el jó eredményt a csalómilánGame90 írta:Jó csapatnak szerencséje is van![]()
De tényleg reálisabb eredmény lett volna az x
![]()
Forza Inter
milán csak így tovább! Inter tegnap nem érdemelt győzelmetGame90 írta:Csak nyert az Inter a Parma ellen![]()
AC Parma–Internazionale 1-2 (Budan 26., ill. Ibrahimovic 15., Cruz 93.; kiállítva: Ibrahimovic 95.)
Palermo áll az élen a jobb gólkülönbségévelMilant pedig 4 pont választja el a kiesőhelytől
![]()
Föl fog jutni, de ezzel a kerettel jövőre semmi esélyük nem lenne, pláne ha még Buffon is elmenne...Lehet esélyük, de ahhoz kell pár iagzolásÁdám02 írta:Juve már csak két pontra az elsötől![]()
feljut és jövöre megint bajnok lesz!!!!!
![]()