Rivaldo11 írta:Hogy miért kapott ki a madrid? Nos, azért, mert Cannavaro-Pepe a belső kettősük, ez nemzetközi szinten vékony. Azért, mert egy porcmúszból igazolt emberkétől várják a kp-n a megváltást, azért, mert Higuaín-Raúl kettőssel akarnak támadni, de legfőképp azért, mert egy Sneijder szintű emberke próbálja irányítani ezt a csapatot.
Nem mindig értek veled egyet, de most nagyjából de.
Én elsősorban nem a védelmet okolnám... az abszolút súlytalan középpályát és támadóalakzatot.
Ki az, aki ott egy nemzetközileg elismert, világsztár? Senki. És ez azért durva kimondani, így hogy a RM-ról van szó.
A másik az, hogy szétfutották őket. De ez is a kp-n kezdődik... Gago? Nagyon vékony ilyen szinten. Robben nem megy vissza. Diarrát én nem piszkálnám... még egyszer nézd meg a meccseit, bár ahogy láttam mindig ez a véleményed róla. Nekem a merő ellentéte. Na mindegy. Az viszont igaz... Sneijder nem tud ekkora csapatot a hátán vinni. Raúlt ki kell szolgálni, Higuaintól értelmes cselt nem látni. Sem beindulást. Bár a passzokat ki adná?
És nem a védelemre kenném, bár igaz, az is szorul "némi" erősítésre.
Tartja a sokkal korábbi véleményem magát: kell oda Perez, mert látszik: nélküle nincsenek sztárok Madridban. Vinni nem képes a pillanatnyi elnökük, kinevelni meg nincs sem idő, sem potenciál!