Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Töltetlék embernek is kevesek lennének szvsz.IvánC írta:Olvasd végig, amit irtam. Töltelékembernek szántam mindet, akikér nem kell nehéz milliókat kifizetni. Most pedig ki van a padon: nehéz pénzeket felszedő Saviola, VDV, rohaddrága Drenthe, a többiek meg nem számitanak.Az a baj,h egy Realba nem egy Arbeolának meg egy Negredonak kellene játszani.Jó játékosok de a Realba nem elég jók
"fojtatja" ?IvánC írta:Te miről beszélsz? Nem is emlitettem a Barcát, de ha akarod megteszem.most komolyan azt akarod, h a két csapat utánpótlását hasonlítsuk össze? Very Happy
neeeem gondolod komolyan
Messi....kész....még Bosquets, ha igy fojtatja. Puyol, Xavi,Iniesta(mellesleg a kedven c Barca játékosom) már régesrég a csapat tagja.
Dos Santos, Bozsan, Piké nulla
És ne hozd fel Fabregast, mert nem a Barcában lett belőle futbalista.
Olvasd végig, amit irtam. Töltelékembernek szántam mindet, akikér nem kell nehéz milliókat kifizetni. Most pedig ki van a padon: nehéz pénzeket felszedő Saviola, VDV, rohaddrága Drenthe, a többiek meg nem számitanak.Az a baj,h egy Realba nem egy Arbeolának meg egy Negredonak kellene játszani.Jó játékosok de a Realba nem elég jók
Az a baj,h egy Realba nem egy Arbeolának meg egy Negredonak kellene játszani.Jó játékosok de a Realba nem elég jók.Nem véletlenül nem kellettek.Hiába bizonyítanak de nem olyan kaliberű játékosok aki segíteni tudnának a Madridon.Azért nézzük meg mondjuk az Inter saját neveléseit.Ballotelli,Santon.Na ők segítséget jelentenek és már most értékesebb játékos kb mindkettő mint az általad felsoroltak.IvánC írta:Az utánpótás potenciáljáról:
A Realból elküldött Arbeloa hétről-hétre bizonyit az angol bajnokságban, Negredo kettesével rugdossa a gólokat, de nekünk egy évi 3millába kerülő Saviola üldögél a padon. És ezt Perez kezdte el.
Igaz, Diarrából még lehet egy valóban jó vkp, ám sokat kell higgadnia-legalábbis szerintem. Még nem tart ott, hogy Makelele 2-nek nevezzük, ahhoz még sok spenótot kell megennie, a kritikám elsősorban ennek, na meg a srác túlsztárolásának(megítélésem szerint) szól. De kétségtelen, van benne lehetőség. A madrid támadójátékáról meg... azt vallom, hogy ha megnézzük egy csapat játékmesterét, abból nagyjából következtethetünk a csapat kvalitásaira is. Sneijder...Aprieto írta:Rivaldo11 írta:Hogy miért kapott ki a madrid? Nos, azért, mert Cannavaro-Pepe a belső kettősük, ez nemzetközi szinten vékony. Azért, mert egy porcmúszból igazolt emberkétől várják a kp-n a megváltást, azért, mert Higuaín-Raúl kettőssel akarnak támadni, de legfőképp azért, mert egy Sneijder szintű emberke próbálja irányítani ezt a csapatot.
Nem mindig értek veled egyet, de most nagyjából de.
Én elsősorban nem a védelmet okolnám... az abszolút súlytalan középpályát és támadóalakzatot.
Diarrát én nem piszkálnám... még egyszer nézd meg a meccseit
sok szerencsét nehéz lesznyilván mi nyerjük meg a Blt
Te miről beszélsz? Nem is emlitettem a Barcát, de ha akarod megteszem.most komolyan azt akarod, h a két csapat utánpótlását hasonlítsuk össze? Very Happy
neeeem gondolod komolyan
nem, az erőnlét nem csak azt jelenti meddig bírják szuflával(legalábbis nálamHát lehet hogy van ebbe is vmi de nem csak ezen múlott. Az első 15 percben sem voltatok a pályán amikor még nem lehet probléma az erőnléttel. Esetleg a 60perc után kéne kijönnie az erőnléti hiányosságoknak nem?
most komolyan azt akarod, h a két csapat utánpótlását hasonlítsuk össze?IvánC írta:Az utánpótás potenciáljáról:
A Realból elküldött Arbeloa hétről-hétre bizonyit az angol bajnokságban, Negredo kettesével rugdossa a gólokat, de nekünk egy évi 3millába kerülő Saviola üldögél a padon. És ezt Perez kezdte el.
Közben meg a középhátvéd Ramos játszik jobbhátvédet, mert egy öreg Salgado az egyetlen normális csere, továbbá Heinze az egyetlen többé-kevésbé elfogadható balhátvédünk. Kevés. Ha csak a saját neveléseinket megtartanánk, akik bármikor képesek hozzátenni a csapat játékához, akkor nem kéne súlyos milliókat kidobálni töltelékemberekre, akkor máshol lennénk.
Lass meg egyértelműen jó igazolás volt, ezt nem látni vakság, a bajnokság egyik legjobb VKPja.
ha nem pumpálnának annyi pénzt a PL-be kitörölhetnék az ülepüket az általad felsorolt erősségekkel...menczel írta:ATYÁM mekkorát égett a margit:D fülig érő vigyorral ülök itt. szánalmasak ennyit érnek igazából. álmodtak egy pár meccsen át de msot felébrednek és bilibe lóg a kezük
:D
amelett hogy jobb csapat a pool szerintem kiderült annak aki nem tudta hogy a premier league jobb mint a PD. erőnlét, koncentráció, agresszivitás racionalitás mindben előrébb járnak szerintem.
Az a nem mindegy még hogy 45000 szurkolo ott miylen hangulatoit csinált :O komolyan mondom jobb volt az atmoszféra mint a camp nouból való közvetiéseknél. midnenki áll végig és énekel zászlót tartva. náluk végig az megy mint a mi stadionunkban mikor messi 3 embert lecselez és jön 80000 torokből hogy: MMMEEEESSSIIIIII MMMMEEEEEESSSSIIIII
szóval grat a szurkolo táborhoz is
Rivaldo11 írta:Hogy miért kapott ki a madrid? Nos, azért, mert Cannavaro-Pepe a belső kettősük, ez nemzetközi szinten vékony. Azért, mert egy porcmúszból igazolt emberkétől várják a kp-n a megváltást, azért, mert Higuaín-Raúl kettőssel akarnak támadni, de legfőképp azért, mert egy Sneijder szintű emberke próbálja irányítani ezt a csapatot.
Büszke lehetne magára a reál, ha ezeket a játékosokat megvenné, bár ez még nem jelentene megoldást szvsz. És ha így se nyernének az egész világ rajtuk röhögne... mondjuk veszítenivalójuk nincsferninho írta:perez----->kaká, céroni, benzema![]()
![]()
![]()
Hát lehet hogy van ebbe is vmi de nem csak ezen múlott. Az első 15 percben sem voltatok a pályán amikor még nem lehet probléma az erőnléttel. Esetleg a 60perc után kéne kijönnie az erőnléti hiányosságoknak nem?CS0ki írta:Hát, teljesen jogos volt a dolog, hatalmas különbség volt a két csapat között, elsősorban fizikálisan!Bármi is lesz nyáron, nagy hangsúlyt kell fektetni az erönléti edzésekre, mert ott komoly gondok vannak jópár embernél. persze kellenek új igazolások, mert a jelenlegi keretre bőven ráfér az erősítés.
Szerencsére ez nem az én gondom és dolgom!Ez igaz. Igazolás kell,de honnan kit mennyiért?
1olyan játékost sem látok,akit el tudna vinni a Real és jó is lenne.
Jó talán 3-4,de belőlük max 1-2kell . Villa-Benzema.
De a középpályán vannak gondok. Snejder sem egy klasszis,padra való.
Oda kell venni egy irányitót,mert semmi elképzelés nincs a Real játékában,és ez tragédia...
Ez igaz. Igazolás kell,de honnan kit mennyiért?CS0ki írta:Hát, teljesen jogos volt a dolog, hatalmas különbség volt a két csapat között, elsősorban fizikálisan!Bármi is lesz nyáron, nagy hangsúlyt kell fektetni az erönléti edzésekre, mert ott komoly gondok vannak jópár embernél. persze kellenek új igazolások, mert a jelenlegi keretre bőven ráfér az erősítés.
Ennyire talán még én is.danko94 írta:Igazából azt sajnálom h Szalai nem mutatkozhatott be a BL-ben.![]()
Pedig szvsz annyira képes lett volna mint Higuain
![]()