Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez most komoly? És te le is írod?MichaaBee írta:ja az írásból már meg van 150![]()
Szép a lépőd, komám! Én is büszke lennék rá nagyon!Rivaldo11 írta:Hosszú keresés után végre megszereztem. Nem volt egyszerű, itthon nehéz ráakadni.
Nos.
Na nee ugye ez nem komoly??? Ezt nem tudom elhinni! Atya világ és van egy egész pici lánya is! Atya úr Isten!
Tiszta szívből és őszinte csodálattal gratulálok hozzá!csababarca írta:Hello
Gondoltam megosztom veletek a szalagavatómat:
http://www.youtube.com/watch?v=QLg9IcsD0Sc
![]()
High qualiti-ban nézzétek...
A Dabas Városi Sportcsarnokban volt, méghozzá élőzenével:!:
Az elején a második srác vagyok aki bejön,plusz a kígyóban is a második...
Jó szorakozást a megnézéséhez![]()
Megfontolandó...ha jó pénz van bennePerrero írta:Bányász, a gerbeaud /zserbó/ cukrászdában előny ha fiatal vagy-oda járnak a 60-70 évesek "pasizni"
A kereskedői véna az megvan bennem sztem.A stílusokban való mozgás meg az előadók hibádzott.Na meg az,h fiatal vagyok...bár azt hittem az erény.Krojf írta: Ez egy olyan dolog, hogy minden stílusban otthonosan kell mozognod,
az előadókat betéve kell tudnod, a friss megjelenéseket exkluzíve kell
ajánlanod, nem árt némi közvetlen, kedves, de nem túl rámenős stílus,
szóval azért kell hozzá némi alap, nomeg kereskedői véna.
K.
Hát még egyenlőre én se problémaként fogom fel...bár már egyre terhesebb lesz a semittevés. :)Na meg közeledik a nyár is és akkor egy pár dologra majd kellene áldoznom....meg ilyenek.Van egy pár tervemVictor_Valdes írta:Sok szerencsét a keresgéléshez!
Nekem még Hál' Istennek nincs ilyen problémám. Smile
Ez egy olyan dolog, hogy minden stílusban otthonosan kell mozognod,Bányász írta:Ne is mond....azt mondta túl fiatal vagyokVictor_Valdes írta:Mi lett a CD boltos munkával?Bár sztem csak nem voltam neki szimpatikus.Meg lehet azt is vágta,h nem nagyon értek a dolgokhoz.Pedig John Lennonos felsőbe mentem
de nem segített...
Viszont télleg nem értem mert hát megtanulom mi erre van azt aki bejön egy ilyen boltba az úgyis kész tervvel jön szvsz.De mindegy ez van...majd lesz más
Sajnos ez a valóság.Egy mostani középiskolás osztályban például már nincs olyan hogy valaki még nem próbálta a cigit. Mert aki korábban nem szívta,azt is rábeszélik a többiek,valamit ciki lesz neki egy gangeléseknél,hogy ő nem kér.. Én is átéltem a dolgot,pedig váltig állítottam hogy a cigit azt nem..G-Jay írta: mi az hogy már tizenegykét évesen cigiznek az emberek????
Ne is mond....azt mondta túl fiatal vagyokVictor_Valdes írta:Mi lett a CD boltos munkával?