Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te nem tudom mire gondolsz...mypeter írta:Chelsea ellen? kb 2éve a BL-ben! Ronaldinho, Eto'o, Messi és Giuly egyszerre a pályán volt! Ez kellett a továbjutáshoz. És BL-t nyertünk.
akkor jön be, ha a 3-4-3 ban nincs lyuk. Pl. Oleguer vagy kedvetlen Deco vagy rosszkedvű Marquez....
Igen, bejött a zaragoza ellen, sehol máshol nemmypeter írta:Ém a 3-4-3-at is el tudnám képzelni, az bejött a Zaragoza ellen is, és anno a Chelsea ellen is.
Valdes-Zambrotta, Puyol, Abidal- Marquez,Iniesta,Xavi,Ronaldinho (baloldali támadó kp az igazi helye!!!) - Messi, Eto'o, Henry
se nem túl támadó se nem túl védekező. Hátul befér Milito és Thuram, középen Touré és talán Deco ha szükséges.
ahhoz képest mégis sok gól kaptakEz ugye egy abszolút védekező felállás (Capello madridja is nagyon sokzor játszott így)
ilyen biztos hogy nem lesz mert akkor Deco eladtuk volnakispadra Xavit, Decot és Iniestát is
Edmilson én mindehova raknám csak kezdőbe nem Xavi is simán tud védekezni labdátszerezni és azt tovább passzolni(Yaya, Edmilson)
Én kipróbálnám mind a 4-üket egyszerre, de ne csak a totális támadás legyen a taktikánk, legyen más is a tarsolyban, erre jó a 4-2-3-1, főleg hogy ha a 4 mágus mögött is alapvetően technikás játékosok állnak, pl: deco- toure párosításlionelmessi19 írta:A Barca tavaly megmutatta a világnak, hogy a leglátványosabb támadófocival mit lehet művelni. Tönkrevertük a világot.
mind a 4en nem kell h pályán legyenek, de azért a támadófocit nem vetném el...