Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.09.17. 20:56:27

vaLe5 írta: Szerintem Fabregas már soha se lessz barcás. És megértem , nem láttuk jónak , elküldtük , ez nem szép gesztus , föleg mekkora vak volt aki elküldte.
Nem küldtük el, hanem elvitték, mivel nem volt rendes felnőtt szerződése (Spo. nem is lehetett). Neki nem volt türelme megvárni míg fölkerül másokkal ellentétben, emiatt nem is annyira szimpatikus nekem. :roll:
aynas
Capitá del Barça

2007.09.17. 20:47:27

akérki akármit mond santander, bilbao, osasuna ellen 9 pontot kellett volna szerezni. az 5 pont szégyen. persze még nagyon sok van vissza.
lyon ellen nyerni kell bármi áron. sevillával ráérünk utána is foglalkozni.
doki
Entrenador del Barça

2007.09.17. 20:44:04

Zozzy 5 írta:Az edző téma sztem nem ebbe a topicba jön :wink:
Csak reagáltam egy hozzászólásra ,amit ebben a topic-ban olvastam,engedelmeddel. :wink:
Meiso
Barça B

2007.09.17. 20:38:43

MQuC írta:
Meiso írta: .. henry meg hozta azt amit eddig a barcaban.. a semmit.. nemtudom ki hogyvan vele, de szerintem nálunk még semmit nem mutatott..
Azért nem mondanám, h Henry még semmit ne mmutatott :? Nagyon jol játszott eddig a felkészülés során is és a bajnokikon is. Mostani meccset ne mláttam. Gólt még ne mlőtt, de a játéka harcos, és két kapufát is lőtt már. ne feledd, h fél évig egyáltalán nem csinált semmit. Henry a legmotiváltabbak közt van.
Hát.. nemtudom.. én nem értek veled egyet.. én semmit nem láttam a játékában.. maximum unalmat.. néha futott, néha nem.. néha 1-1 cselt bemutatott rutinból és kész.. én ennél többet várok tőle.. :S
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.17. 20:34:21

Az edző téma sztem nem ebbe a topicba jön :wink:
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.09.17. 20:28:51

Mr. Master írta:Deco helyére hozhattuk volna Fabregast, Rijkaard helyére Wengert, Eto'o helyére Henryt, Edmilson helyére Poulsent, Gio helyére pedig Alvest, Mehetett volna. Egy nagybevásárlást biztosan megért volna.. De bepróbálkozhattunk volna Ronaldinho helyére C.Ronaldoval. Ezek elég nagy változások lettek volna, nem jártunk volna rosszul. Motta helyére pedig ugyanígy Tourét, és szerintem Marquez helyére is jöhetett volna bárki, meg Thuraméra is, ettől keretfrissítés a keretfrissítés, aki nem a világ legjobbja a poszton, annak helyére hasonló képességű jöhetett volna.
Szerintem Fabregas már soha se lessz barcás. És megértem , nem láttuk jónak , elküldtük , ez nem szép gesztus , föleg mekkora vak volt aki elküldte.
Poulsen nem kell...mer nem ojan szintü játékos.Marquez teljesen jó. És Ronaldót ne akard a csapatban látni. Az a fickó cselezni tud ( bár csak látványosan , előre csak ritkán jut vele , és lassitja önmagát) , gyors , jól rug. Elméletileg minden adott és mégis H.Ü.J.E a focihoz.
Kép
Kép
Kép
doki
Entrenador del Barça

2007.09.17. 20:25:33

lionelmessi19 írta:...... Wenger nem olyan edző, aki nekünk kell.
Sokkal inkább Hiddink, vagy Scolari, ha váltani kell.
Európában az Arsenal játsza a Barca után a legszebb focit jó pár éve.Ez Wenger érdeme elsősorban.Én neki örülnék a későbbiekben a legjobban.
Scolari-t is el tudnám képzelni.
DE még időt kell adni Frank-nek,utána majd meglátjuk.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.17. 20:24:07

Mr. Master írta:Deco helyére hozhattuk volna Fabregast, Rijkaard helyére Wengert, Eto'o helyére Henryt, Edmilson helyére Poulsent, Gio helyére pedig Alvest, Mehetett volna. Egy nagybevásárlást biztosan megért volna.. De bepróbálkozhattunk volna Ronaldinho helyére C.Ronaldoval. Ezek elég nagy változások lettek volna, nem jártunk volna rosszul. Motta helyére pedig ugyanígy Tourét, és szerintem Marquez helyére is jöhetett volna bárki, meg Thuraméra is, ettől keretfrissítés a keretfrissítés, aki nem a világ legjobbja a poszton, annak helyére hasonló képességű jöhetett volna.
Tisztelem a véleményed,de most őszintén kérdem:

Neked az semmit sem számít,h az említett játékosoknak miket köszönhetünk? Tudom,h névvel nem lehet bérletes elvileg senki sem..de itt még nem erről van szó,hanem EGYETLEN EGY ROSSZ ÉVRŐL....vhogy én úgy vagyok vele,h Tisztelem őket amiket tettek a csapatért,stb,stb...ezért nyílvánvaló,h megkapják még a bizalmat...persze hosszú éveken át nem mehet így! Nem erről írok! De nekem többet ér az,h megadom az esélyt olyan játékosoknak,vagy akár edzőnek,akik sok örömet okoztak nekem,minthogy minden évben végig a csúcson legyünk. Persze ez privát véleményem...és a kettő nem zárja ki egymást,tehát akár ezzel a kerettel is lehetünk a csúcson még egy darabig....de ha nem,hát akkor sem bánom meg,h biztam anno bennük...hú remélem érthető,kicsit hosszú lettem :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.09.17. 20:22:29

Igaz én csak az összefoglalót láttam de szerintem nem volt rossz a helyzet , szép támadások , jó meglátások.És valaki mindig azt irja a cikkben hogy "nem vezetünk lendületböl támadást" , 1. vezetünk lendületből , 2. Nem csak a lendületes támadás jó támadás.És szerintem nyugodtan lehet Messi hiányára fogni , nekünk most ő ojan mint roni 2-3 éve , ha ő nincs fantázátlanabb , rosszabb a csapat. Nem szidom giovannit de messi azok közül a hejzetek közül 1et biztos vágott volna.
Kép
Kép
Kép
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.09.17. 20:18:21

Zozzy 5 írta:
A keretünkkel semmi probléma. Tökéletes anyag, csak meg kéne gyúrni...
Igy van.
Kép
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.17. 19:57:24

A keretünkkel semmi probléma. Tökéletes anyag, csak meg kéne gyúrni...
Tim
Mezei fórumozó

2007.09.17. 19:51:26

Nem hiszem hogy a kerettel különösebb gond lenne,illetve fogalmazzunk úgy:ilyen képességű játékosokkal bármit meg lehetne nyerni! Más kérdés hogy ezek a képességek egyenlőre eléggé rejtettek...A miértre inkább nem válaszolnék,nem vagyok "szakértő",mint a Sport1-en a tisztelt meghívottak :lol:Az Unicef szerződésről úgy tudom a Nike hozta tető alá miután többször megvádolták hogy gyerekekkel dolgoztat így közvetve ő is fizeti helyettünk,de javítsatok ki ha tévedek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tim 2007.09.17. 19:59:13-kor.
Kép
blanee
Barça B

2007.09.17. 19:50:49

Rivaldo11 írta:Nem biztos, hogy nagyon meg kell lepődni a két döntetlenen. Még nem állt össze a csapat, sőt, lehet hogy még 2-3 nyőgvenyelős meccsünk lesz. de utána már be kell indulni a gépezetnek. Addig felesleges mindenfajta vészjóslás.
Nem az összeszokottsággal van a baj, hanem a morállal, a szürkeséggel. Motiváltabbnak kéne lenniük kicsit. Sztem a fiatl játékosok mostani szerepeltetése jót tesz a csapatnak, néhány meccs elteltével pedig jobban is kifejtik hatásukat a csapatra
cruyff
Entrenador del Barça

2007.09.17. 19:48:09

Zozzy 5 írta:
Mikorka Kálmán írta:Sajnos - én úgy gondolom - a csapat a pénszerző Távol-Keleti túrának köszönhetően, megint nincsen még elfogadható fizikai állapotban sem. Egyszerűen vicc, hogy nem tudunk pihenni és alapozni, mert azt a pénzt, amit más csapat pld. mezszponzorból szed össze, nekünk össze kell fociznunk. Félre kéne már tenni a Katalán önérzetet, pénzt csinálni mindenből, amiből lehet, nem "nevekkel", meg elmúlt teljesítményekkel foglalkozni, és főleg nem várni a "csodára". Mert 3 forduló után 4 pont hátrány, az egyáltalán nem kevés. Hiába mondja Frank, hogy csak most kezdődött a bajnokság. Mi még el sem kezdtük, ahogy elnézem...
Ebben van valami. Túráztatják őket a világban fel-alá, utánna meg panaszkodnak a frissességükre :roll:
Teljesen egyetértek. Ha jól emlékszem, a BetandWin először minket keresett meg, nem a madridot. De nem. Nekünk ott a UNICEF amelynek még mi fizetünk, a játékosainkat pedig rendszeresen Ázsiába küldik vajaskenyér túrákra. A nyári "pihenőidőben" még jobban leamortizálódnak, mint az idény közben. Laporta nem lát???? Ehhez jönnek még a válogatott meccsek. Eto'o-t még napokkal a bajnoki rajt előtt Japánba parancsolta a kameruni szövetség. (a racing elleni meccs előtt.) Persze hogy megsérült! Fáradtak a játékosok, fáradt az izomzat, sérülékenyebbek. Mi az, hogy a szövetségek akkor viszik el a játékosokat amikor akarják? Ők itt keresik a nagy PÉNZT! Ez a munkahelyük. Ráadásul teljesen kizsigerelik a játékosokat, rendszeresen sérülten térnek vissza a válogatott edzőtáborból. Laportának teljesen igaza van, ha kártérítést követel! Ha a G14 összefogna, akkor a FIFA meg az uefa is mehetne a búsba.. :evil:
VISCA EL BARCA!
Andris
Adminisztrátor

2007.09.17. 19:42:56

arról nem is beszélve h Wenger nem olyan edző, aki nekünk kell.
szerintem legalábbis.
Sokkal inkább Hiddink, vagy Scolari, ha váltani kell.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.09.17. 19:38:38

Kicsit kizsákmányoltuk volna az Arsenal-t! :roll:
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.09.17. 19:36:57

Deco helyére hozhattuk volna Fabregast, Rijkaard helyére Wengert, Eto'o helyére Henryt, Edmilson helyére Poulsent, Gio helyére pedig Alvest, Mehetett volna. Egy nagybevásárlást biztosan megért volna.. De bepróbálkozhattunk volna Ronaldinho helyére C.Ronaldoval. Ezek elég nagy változások lettek volna, nem jártunk volna rosszul. Motta helyére pedig ugyanígy Tourét, és szerintem Marquez helyére is jöhetett volna bárki, meg Thuraméra is, ettől keretfrissítés a keretfrissítés, aki nem a világ legjobbja a poszton, annak helyére hasonló képességű jöhetett volna.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Boixos
Llegenda del Barça

2007.09.17. 19:00:11

na, kissé rápihentetve a tegnapi meccsre, már én sem látom annyira borúsnak a helyzetet. a liont tuti, h megverjük, tavaly a roma úgy játszott velük két sima meccset (x otthon, idegenben 0-2), h a lion akkor elvileg erősebb volt, mint most. sztem a sevillát is megverjük, hadd legyen egy kis meglepetés nekik a bugi, de az utánuk következő meccseket is hoznunk kell, mert nem várhatunk arra, h a margó is bukni fog majd, mert mi van, ha mégsem? erre az előző idényben sem annyira voltak hajlandóak.
viszont ha októberben is ugyanitt fogunk tartani, hogy egymást építgetjük a csodavárással, akkor senki sem mossa le rijkaardról és a kollégáiról, h [auto_cenzúra] edzők, és alkalmatlanok a barcánál felmerülő feladatok megoldására. na nem mintha eddig kétségeim lettek volna efelől.

egyébként nem értem, h mennyivel lennénk beljebb 8-10 zsugás lecserélésével? kiket hoznánk ide helyettük? mondjuk etoo helyett? a kollert? az az edzőt minősíti, ha egy ilyen keretből, mint ami a barcánál van, csak ennyit tud kihozni. na, de kivárom az októbert, remélem, akkor nem ezen kell majd szüttyögnie az embernek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.17. 18:03:58

mypeter írta::lol:
Már nem is tudom...
De velem általában nem szoktak egyetérteni :wink: .
Pláne, ha Rijkaardról van szó :P

ozsimiki írta:
mypeter írta:Miki, kezdünk egyetérteni
Miért mikor,és miben nem értettünk egyet :?: :wink: 8)
Velem sem szoktak egyetérteni,szóval mi egyoldalon vagyunk,ill egy nézőpontban 8)
Vkivel összekeversz....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.09.17. 17:40:21

Vito írta:a Madridnak is lesz egy nehéz menetelése:
Most kell összeszedni egy jó nagy előnyt, mert a 10. és a 20. forduló között hétszer megyünk idegenbe, pl. Sevilla, Valencia, Barcelona, Bilbao, Atlético Madrid... És akkor még a két idegenbeli BL-meccset nem is számoltam!
az előző szezonban idegenben jobbak voltak
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.17. 17:38:45

Ez tiszta, de az is köztudott, hogy egy rosz idénykezdésnél nincs rosszabb :wink:
Vito
Llegenda del Barça

2007.09.17. 17:18:08

Zozzy 5 írta:Oké, csak amíg mi "éregetünk"(ha egyáltalán ez a helyzet, és nem egy büdös nagy tanácstalanság), addig a Madrid szépen behúzza ezeket a kis könnyű meccseit, és megléphet akár 7-8 pontra is. Apropó, érdekes módon nekik sikerült összeérni, pedig hozzájuk többen mentek :roll: A Sevilláról pedig már ne is beszéljünk...Utólag pedig nagyon nehéz gürcölve javítani...
a Madridnak is lesz egy nehéz menetelése:
Most kell összeszedni egy jó nagy előnyt, mert a 10. és a 20. forduló között hétszer megyünk idegenbe, pl. Sevilla, Valencia, Barcelona, Bilbao, Atlético Madrid... És akkor még a két idegenbeli BL-meccset nem is számoltam!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.09.17. 17:02:24

Maradjunk annyiban: Ettől a madridtól még megnyerhetjük a bajnokságot.
Ha viszont 10 forduló után sincs változás, lépni kell.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.17. 17:00:13

Rivaldo11 írta:Az a helyzet, hogy még tényleg nem lehet megmondani, miről is van szó. Vagy ti gondoltátok volna 2005 őszén az első 6-7 fordulóban, hogy utána végigverjük a világot?
3 meccsünk volt, várjunk még a konklúziókkal.
Akkor teljesen más volt a helyzet, ráadásul a Madrid se volt ilyen erős...
Én lezárom ezt is, várjátok azt a bizonyos csapatösszeérést, én az új edzőt várom, de őt tárt karokkal. Mindketten pofára fogunk esni...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.09.17. 16:57:21

Az a helyzet, hogy még tényleg nem lehet megmondani, miről is van szó. Vagy ti gondoltátok volna 2005 őszén az első 6-7 fordulóban, hogy utána végigverjük a világot?
3 meccsünk volt, várjunk még a konklúziókkal.
A tabella pedig engem egyáltalán nem érdekel, csak mondjuk a 10. fordulótól.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lezárt