Mr. Master írta:Deco helyére hozhattuk volna Fabregast, Rijkaard helyére Wengert, Eto'o helyére Henryt, Edmilson helyére Poulsent, Gio helyére pedig Alvest, Mehetett volna. Egy nagybevásárlást biztosan megért volna.. De bepróbálkozhattunk volna Ronaldinho helyére C.Ronaldoval. Ezek elég nagy változások lettek volna, nem jártunk volna rosszul. Motta helyére pedig ugyanígy Tourét, és szerintem Marquez helyére is jöhetett volna bárki, meg Thuraméra is, ettől keretfrissítés a keretfrissítés, aki nem a világ legjobbja a poszton, annak helyére hasonló képességű jöhetett volna.
Tisztelem a véleményed,de most őszintén kérdem:
Neked az semmit sem számít,h az említett játékosoknak miket köszönhetünk? Tudom,h névvel nem lehet bérletes elvileg senki sem..de itt még nem erről van szó,hanem EGYETLEN EGY ROSSZ ÉVRŐL....vhogy én úgy vagyok vele,h Tisztelem őket amiket tettek a csapatért,stb,stb...ezért nyílvánvaló,h megkapják még a bizalmat...persze hosszú éveken át nem mehet így! Nem erről írok! De nekem többet ér az,h megadom az esélyt olyan játékosoknak,vagy akár edzőnek,akik sok örömet okoztak nekem,minthogy minden évben végig a csúcson legyünk. Persze ez privát véleményem...és a kettő nem zárja ki egymást,tehát akár ezzel a kerettel is lehetünk a csúcson még egy darabig....de ha nem,hát akkor sem bánom meg,h biztam anno bennük...hú remélem érthető,kicsit hosszú lettem

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.