Akár a focicsapat cserébe is benne lennék.

Ezzel ugyanígy vagyok én is.balazsfoci írta:Hát nekem még bizonyítania kell hogy valóban ekkora a szerénység benne, mint ahogy nyilatkozik.
nitromania írta:Foci Átigazolási HÍREK: www.Atigazolas-ok.gportal.hu
Nem hiszem, hogy ezt reagálta le Zlatan úgy ahogy... Egyéb ötlet?House írta:Ibra elakart menni, mert már mindent elért olasz országban, amire az Inter képes volt, de gondolom ezt nagyon nem akarták a szurkolók. Szvsz.haze71 írta:Valaki meg tudja mondani, mitől romlott meg Ibra és az Inter szurkolók viszonya? Akkora kedvenc volt náluk, mint itt Messi.
www.Atigazolas-ok.gportal.huculinho írta:Tehát akkor 43 millió+Eto'o 20 millió és Hleb 3 millió: 66 millió. Rendkívül sok, de az elmúlt hetek vad találgatásai mellett és a Real igazolásaihoz viszonyítva még viszonylag emészthető. Mondjuk Laporta magyarázata, h mi ezt nem hitelből költöttük, bár igaz, de szerintem elég erőtlen próbálkozás. El kell fogadnunk a tényt, h egy rakat lóvét adtunk ki, de egy olyan játékosért aki egy rakat lóvét ér. Az eddigi igazolásainktól valóban különbözik Zlatan esete, de főleg azért, mert ő egy kész, pályafutása és marketing értéke csúcsán lévő sztár és a nevének bizony komoly ára van. Efektíve 43 millió eurót adunk ki, ami kiindulva abból, h a bemutatására 60.000 ember volt kiváncsi, hamar visza fog jönni.
Hogy Eto'o avagy Ibra-e a jobb játékos azt én nem tudom, lehet Ibra erősebb, technikásabb, látványosabb, de lehet Eto'o eredményesebb. Az én szemszögemből azt várom leginkább, h az ellenünk játszó csapatok 90%-a által alkalmazott 10 emberes védekezést könnyebb lesz feltörni, lesz értelme szögletet rúgni - és szabit -, lesz akire lehet majd szélről ívelni, és több átlövést láthatunk. Imádom a csiki-csuki játékunkat a kapu előtt, de van olyan csapat (Chealse), amelyik ellen ez kevés és hosszú a szezon, el fognak fáradni a fiúk, néha jól jönne majd egy amolyan "ingyen pont".
Egy szó, mint száz, mutasd meg Zlatan! Visca el Barca.
Ibra elakart menni, mert már mindent elért olasz országban, amire az Inter képes volt, de gondolom ezt nagyon nem akarták a szurkolók. Szvsz.haze71 írta:Valaki meg tudja mondani, mitől romlott meg Ibra és az Inter szurkolók viszonya? Akkora kedvenc volt náluk, mint itt Messi.
Hidd el, az orvosok jobban tudják.danikaa10 írta:Amúgy Zlatan kezét mért kell megműteni?:Mért nem elég egy gipsz na mind1, kicsit bánom, hogy csak a Gamperon mutatkozhat be, remélhetőleg góllal
Örülök,hogy sokan észrevettünk rajta,hogy legalább másként áll a dolgokhoz.ozsimiki írta:Erről sikeresen lemaradtam én is, jöhet a pikcsőr.
am azért dekázást hamar megunta, inkább kilőtte az égbe a lasztit, én is észrevettem a megszeppenést, nem lesz vele baj!
Képet pliz !LM10 írta:Úgy volt, h mikor kezet fogtak a szerződés aláíráskor és Ibra ült Laporta megemelkedett és megtörtént a dolog![]()