2009.07.28. 09:25:08
Tehát akkor 43 millió+Eto'o 20 millió és Hleb 3 millió: 66 millió. Rendkívül sok, de az elmúlt hetek vad találgatásai mellett és a Real igazolásaihoz viszonyítva még viszonylag emészthető. Mondjuk Laporta magyarázata, h mi ezt nem hitelből költöttük, bár igaz, de szerintem elég erőtlen próbálkozás. El kell fogadnunk a tényt, h egy rakat lóvét adtunk ki, de egy olyan játékosért aki egy rakat lóvét ér. Az eddigi igazolásainktól valóban különbözik Zlatan esete, de főleg azért, mert ő egy kész, pályafutása és marketing értéke csúcsán lévő sztár és a nevének bizony komoly ára van. Efektíve 43 millió eurót adunk ki, ami kiindulva abból, h a bemutatására 60.000 ember volt kiváncsi, hamar visza fog jönni.
Hogy Eto'o avagy Ibra-e a jobb játékos azt én nem tudom, lehet Ibra erősebb, technikásabb, látványosabb, de lehet Eto'o eredményesebb. Az én szemszögemből azt várom leginkább, h az ellenünk játszó csapatok 90%-a által alkalmazott 10 emberes védekezést könnyebb lesz feltörni, lesz értelme szögletet rúgni - és szabit -, lesz akire lehet majd szélről ívelni, és több átlövést láthatunk. Imádom a csiki-csuki játékunkat a kapu előtt, de van olyan csapat (Chealse), amelyik ellen ez kevés és hosszú a szezon, el fognak fáradni a fiúk, néha jól jönne majd egy amolyan "ingyen pont".
Egy szó, mint száz, mutasd meg Zlatan! Visca el Barca.