Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.03. 11:28:27

Attika 25 írta:Lehet,hogy Pep éppen ezért akar valami újat belevninni a taktikába,mert évek óta ezt játszuk,mindenki erre számit tőlünk. Viszont egy bal lábas bal szélső aki ráadásul tökéletesen megéri magát Villa-val új lehetőségeket nyithat meg,amit megint nem tudnának az ellenfelek egy darabig eredményesen lekövetni. Emlékezzetek,Messi középre hozatalát is hogy elleneztük minden,s ez is Pep-et igazolta,mert nagyon bevált,s nem igazán tudnak azóta sem mit kezdeni vele az ellenfelek.
hát ezt kötve hiszem...
Isten mentsen attól hogy azt nézzem jövőre hogy a három támadóból az egyik csak előkészítő ember, és állandóan a ballábára cselez ( le az alapvonalhoz és beadás vagy visszapassz)...
az ellenfeleink a 16-oson belül védekeznek, gólratörő játékosok kellenek, akik emellett passzolni is tudnak
a három támadóban rengeteg lehetőség van , nem kell itt rögzített posztokra gondolni ...

Ui:Joe Cole technikás angol , de spanyolban csak középszer lenne....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcalaci84 2010.06.03. 11:30:55-kor.
madmax87
Jugador del Barça

2010.06.03. 11:28:08

Srácok egy kérdés: Mit szólnátok hozzá ha Joe Cole-t vennénk meg??
Nekem egyik nagy kedvencem, messze a legtechnikásabb angolok közé tartozik, gyors küzd hajt és nem utolsó sorban elképesztően jól lát a pálya és kombinatív is és most ingyen igazolható lenne, sztem tökéletes kiegészítő ember lenne ha Cesc nem jönne, már pedig nagyon úgy áll most a szénája!
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.03. 11:19:31

Lehet,hogy Pep éppen ezért akar valami újat belevninni a taktikába,mert évek óta ezt játszuk,mindenki erre számit tőlünk. Viszont egy bal lábas bal szélső aki ráadásul tökéletesen megéri magát Villa-val új lehetőségeket nyithat meg,amit megint nem tudnának az ellenfelek egy darabig eredményesen lekövetni. Emlékezzetek,Messi középre hozatalát is hogy elleneztük minden,s ez is Pep-et igazolta,mert nagyon bevált,s nem igazán tudnak azóta sem mit kezdeni vele az ellenfelek.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.03. 11:14:16

akik konkrétan felmerültek a bal támadó posztra a Pep érában (tehát nem a bulvárban , hanem a vezetők vagy Pep említette mint kiszemelt):
Ribery ,Robinho
Mindketten jobblábasok...

Villa szerintem alapvetően erre a posztra érkezett, mint jobblábas (bár inkább két lábas) gólérzékeny támadó, akiből 20 feletti gól is kijöhet még úgy is hogy a mágnestáblán a bal szélre rajzoljuk a meccs kezdetekor.... :D
d
Entrenador del Barça

2010.06.03. 11:04:06

Lionel85 írta:Mata ballábas és ő a balszélen érzi jól magát. Ugyan Pedro is megél a balon, viszont jobblábas. Matának vannak olyan kvalitásai, amiket Pep ki tud aknázni és a csapat hasznára fordítani.
Nem látok Pep fejébe, de ha a jelenlegi taktikát tartanánk, akkor pont hogy jobb lábas játékost keresnénk bal oldalra, mert ez nálunk nem klasszikus szélső pozízió, hanem befelé mozgó, cselező, lövő csatár poszt. Ennek a feltételnek sem Mata, sem Robben nem felel meg igazán.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.03. 11:02:50

Pedro jobb lábas alapvetően ( labdavezetést nézd csak meg), de valóban a baljai is kb ugyanolyan jó...
Mata ballábas , bal szélen érzi jól magát viszont a Barcaban nincs poszt ballábas balszélsőnek...
továbbra is csupán sajtóértesüléseket :D hallottunk...
az meg elég vicces , hogy még az is kérdéses , hogy Pepnek kellene -e....(szerintem nem)
Fernando
Llegenda del Barça

2010.06.03. 10:50:51

Lionel85 írta:
chonggy írta:szerintem nem kell ide Mata..ügyes ő,de van nekünk Pedro,aki nem sokkal rosszab Matanal,sőt...úgyhogy szerintem csak pénzkidobás lenne,óriási zsákbamacska...
az Arsenalt pedig remélem,hogy sikerül jobb belátásra bírni...de ehhez Cesc határozottságára is szükság van..
Mata ballábas és ő a balszélen érzi jól magát. Ugyan Pedro is megél a balon, viszont jobblábas. Matának vannak olyan kvalitásai, amiket Pep ki tud aknázni és a csapat hasznára fordítani.
Pedro nem jobb lábas. Alapból bal, csak a jobbat olyan szintre fejlesztette, hogy kb modhatjuk rá, hogy kétlábas. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Dave87
Capitá del Barça

2010.06.03. 10:48:40

Ha Ibra megy, akkor tényleg kell valaki, de Mata egyedül elég.
Torresről kár álmodni, kampányfogásnak jó, de szerintem esélytelen, hogy ide szerződjön. Ő a Chelsea-be fog menni, ha eligazol egyáltalán.
Egyébként Zlatan nélkül, Villa és Bojan ketten pont elegek a középcsatár posztra.
Mata és Pedro meghúzná a bal szélen, Messi helyett pedig Jeffren kész lenne beugrani. Ez mindhárom posztra két játékos.

Ráadásul ha már mindenképp hozzuk Fabregast, a variációk csak sokasodnak.
Az eddigi igazolási tervekből kiderül, hogy itt bizony senki nem számol Zlatannal jövőre, csak kínos nem egész egy év után mindjárt bevallani, hogy az árához képest befürödtünk vele + nem akarják áron alul eladni, ezért megy a ködösítés. Körülbelül mint Fabregas esetében.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.06.03. 10:40:42

chonggy írta:szerintem nem kell ide Mata..ügyes ő,de van nekünk Pedro,aki nem sokkal rosszab Matanal,sőt...úgyhogy szerintem csak pénzkidobás lenne,óriási zsákbamacska...
az Arsenalt pedig remélem,hogy sikerül jobb belátásra bírni...de ehhez Cesc határozottságára is szükság van..
Mata ballábas és ő a balszélen érzi jól magát. Ugyan Pedro is megél a balon, viszont jobblábas. Matának vannak olyan kvalitásai, amiket Pep ki tud aknázni és a csapat hasznára fordítani.
Kép
Kép
Kép
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.03. 10:27:30

Fernando írta:Minek akarunk játékost arra a posztra? Ott van Pedro. Egyszinten van Mata-val, vagy Bojan-Jeffren. Jah és Ibra sem úgynéz ki hogy távozna.
Ha Ibra nem megy akkor nem is kell,s nem is hoznánk,de ha megy akkor kell valaki. Ha nem Mata akkor más,nem véletlenül akar Pep sem valakit ha Ibra megy,ő is érzi,hogy rövid lesz a keret.
chonggy
Capitá del Barça

2010.06.03. 10:26:22

szerintem nem kell ide Mata..ügyes ő,de van nekünk Pedro,aki nem sokkal rosszab Matanal,sőt...úgyhogy szerintem csak pénzkidobás lenne,óriási zsákbamacska...
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.03. 10:25:39

Robinho talán,de nem vagyok benne biztos. Azért az óriási előny ám Mata-nak mindenkivel szemben,hogy szinte az egész Barca-t ismeri a válogatottból,s Villa-val meg együtt is játszott évekig,szóval az összeszokottság,nagy előny lehet. De Robinho sem rossz,ez tény,csak őt a télen kellett volna,akkor semmi kockázat nem volt,jött volna kölcsönbe,s ha nem jó mehet vissza,viszont most kiadni érte 30 millát (kevesebbért úgysem adnák) szerintem picit kockázatos,mert az hogy braziliában jó volt túl sokat nem jelent :roll:
zola8787
Director del Fútbol

2010.06.03. 10:25:20

Jó lesz a kis Mata! világsztár lesz belőle!!!! Több rutint összeszed és meglátjátok. Bár Pedro az egyik nagy kedvencem, és annyiba sajnálnál, hogy kevesebbet játszana, de nem baj az ha van a csapaton belül is 1 kis harc a kezdő pozícióért :)
(emlékszem még a 2004es fifába a Real B-vel voltam, és Mata volt a gólkirályom XD)
Fernando
Llegenda del Barça

2010.06.03. 10:20:36

Minek akarunk játékost arra a posztra? Ott van Pedro. Egyszinten van Mata-val, vagy Bojan-Jeffren. Jah és Ibra sem úgynéz ki hogy távozna.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.03. 10:20:07

Fernando írta:Sose kardoskodtam Fabregas-ért annyira nagyon, nem is arról van szó.

De ha már egy játékos távozni szeretne, ezt közli a klubjával is, és van is rá vevő, akkor miért kell germózni?
Én nem vagyok biztos benne,hogy közölte a klubjával,vagy ha igen akkor nem abban a formában ahogy mi tudjuk. Nem hiszem,hogy kerek perec megmondta,hogy ide akar jönni és pont. Szerintem csak annyit mondott,hogy szeretne majd visszatérni,mert itt vannak a barátai,meghát ő amugy is katalán,de az Arsenal-nal is jól érzi magát stb.

Egyszerűen nem hiszem el,hogy ha valaki azt mondja hogy menni akar,akkor igy reagálnak az ajánlatunkra (nem az a baj,hogy nem fogadták el,hanem az hogy nem is tárgyalnak),ez nem jellemző az Arsneal-re,eddig is mindenkit engedtek aki menni akart,még áron alul is.
barca0417
Entrenador del Barça

2010.06.03. 10:17:02

Attika 25 írta:
Bányász írta:Továbbra sem világos mit lát Pep a srácban...
Ezt Mata-ra irtad? Hát nem tudom. Szerinted ki lenne a megfelelő? Mondj egy olyan szélsőt aki egyértelműen klasszisokkal jobb nála és el is lehet hozni. De ne azt mond,hogy nem kell ide senki,mert az vicc,ahoz képest,hogy azt mondjuk tavaly is hogy rövid a keret,most meg elmenne Henry,Yaya,Ibra de nem jönne Villa-n kivül senki akkor az -2 ember a tavalyi rövid kerethet képest. Szóval nevet,neveket kérek aki sokkal jobb mint Mata és mozditható :wink:
Robinho. szerintem jobb mint Mata, és jobblábas, ami a mi játékunkba előnyösebb egy balszélsőnek. A citynek nem kell, a Santosnak nem biztos hogy lesz rá pénze. És ő nem önző Robbennel ellentétben.
Mata tény, hogy jó játékos, de szerintem a kis brazil több pluszt tudna hozni a csapatba.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.06.03. 10:14:37

Sose kardoskodtam Fabregas-ért annyira nagyon, nem is arról van szó.

De ha már egy játékos távozni szeretne, ezt közli a klubjával is, és van is rá vevő, akkor miért kell germózni?
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.03. 10:13:45

albicelesteX írta:Inkább akkor klasszist pls!
Mint például?
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.03. 10:12:31

Ezt Mata-ra irtad? Hát nem tudom. Szerinted ki lenne a megfelelő? Mondj egy olyan szélsőt aki egyértelműen klasszisokkal jobb nála és el is lehet hozni. De ne azt mond,hogy nem kell ide senki,mert az vicc,ahoz képest,hogy azt mondjuk tavaly is hogy rövid a keret,most meg elmenne Henry,Yaya,Ibra de nem jönne Villa-n kivül senki akkor az -2 ember a tavalyi rövid kerethet képest. Szóval nevet,neveket kérek aki sokkal jobb mint Mata és mozditható :wink:
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.06.03. 10:10:24

barca_bome írta:Mindent megtesz azért, hogy ne legyen szimpatikus a szurkolók körében. Köszönöm Pep, hogy elüldözöd és idehozol helyette egy favágó Mascheranót... :oops: :cry:
Jézus Mária :D
albicelesteX
A Vadász

2010.06.03. 10:06:37

Azt amit Henrique-ben,Keirrisonban,Csigrinszkijben,Hlebben és társaiban! :D

Szerk.:Jó ez most azért túlzás,de szerintem se ad sokkal többet a csapatnak,mint adna Pedro,Bojan...akkor meg minek???Inkább akkor klasszist pls!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára albicelesteX 2010.06.03. 10:10:31-kor.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.06.03. 10:00:35

mess2009 írta:tekintve, hogy Villa már itt van az nem vitás hogy ő Ibra helyén lenne a leg jobb, ergó Ibrának menni kellene.
az hogy a Barcának egy kifejezett balszélsőre nagy szüksége lenne, szintén vitán felüli, tehát Mata valóban egy szükséges és lehetséges játékos, itt csak az lehet kérdéses, hogy ő e a legjobb nekünk, aki megszerezhető?!
sztem Fabregas kevésbé fontos mint egy balszélső,de nála viszont a klasszisa indokolja, hogy mielőbb szerezzük meg!
még egy szó Ibráról: nála az az igazi gubanc, hogy pontosan azt az űrt nem tudta betölteni amit egy fénykorában lévő Eto'o, nevezetesen nem lett igazán gólerős!!! az már a sors különös fintora, hogy a Barcában nem érték hogy segítsd a védelmet, hogy adj néhány gólpasszt, elvonj néhány védőt....stb, erre itt szinte mindenki képes! csak érdekesség, hogy Eto'o ugyanúgy befuccsolt mint gólvágó az Internél, de ott érték tudott maradni némi "pótcselekvéssel" is ami nálunk kevés volt (és most is kevés) lenne az ő esetében is!
Hát igen, ráadásul Ibra 10-ed annyit sem segített be a mezőnyben, mit Eto'o. Ez sem kérdéses. Egyébként nem tudtok meggyőzni ezzel a Villa nem tud jól a balszélen játszani dologgal. Sztem felmerülő nevek közül bárkinél jobban játszana ott. Ibra pedig marad középen, ha nem megy neki, akkor ez akár Bojan nagy szezonja is lehet (vagy középen, vagy a bal szélen,Ibra meg kispad, de mondom, ez csak akkor, ha nem megy neki)
BBCJoke
Barça C

2010.06.03. 09:22:17

Egy érdekes hír az El Mundo Deportivotól.
Állítólag Guardiola Robbent akarja.Ha valaki kíváncsi a cikkre a Pepsifocin olvashat róla.
http://www.pepsifoci.hu/node/63612
mess2009
Director del Fútbol

2010.06.03. 08:58:03

tekintve, hogy Villa már itt van az nem vitás hogy ő Ibra helyén lenne a leg jobb, ergó Ibrának menni kellene.
az hogy a Barcának egy kifejezett balszélsőre nagy szüksége lenne, szintén vitán felüli, tehát Mata valóban egy szükséges és lehetséges játékos, itt csak az lehet kérdéses, hogy ő e a legjobb nekünk, aki megszerezhető?!
sztem Fabregas kevésbé fontos mint egy balszélső,de nála viszont a klasszisa indokolja, hogy mielőbb szerezzük meg!
még egy szó Ibráról: nála az az igazi gubanc, hogy pontosan azt az űrt nem tudta betölteni amit egy fénykorában lévő Eto'o, nevezetesen nem lett igazán gólerős!!! az már a sors különös fintora, hogy a Barcában nem érték hogy segítsd a védelmet, hogy adj néhány gólpasszt, elvonj néhány védőt....stb, erre itt szinte mindenki képes! csak érdekesség, hogy Eto'o ugyanúgy befuccsolt mint gólvágó az Internél, de ott érték tudott maradni némi "pótcselekvéssel" is ami nálunk kevés volt (és most is kevés) lenne az ő esetében is!
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.06.03. 08:46:33

galamb..
..

Be kellene kereteztetni amit írtál. Az a baj sok embernél, hogy túlzottan játékoscentrikusak, nem tudják, vagy nem akarják megérteni, hogy ebben a sportban a csapat a lényeg. Sokan egy-egy játékos miatt szeretnek bele egy klubba, de ahogy telik az idő ennek változnia kellene,A játékosok jönnek-mennek, a csapat az ami marad..... mert pl Eto'o, Yaya már rég bottal fog járni, de ti még mindig Barca szurkolók lesztek(legalábbis jobbesetben) Előbb utóbb úgyis el kell adni őket. Nem vonulhat vissza innen minden játékosunk...
Akkor meg hadd döntse már el az edző, hogy kit és mikor kiván lecserélni...
nem szeretnék személyeskedni veled ellentétben, de csak elmondom, h mit ununk sztem sokan: mindenkinek beszólsz, mindenkinél okosabbnak képzeled magad... ergo neked minden hozzászólásod egyenlő egy beszólással, az miért is jobb?
Divatos szó a "személyeskedés" manapság, egyre többen élnek vele, kár hogy kevesen tudják, hogy mit jelent. A hozzászólásaidról mondtam el a véleményem, nem rólad, nem személyeskedtem. Ehhez képest te már engem jellemeztél, mert én mindenkinél okosabbnak képzelem magam. Nem szégyen előkapni a szótárt,. de szégyen ha olyan szavakkal dobálózól aminek nem ismered a jelentését.
Lezárt