galamb..
..
Be kellene kereteztetni amit írtál. Az a baj sok embernél, hogy túlzottan játékoscentrikusak, nem tudják, vagy nem akarják megérteni, hogy ebben a sportban a csapat a lényeg. Sokan egy-egy játékos miatt szeretnek bele egy klubba, de ahogy telik az idő ennek változnia kellene,A játékosok jönnek-mennek, a csapat az ami marad..... mert pl Eto'o, Yaya már rég bottal fog járni, de ti még mindig Barca szurkolók lesztek(legalábbis jobbesetben) Előbb utóbb úgyis el kell adni őket. Nem vonulhat vissza innen minden játékosunk...
Akkor meg hadd döntse már el az edző, hogy kit és mikor kiván lecserélni...
nem szeretnék személyeskedni veled ellentétben, de csak elmondom, h mit ununk sztem sokan: mindenkinek beszólsz, mindenkinél okosabbnak képzeled magad... ergo neked minden hozzászólásod egyenlő egy beszólással, az miért is jobb?
Divatos szó a "személyeskedés" manapság, egyre többen élnek vele, kár hogy kevesen tudják, hogy mit jelent. A hozzászólásaidról mondtam el a véleményem, nem rólad, nem személyeskedtem. Ehhez képest te már engem jellemeztél, mert én mindenkinél okosabbnak képzelem magam. Nem szégyen előkapni a szótárt,. de szégyen ha olyan szavakkal dobálózól aminek nem ismered a jelentését.