Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én viszont emlékszem rá. Ez szerintem Rijkaard első évében volt...Los Banditos írta:Én nem emlékszek olyanra, hogy Gérard kiszorította volna Xavit. Legalábbis a 04/05-ös szezonban nem. Lopez posztja a VKP volt, míg Xavi ott játszott, ahol mostanában.
Így hirtelen a Chelsea elleni nyolcaddöntő visszavágó (4 - 2) ugrik be, ahol mindketten bejátszották magukat a kezdő 11-be.
Már miért ne padozna? Nem volt neki mindig bérelt helye még Rijkaard alatt sem... Emlékszem, amikor még itt volt Gerard Lopez, akkor sokszor ő kezdett Xavi helyén... Csakhát az egykori valenciai nem fickándozott annyira második Barcelona érájában, és megint Xavi került a helyére. Rijkaard nagy szerencséjére. Már akkor sem értettem, hogy egy ennyire labdabiztos, sokat mozgó-futó, alázatos, remekül passzoló, kiváló irányító (mert szerintem igenis az) miért nem kap helyet a középpályán. Szerintem Xavi sokkal jobb Decónál még akkor is, ha nem olyan technikás!!!Ádám02 írta:Hát én ug gondolom hogy Xavi nem padozna de nem lehet tudni...egyébként meg Franknak meg kell oldania...doki írta:Frank-nek új taktikát kell kidolgoznia,amibe befér Henry is Eto'o ,Ronaldinho és Messi mellé.
Lehet 4-4-2 vagy 4-2-3-1![]()
Bármelyik is lenne,akkor Deco és Iniesta vagy Xavi kispados lesz.
Hát én ug gondolom hogy Xavi nem padozna de nem lehet tudni...egyébként meg Franknak meg kell oldania...doki írta:Frank-nek új taktikát kell kidolgoznia,amibe befér Henry is Eto'o ,Ronaldinho és Messi mellé.
Lehet 4-4-2 vagy 4-2-3-1![]()
Bármelyik is lenne,akkor Deco és Iniesta vagy Xavi kispados lesz.
Ezért kellene visszahozni a letámadást is... Henkkel együtt valahogy az is eltűnt Rijkaard repertoárjából...Mihu írta: Szerintem meg idén még jobban fogunk szívni a kiscsapatok ellen mert azok akár ha kell akkor nem 1 hanem 2db 4-es fallal fognak védekezni ellenünk....szóval még nehezebb lesz az áthatolás a kicsik ellen mint idén volt....
Game90 írta:Ha Verebes lenne az edzője, akkor pedig őt mondanáFrank Rijkaard írta:Eto'o szerint is Franky a világ legjobb edzője
Szerintem meg idén még jobban fogunk szívni a kiscsapatok ellen mert azok akár ha kell akkor nem 1 hanem 2db 4-es fallal fognak védekezni ellenünk....szóval még nehezebb lesz az áthatolás a kicsik ellen mint idén volt....Attya írta:Abba bele gondolt vki, h ha Frenki vhogy +oldja majd, h ez a támadó négyes kezdő legyen akkor lehet bármien taktikát kidolgozni ellenünk, mert ezt a 4 embert nem lehet levenni a pályárol! ÉS az + lehetetlen, h mind a 4 gyenge napot fogjon ki!! Verhetetlenek leszünk, és ez lehet mindeni dők legjobb klubbbbcsapata! Egy a lényeg, h az öltözőben rend legyen és fegyelem + bajtársiasság!!! Forca Barca
Na,azért ha Messire lehetett számítani akkor Gyuláról szó sincs...egyedül Saviolát tehette volna be még,de ugye tudjuk,h ott vminek kellett lennie a háttérben,ha még egy bucsúpercet sem kapott FranktőlZozzy 5 írta:
Egy Henryt kellett igazolni ahhoz, hogy ne hozza be egyfolytába Gyulát...
Egy Henryt kellett igazolni ahhoz, hogy ne hozza be egyfolytába Gyulát...ozsimiki írta:Szerintem meg sokkal kisebb lesz ősztől a hibára a lehetőségeSaviola írta:
HA megoldja..![]()
Szeretném,ha így történne,de az idei húzásait elnézve.Nem lesz Gyula,lesz valszínű padon Henry,szóval cserékbe nehezebben fog belehibázni,egyedült Oli marad szinte a hiba forrásra
![]()
De ha meglesz +2védő is,akkor Ő nagyon nem fog lehetőséget kapni!
Szerintem meg sokkal kisebb lesz ősztől a hibára a lehetőségeSaviola írta:HA megoldja..Rivaldo11 írta:Ha ezt most megoldja Rijkaard, akkor azt hiszem, sokan jönnek neki egy bocsánatkéréssel. Nem lesz egyszerű dolga.![]()
Szeretném,ha így történne,de az idei húzásait elnézve.
HA megoldja..Rivaldo11 írta:Ha ezt most megoldja Rijkaard, akkor azt hiszem, sokan jönnek neki egy bocsánatkéréssel. Nem lesz egyszerű dolga.
Ha Verebes lenne az edzője, akkor pedig őt mondanáFrank Rijkaard írta:Eto'o szerint is Franky a világ legjobb edzője
Zozzy 5 írta:Na Franky, itt az első akadály. Ha tényleg alkalmas vagy a posztra, akkor ezt most mutasd be
Nos szerintem Xavi biztos hogy maradni fog ,esetleg vagy Decot vagy Iniestat el fogják vinni tőlünk de én ugy gondolom hogy Deco megy mivel Iniestaval kb. egyforma tehetséggel bírnak de mivel Iniesta még fiatal szerintem a nyáron Decotol is meg fogunk válni.Capon írta:kiváncsi leszek a felállásra. 4-2-4 a két szélső hátvéd felzárkozik a középpályára védekezni gondolom. csak akkor mi lessz Xavi, Iniesta, Deco, "Touré" stb. kicsit sokan vannak 2 pozicióra.