Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dehát akkor mi?Ha középcsatárként játszott akkor nem befejező?Etooka írta:1.szerintem henry egyáltalán nem egy statikus befejező csatár,hiszen ő eredetileg szélen kezdte,wenger tolta fel és csiszolta fantasztikussá középcsatárként!
Ez azért nem egészen így van. Eto'o kimondottan nyerő ember. Ahhoz képest pedig, hogy mennyit volt sérült (első alkalommal is 6 hónapot, aztán nyáron felépült, de igazi tétmeccset megcsak nem is játszott, aztán újra 6 hónap....van olyan játékos aki egy ilyen után eltűnne a süllyesztőben...) szóval ahhoz képest egész jól mozgott. Míg Henry egy statikus befejezőcsatár, Eto'o mozog, visszajön a labdákért, helyzetbe hozza a társait és ami nagyon fontos, MEGÉRTI magát Ronaldinhoval. Henry nem érzi a Barca játékát egyáltalán. Eto'o igenis jobb játékos annál, hogy a futottak még kategóriába soroljuk, mégha ezt a kategóriát a Barcán belül állítjuk is fel! Eto'o a világ első számú csatára, amit 2 éven keresztül folyamatosan bizonyított, a 3. év pedig csak a sérülésről szólt az esetében... Vegyük ki a Milánból Kakát, a MU-ból CR-t, a cselszkiből Lampardot vagy Drogbát...stb.. és már nem azok a csapatok amik erdetileg... Ha kivesszük ebből a Barcából Eto'o-t, akkor ugyanez a helyzet....G-Jay írta:Én nem fujnám fel annyira azért ezt a cuccot! Nem kéne akkora terhet rakni a vállára hogy most hogy visszajött, aztán menjen a játék! Meg hogy a legveszélyesebb, meg ilyenek! A többiek is is ott vannak azért a szeren! Egyedül ő sem vált meg semmit! Jó jöhettek azzal, hogy sokat jelent a jelenléte meg blabla, ezeket én is tudom, olyat mondjatok anmit még nem!
Természetesen nagyon nagy szerepe van, de nem több mint a többieknek...hisz ez egy csapat!
G.
Szerintem simán jól ossza vele.Primitive írta: Furcsa ez a "nagy" haja
Ha kezd, akkor csereként nem tud mutatni semmit.Lionel85 írta:Hírek szerint Bojan kezd, remélem azért csereként is tud majd valamit mutatni!
Puyol más tészta sztem... Abban igazadvan, hogy kezdő lehet, de nem látsza végig a 90 percet. Erről eszembe se jutottLionel85 írta: Miért lenne meghuzatva? Ha jól emlékszem, akkor Puyol is kezdőként kapott helyet, amint felépült sérüléséből. Éppen tegnap ecseteltem, hogy kezdőként könnyebb felvenni a meccs ritmusát az első percektől fogva és nem csereként beállva, a másik dolog pedig az hogy nem feltétlen kell neki végigjátszania a 90 percet kezdőként, 55-60 percet simán kibírna, annyira már egészen biztos hogy megvan a kondija és a mozgásával sincs gond, ha már láttad a videókat az edzéseiről!
Miért lenne meghuzatva? Ha jól emlékszem, akkor Puyol is kezdőként kapott helyet, amint felépült sérüléséből. Éppen tegnap ecseteltem, hogy kezdőként könnyebb felvenni a meccs ritmusát az első percektől fogva és nem csereként beállva, a másik dolog pedig az hogy nem feltétlen kell neki végigjátszania a 90 percet kezdőként, 55-60 percet simán kibírna, annyira már egészen biztos hogy megvan a kondija és a mozgásával sincs gond, ha már láttad a videókat az edzéseiről!Ilúvatar írta:4 hónapos kihagyás után?! te megvagy huzatva"fokozatosan" kell visszatérnie... Amin persze múltkor besértődött, s elutasította a játékra való beállást, az utolsó 10 percben. nem lehet egy játékost "all in one" -zni, mert akkor negatív lesz a játéka, sőt meg is sérülhet megint...
De ez eto'o magatartásán múlik minden... Remélem nem fog MEGINT besértődni, ha az utolsó 15 percben áll be játszani...
Hát igen, egy fecske nem csinál nyarat. De 3 fecske már lehet. Deco, Messi, Eto'o. Ha mindannyian az eddigi jo formájukat hozzák, meglennének a meccsek, és talán a csapatra is átragadna a forma.Zozzy 5 írta:Azért azzal jó, ha tisztában van mindenki itt a nagy reménykedések közepette, hogy Ő is csak egy játékos, és csak Ő egymagában nem fogja visszahozni a szép játékot meg az eredményket
1000% , hogy 100%-os állapotban se fog kezdeni.Aprieto írta:Ha 100%-os állapotban van kezdetném. Ha nem, akkor nem játszana az egész meccsen. Már csak arra van szükségünk hogy rásérüljön. Na akkor szeva lenne a bajnokságnak.
Bergio írta:Szerintem Eto'o-nak a kezdoben van a helye. Vegre meggyogyult, igy szerintem Bojant a kispadra fogja szoritani. Bojan is egy hihetetlen jatekos de szerintem Eto'o hasznosabb a Barca szamara mivel tobb a tapasztalata. Hajra Eto'o, hajra Barca!!!