ez les gol volt nem nagy les de les! az kisbetűs les szabályból helyezkeddésével zavarta a védekező csapatot , labda irányában helyezkedettXavi Hernandez írta:UNDORÍÍÍÍÍÍÍÍÍTÓ BU**ZI KÖCS*ÖGÖK... Csak megzakkantották az 1. félidőben a Barcát lélektanilag... K***va anyjukat! Szemét kis...
Élő közvetítések 2006-07
nem baj! hajrá fiúk! nincs elveszve semmi!
Visca El Barca

-
- Jugador d'estrella
ezt elkúrtuk..nem kicsit.. NAGYON! (hol a védelem?)
most jön az orosz bunker...
most jön az orosz bunker...
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
Nagyon érett már sajnos ez a gól.
-
- Barça B
UNDORÍÍÍÍÍÍÍÍÍTÓ BU**ZI KÖCS*ÖGÖK... Csak megzakkantották az 1. félidőben a Barcát lélektanilag... K***va anyjukat! Szemét kis...
Megszületett a fiam Koppány vezér. Már van egy Barcasála... 
Két kedvencem van: a BARCADRUKKER fiam és a BARCELONA FC!!!
Visca el Barca! Xavi Hernandez & Ronaldo De Assis Moreira the best players in the WORLD!!! ;D

Két kedvencem van: a BARCADRUKKER fiam és a BARCELONA FC!!!

Visca el Barca! Xavi Hernandez & Ronaldo De Assis Moreira the best players in the WORLD!!! ;D
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
VAK A LESBÍRÓ VAGY MI A @$!^ߤ??
Valdes a meccs embere, mindenképp.
Valdes a meccs embere, mindenképp.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho #10 2006.10.31. 21:56:47-kor.

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
3. percbenGúnár írta:Asszem Süny tényleg érthető az ok...Süny írta:bizony Deco...na vajon miért is hagytad ki az első félidőt?Ádám02 írta: DECO DE AKKORÁT!!!!!!![]()
![]()
![]()
nem is tudom
És ha jól sejtem te tudod is.
Hányadik percben volt a gól??
Visca El Barca

-
- Barça B
Lampard bzmeg... de nagy golt rugtál ... 

A Barca több mint egy csapat !!!
hááááát ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Visca El Barca

- Gúnár
- Jugador del Barça
Asszem Süny tényleg érthető az ok...Süny írta:bizony Deco...na vajon miért is hagytad ki az első félidőt?Ádám02 írta:DECO DE AKKORÁT!!!!!!Gúnár írta:Ajha Süny, bekeményítesz??
lemaradtam az első félidőről, érthető ok miatt.
Ki lőtte a gólt??![]()
![]()
![]()
nem is tudom
És ha jól sejtem te tudod is.
Hányadik percben volt a gól??
Visca El Barca

bizony Deco...na vajon miért is hagytad ki az első félidőt?Ádám02 írta:DECO DE AKKORÁT!!!!!!Gúnár írta:Ajha Süny, bekeményítesz??
lemaradtam az első félidőről, érthető ok miatt.
Ki lőtte a gólt??![]()
![]()
![]()

Visca El Barca

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Valdés ma szenzációs!
in to exile
-
- Llegenda del Barça
nem kellett neki szőkíteni, elég volt jó időben, jó helyen lennie.Xavi Hernandez írta:Boixos:
hirtelenmeggazdagodott = szőkítettolaj???
az ellenfeleknek meg maradt a moszkva folyó, a kreml-lel szemben.
ezeknek a f.szoknak közük sincs a meccshez, murinnyó pedig megint nem fog blt nyerni. csak az bosszant, h ezek a patkányok ugattak arról, h a barcában hogyan színészkednek és hogyan befolyásolják a bírókat, erre mit művelnek most ezek a teazabáló grállovagok!
ez a f.sz farina meg még rátesz egy lapáttal! nem elég h az milan-interen kiszórta a materazzit a semmiért, még itt is ámokfutást rendez! mi volt ez a sárgalapos baromsága? összekeverte messit a kóllal? bakker, tényleg kra hasonlítanak egymásra, akár az egypetéjű ikrek!
valdes viszont nagyon jó, de a többiek is jól nyomják! be kell húzni ezt a meccset!
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
ÓÓ bazz Puyol is megsérült...
in to exile
népművészeti cserépedény Drogba...eddig sem szerettem, de ezekután egyszerűen undorodom tőle... meg KELL nyerni a meccset!!! 

Visca El Barca

DE NEM EZ A POÉN!!:Ordog írta:Az 1. sárgát elvileg Lampard kapta nem pedig Cole... Pedig Egri Viktor azt mondta, hogy Cole kapta reklamálásért! Lehet, hogy tévedett... viszont akkor mi a vérérért ment oda az összes játékos reklamálni, hogy ez a 2. sárga...
Ennyi ember nem tévedhet..... főleg akik testközelben is vannak.
A meccsről viszont: Mottát nagyon sürgősen le kell cserélni!! Lehetőleg a szünetben... labdát szinte alig szerez, csak tör zúz.. és ráadásul már kapott is egy sárgát Drogba felvágásáért... Sürgősen be kell hozni helyére Edmilsont vagy Iniestát... Vagy Thuramot és akkor Marquez vkp-re.
A lényeg, hogy MOTTÁT LE KELL CSERÉLNI, mielőtt még elmegy rajta a meccs.....
ASHLEY COLE ELBÚJT A SÁRGA LAP ELŐL!!
CHELSEA JÁTÉKOSOK MEGROHANTÁK A BÍRÓT!!!
94:39 6 - 1