lehet sz.rozni az olasz focit.

Hát ezt most benéztedvisca el barca írta:már előre látom, hogy egy siralmas mérkőzés lesz, kb 2-2 helyzettel, s termeszetesen 0-0-ás végeredménnyel...ozsimiki írta:Azért ez nem semmiRonaldinho22 írta:Az avanti ragazzit az olasz szurkolók üzenték a magyaroknak az itteni belpolitikai helyzet miatt! Asszem Inter meccsen is kinn volt a transzparens!![]()
![]()
Más:
Szombaton sok minden kiderül,h hol is tart az Inter,bár nem a legjobb formában lévő Milanhoz 'látogat',de ez 1 nagyon fontos meccs lesz szerintem
Gilardino, Live Scoren nézem csak,mert nincs Sport 2.rhynn írta:2-4, pont átkapcsoltam a konkurenciának ellenszurkolni, nem láttam, ki lőte.
De a kapuralövések aránya kb 10-8, a gólok meg...
1-4nél még ez is belefér, bár Interről van szó...ki tudjarhynn írta:Milan - Inter 1-4
Materazzi lőtte a negyediket a 68. percben,. felemelte a mezt, alatta volt egy póló vmi üzenettel, ezért sárgát kapott (pedig szerintem így szabályos), ami a második volt, ezért kirakták mint macskát a dolgát végezni
áhhh, hiába gondolt arra az ember, h úgyis ez lesz a dolgok vége, ez akkor is vérlázító!!!! ebből is látszik, h mekkora k.nagy műbalhé volt az egész bugi! a gyökér púposok egy év pihi után lazán visszaszaladnak majd az első osztályba, és a többiek is szépen kibekkelik ezt az évet, jövőre meg minden mehet majd tovább a régi felállás szerint!NSO írta:Pénteken késő este megszületett az Olasz Olimpiai Bizottság Békéltető és Döntőbíróságának végleges, megfellebbezhetetlen ítélete az olasz futballbotrányban.
A Juventus és a Lazio büntetését 8, a Fiorentina büntetését 4 ponttal enyhítették, míg a Milánét helybenhagyta.
Ez azt jelenti, hogy a Juvétól a másodosztályban 9 pontot, míg az első osztályban a Milantól 8, a Fiorentinától 15, a Laziótól pedig 3 pontot vonnak le.
Hát Boixos nem is tudom.Boixos írta:LG, maradjál már! amíg ilyen p.öcs manciók vannak a csapatodnál, ráadásul az utódjának amolyan töketlen erikszonokat szánnak, addig tudod mikor lesztek ti a bajnokok? majd a legközelebbi balhénál, ami kb 20-25 év, ha csak az igazságos ítéletekre való jelenlegi törekvést nézem!
a milan meg még úgyis rutinból verne meg benneteket, ha a zsugásaik kizárólag csak háttal a kaputok felé szaladnának. erről meg ennyit.
találtam egy verset még a Duce korából:Boixos írta: nem a politikai helyzet miatt rakosgatták ki a cuccokat olaszország-szerte, hanem azért, mert odakint is úgy kommentálták az eseményeket, h, az ultrák voltak a balhék központi szereplői.
velük szolidárisak a kintiek.
nem kell temetni a Romát sej! tavaly sokkal szarabbak voltunk, aztán leesett egy tizenegyes győzelmi széria.Ordog írta:A Roma meg itt szerencsétlenkedik... áhhhhh
meg is érdemlik.. ezek meg a bajnoki cím????? (bocs Boixos)
Jah,oks.Akkor sorry..Boixos írta:nem a politikai helyzet miatt rakosgatták ki a cuccokat olaszország-szerte, hanem azért, mert odakint is úgy kommentálták az eseményeket, h, az ultrák voltak a balhék központi szereplői.Saviola írta:Ez azért nem semmi,hogy az olaszok is tüzelik a pestieket..Én ezt nagy dolognak tartom..
velük szolidárisak a kintiek.
nem a politikai helyzet miatt rakosgatták ki a cuccokat olaszország-szerte, hanem azért, mert odakint is úgy kommentálták az eseményeket, h, az ultrák voltak a balhék központi szereplői.Saviola írta:Ez azért nem semmi,hogy az olaszok is tüzelik a pestieket..Én ezt nagy dolognak tartom..
Hát én se a játék szépsége miatt tartom fontosnak ezt a meccset! Valószínű,h úgyis fog alakúlni ahogy írtad...visca el barca írta:már előre látom, hogy egy siralmas mérkőzés lesz, kb 2-2 helyzettel, s termeszetesen 0-0-ás végeredménnyel...ozsimiki írta:Azért ez nem semmiRonaldinho22 írta:Az avanti ragazzit az olasz szurkolók üzenték a magyaroknak az itteni belpolitikai helyzet miatt! Asszem Inter meccsen is kinn volt a transzparens!![]()
![]()
Más:
Szombaton sok minden kiderül,h hol is tart az Inter,bár nem a legjobb formában lévő Milanhoz 'látogat',de ez 1 nagyon fontos meccs lesz szerintem
már előre látom, hogy egy siralmas mérkőzés lesz, kb 2-2 helyzettel, s termeszetesen 0-0-ás végeredménnyel...ozsimiki írta:Azért ez nem semmiRonaldinho22 írta:Az avanti ragazzit az olasz szurkolók üzenték a magyaroknak az itteni belpolitikai helyzet miatt! Asszem Inter meccsen is kinn volt a transzparens!![]()
![]()
Más:
mint írtam alatta igen...Sharkinho írta:Az olaszok írták a magyar tüntetőknek h előre srácok?
Azért ez nem semmiRonaldinho22 írta:Az avanti ragazzit az olasz szurkolók üzenték a magyaroknak az itteni belpolitikai helyzet miatt! Asszem Inter meccsen is kinn volt a transzparens!