Thierry Henry
jó igazolás volt henry
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Én kifejezeten szeretem az ilyen hamar elvégzet szsbadrúgásokat, ha már az ellenfél faultol, és még erre sem képes figyelni, akkor megérdemlik hogy ilyen gólt kapjanak. Teljesen korrektnek tartom, mert minden csapatnak megvan rá az esélye, hogy zt megakadályozza, aki béna, az meg megérdmli. Ja és Ronnie is rúgott már egyből kapura hasonló szituban (nem is egyszer), csak neki nem voltak annyira sikeresek. 

A kamutizit sem szeretem (pedig kaptunk párat tavaly...
). Bocs.

Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Andrisveres:
Pár éve (1994 BL elődöntő - Barça vs. Porto 3:0 yeee
- óta) figyelemmel kísérem a csapat meccseit, de nem nagyon emlékszem ilyen gólra.
Olyanra sem hogy Ronnie 100%-os helyzetbe hozott volna bárkit egy ilyen lehetőségből, pedig a hosszú évek - és pár 100 Barça meccs - során nyilván volt ilyen is, olyan is (nem is egy...).
Lehet hogy elfogult vagyok de akár elhiszed nekem, akár nem: ha a mieink rúgnának ilyen gólt nem örülnék neki, mert nem tartom korrektnek (még annak ellenére sem, hogy a szabályok szerint ez érvényes).
Van aki annak tartja (mert tulajdonképpen szabályosnak mondható), és van aki nem.
Jó kis vitaalap egy ilyen dolog, mert sokkal több van mögötte, mint ami elsőre látható (pl. kinek mi a fontos a fociban? ki, miért szereti a focit, vagy éppen ezt a csapatot? stb.)
Pár éve (1994 BL elődöntő - Barça vs. Porto 3:0 yeee

Olyanra sem hogy Ronnie 100%-os helyzetbe hozott volna bárkit egy ilyen lehetőségből, pedig a hosszú évek - és pár 100 Barça meccs - során nyilván volt ilyen is, olyan is (nem is egy...).
Lehet hogy elfogult vagyok de akár elhiszed nekem, akár nem: ha a mieink rúgnának ilyen gólt nem örülnék neki, mert nem tartom korrektnek (még annak ellenére sem, hogy a szabályok szerint ez érvényes).
Van aki annak tartja (mert tulajdonképpen szabályosnak mondható), és van aki nem.
Jó kis vitaalap egy ilyen dolog, mert sokkal több van mögötte, mint ami elsőre látható (pl. kinek mi a fontos a fociban? ki, miért szereti a focit, vagy éppen ezt a csapatot? stb.)

- Ádám02
- Entrenador del Barça
Nem azt mondom hogy sportszerű volt de ha egyszer ilyen leleményes nyugodtan lőhet nálunk is ilyeneket!varga tamás írta:Henry gólja teljesen szabályos volt, és nekem nincs vele semmi problémám. Gondoljunk a Betis-Barca meccs 89. percére...Ott sem volt bírói sípszó.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Henry gólja teljesen szabályos volt, és nekem nincs vele semmi problémám. Gondoljunk a Betis-Barca meccs 89. percére...Ott sem volt bírói sípszó.
-
- Jugador d'estrella
Ja és Gnorbert kiváncsi lennék h mit szólnál , ha ronaldinho rúg egy ilyet és ezzel megnyerjük a bajnokit, kötve hiszem h nem azt szajkoznád h milyen zseni ...
-
- Jugador d'estrella
Gnobert: szerintem elfogult vagy. Ha egyből elvégzi és 100% kos helyzetbe hozza ronnie eto-t az ugyanolyan "gusztustalanság" mintha egyből rálőné. (persze nem az)
ha valaki egyből odaáll a labda elé akkor henry is kérni fogja a 9 métert.
a sorfal dolga h erre figyeljen...
ha valaki egyből odaáll a labda elé akkor henry is kérni fogja a 9 métert.
a sorfal dolga h erre figyeljen...
Capon:
Felfogás kérdése. Többek közt azért szeretem ezt a csapatot, mert nagyon jól játszanak, és javarészt fair-play szellem is uralkodik (kivéve Deco-Dinho néha). Természetesen ezen a szinten a gól/eredményesség számít első sorban, tehát igazad van.
De nekem személyszerint nem tetszene ha ilyen trükkös/pofátlan/gusztustalan (mindenki ossza be melyik jelző tetszik neki) gólokkal kellene mérkőzéseket nyernünk.
Mihu:
El kell találni ez tuti, de azért egy Henry el is fogja találni... Nem is ezzel van a baj, hanem hogy nem korrekt szerintem.
Mr. Master
Bizony Dinho megjátszotta így sokszor a zsugát, de mégsem egyből kapura küldte és ez bizony nagy különbség! Bár helyzeti előny ez is ebben igazad van, de igencsak más a leányzó fekvése, szerintem ez még belefér (én ezt még trükknek nevezném nem bunkóságnak)...
Felfogás kérdése. Többek közt azért szeretem ezt a csapatot, mert nagyon jól játszanak, és javarészt fair-play szellem is uralkodik (kivéve Deco-Dinho néha). Természetesen ezen a szinten a gól/eredményesség számít első sorban, tehát igazad van.
De nekem személyszerint nem tetszene ha ilyen trükkös/pofátlan/gusztustalan (mindenki ossza be melyik jelző tetszik neki) gólokkal kellene mérkőzéseket nyernünk.
Mihu:
El kell találni ez tuti, de azért egy Henry el is fogja találni... Nem is ezzel van a baj, hanem hogy nem korrekt szerintem.
Mr. Master
Bizony Dinho megjátszotta így sokszor a zsugát, de mégsem egyből kapura küldte és ez bizony nagy különbség! Bár helyzeti előny ez is ebben igazad van, de igencsak más a leányzó fekvése, szerintem ez még belefér (én ezt még trükknek nevezném nem bunkóságnak)...
ANDRISVERESNEK teljesen igaza van!
sztem egy jó igazolás Henry, mindig is úgy gondoltam h Henry és CRonaldo képes a Barca játékát játszani.
Még ódákat fogtok Henryról zengeni egy real meccs után.
És szerintem semmi baj sincs ezzel a góllal. Egyes embereknek semmi sem tetszik.
sztem egy jó igazolás Henry, mindig is úgy gondoltam h Henry és CRonaldo képes a Barca játékát játszani.
Még ódákat fogtok Henryról zengeni egy real meccs után.
És szerintem semmi baj sincs ezzel a góllal. Egyes embereknek semmi sem tetszik.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Tipikus gól volt, de hogyha egyszer nem kéri a sorfalnak a kilenc métert, akkor megcsinálhatjagnorbert írta:A szabályok szerint érvényes gól OK, de szerintem gusztustalan.
Ez olyan mintha belőném az üres kapuba a zsugát, mikor a kapus a cipőjét köti. Az is szabályos gól nem?
Marha büszke lennék/lehetnék az elért találatra...
Azt is illik megvárni, meg ezt (hogy felálljon a sorfal) is. Szerintem.
Ha egy mód van rá Barça mezben ne rugdosson ilyeneket

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Mihu
- Director del Fútbol
Van olyan aki az üres kaput nem tudja eltalálni...gnorbert írta:A szabályok szerint érvényes gól OK, de szerintem gusztustalan.
Ez olyan mintha belőném az üres kapuba a zsugát, mikor a kapus a cipőjét köti. Az is szabályos gól nem?

A szabályok szerint érvényes gól OK, de szerintem gusztustalan.

Meg egyébként sem csípi az ilyen gólokat. Emlékszem amikor BL csoportkörben a MU, jobban mondva Giggs rúgott egy ilyen gólt, akkor is csak szerinte volt szabálytalan...
Ez egyszerűen szemfülesség, nem szabálytalanság.

Ez egyszerűen szemfülesség, nem szabálytalanság.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
LG Szlovákiában él, úgyhogy érthető a dühöngése.Barcaforever írta:Te miről beszélsz????Nem kérte a 9 métert és kész.LG írta:Mondjuk nem kellett volna megadni a golt, ugyhogy nem is gratulálok neki![]()

in to exile
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Te miről beszélsz????Nem kérte a 9 métert és kész.LG írta:Mondjuk nem kellett volna megadni a golt, ugyhogy nem is gratulálok neki![]()

Ha a rúgó játékos kéri a 9 métert, akkor kell csak várni a bírói sípra. Addíg a labda elé kell állni és elkerülhető az ilyen gól. Mint például amit a Betis ellen kaptunk. Bajnokok lennénk...
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A szabály az, hogy ha a bíró nem figyelmeztet arra, hogy meg kell várni, amíg feláll a sorfal és ő nem ad jelet a szabadrúgás elvégzésére, akkor el lehet rúgni a labdát. Ezt már az Arsenalban is megcsinálta és az is szabályos volt!LG írta:Mondjuk nem kellett volna megadni a golt, ugyhogy nem is gratulálok neki![]()
- kilibarca
- Capitá del Barça
Azért nem 2 méter voltdali írta:Azért egész "ügyesen" mozgott már tegnap,nyoma sem volt a Bayern elleni sétálgatásnak.Volt pár nagyon jó megmozdulása,de azért 2 merről illett volna eltalálni az üres kaput,igaz előtte szépen elfektette a kapust

Szerintem jól játszott

-
- Jugador d'estrella
Miért? Teljesen szabályos gól volt. Szerencse nektek h a barca ellen 2 éve a bl döntőben mellé rúgta.
Azért egész "ügyesen" mozgott már tegnap,nyoma sem volt a Bayern elleni sétálgatásnak.Volt pár nagyon jó megmozdulása,de azért 2 merről illett volna eltalálni az üres kaput,igaz előtte szépen elfektette a kapust 

SEMPRE BARCA!
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?