2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az biztos mondjuk szerintem is, sőt, talán lőtt is annyit az 1 szem Sevillának lőtt góljával, de lehet Paco már 2-nél jár, hirtelen nem ugrik be. Meg összességében egy sokoldalúbb játékos, szélesebb a repertoárja, több mindenre lehetne használni, ezzel totál egyetértek, még ha amúgy Paco - elméletileg - előrébb is tart.Kovbal88 írta:Annyi gólt ő is lőtt volna nálunk, mint Paco.
Idén, eddig nagyon gyenge volt a Valencia, most kezdenek el felfelé jönni, szóval nem a legjobb választás volt számára. Nem rossz játékos, egy megfelelő támadó felfogású csapatban, amilyen tavaly a Valledolid volt megmutathatná a tudását.palesz77 írta:Valencia will very likely not use the €12M option to buy Munir El Haddadi (21) and the forward could return to Barcelona next season. [MD]
Nem tudom igazából, hogy ez jó hír-e, mert egy épkézláb opciót ennyiért nem lehívni elég hülyeség, ha meg nekik se kell.. Mindenesetre remélem, ha esetleg visszatér, akkor ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta.
Igazából, ha nem hisztizik a több lehetőségért, hanem szép csendben teszi a dolgát. ahogy szerintem teszi, akkor elfér a keretben, mert ő mindhárom támadó poszton tud játszani, azért az előny mondjuk Pacoval szemben. Ha esetleg Arda is távozna akkor meg főleg elférne, ráadásul ingyen lenne (asszem)palesz77 írta:Valencia will very likely not use the €12M option to buy Munir El Haddadi (21) and the forward could return to Barcelona next season. [MD]
Nem tudom igazából, hogy ez jó hír-e, mert egy épkézláb opciót ennyiért nem lehívni elég hülyeség, ha meg nekik se kell.. Mindenesetre remélem, ha esetleg visszatér, akkor ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta.
Azért nekünk csak vágott, egy hatalmas gólt!noname írta:Vele mi a helyzet? Arra számítottam h idővel sima kezdő lesz a Valenciában, ehhez képest szinte sose ő kezd és meccsenként csak perceket, max egy félidőt kap.
Volt sérült, rosszul megy a játék vagy csak a szokásos szisztematikus Vale-öngyilkosság miatt nem játszik?
Annak ellenére, hogy mára a Valencia egy középcsapattá süllyedt (abból is inkább a gyengébbek közé sorolható), ők is azok közé tartoznak, akik ellen nem megy jól. Az utolsó 5 bajnokin 2 gy, 1 d, 2 vereség a mérleg, tavaly 1 pont jött ellenük a 6-ból. Igaz, a kupában kaptak egy hetest, de úgy látszik, a bajnokikra a régi rangadók emlékére felszívjak magukat.Messias2 írta:Munir (on loan at Valencia): "I think we (Valencia) will win 2-1 or 2-0 (against Barca tomorrow)."
Srác nagyon el van tévedve.
Címercsókolgatással nálam elvágta már magát, nem hiszem, hogy viszontlátjuk még őt, nem pont ezért mondjuk.Messias2 írta:Munir (on loan at Valencia): "I think we (Valencia) will win 2-1 or 2-0 (against Barca tomorrow)."
Srác nagyon el van tévedve.
Idézet a főoldali cikkből:MessiCesc írta:Most ha jól értem, ha jövőre úgy dönt a Vale, hogy megveszik 12 millióért akkor az ellen nem is tehetünk semmit? Ez elég gáz üzlet volt így...
Alcacerhez képest nagyon olcsón adtuk oda. Viszont ha Bartrahoz, és pláne Sandrohoz mérjük...palesz77 írta:
1 év kölcsön, 12 millióért opciójuk lesz rá, nekünk meg részesedésünk a jövőbeni eladásokból. Egy Denis féle visszavásárlási záradéknak jobban örültem volna, de sok sikert azért neki, remélem egy 10-15 gólt elrak a szezonban.