Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Jujjj,azért csak 11 járékos van az év csapatában,tehát Riq jogosan van ott,Deco is jó volt,de azért Riquelme teljesítménye magáért beszél.Enrique írta:Deco legalább annyira megérdemelné hogy benn legyen, mint Riq.Barrientos írta:Azért én gratulálnék Riqulemének az idei szezonért...és nem csak azért, mert ő került be az év csapatába és nem Deco![]()
Deco legalább annyira megérdemelné hogy benn legyen, mint Riq.Barrientos írta:Azért én gratulálnék Riqulemének az idei szezonért...és nem csak azért, mert ő került be az év csapatába és nem Deco![]()
Egyet értek!!! Azt a bizonyos argentín bal védőjüket, akit Rijkaard már tavaly kinézett magának (most nem jut eszembe a neve) máris bevonhatnék Riquelméért!!!... Jó csere lehetne, mert az a védő srác álítólag nagyon ügyes, fiatal, és van EU-s útlevele is!!! Remélem jól emlékszem....Toma írta:Én a viila helyében összekaparnék mindenzsozsinkát és kifizetném Riq-et és Forlant! Ha most nem süllyednek el, sokra viheti ez a CSAPAT!
Sztem se.Bodi írta:Egész évben folyamatosan azt találgatjuk,hogy marad-e,szerintem akármi is lesz,őt már nem látjuk Barca mezben.
csak az a baj,hogy riquelme sosem játszott visszaont középcsatárt,haen mő irányítót játszik.LG írta:Persze, de a cikkek nem megbízhatoak, es Riq visszavont kozépcsatár, amilyen poszt jelenleg nincs a Barcába. (Deco és Xavi hátrébb játszanak) Ha visszajonne sok mindent meg kéne oldani(EUs utlevél, vizetés csokkentés, és a helyét a csapatban)