Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jujjj,azért csak 11 járékos van az év csapatában,tehát Riq jogosan van ott,Deco is jó volt,de azért Riquelme teljesítménye magáért beszél.Enrique írta:Deco legalább annyira megérdemelné hogy benn legyen, mint Riq.Barrientos írta:Azért én gratulálnék Riqulemének az idei szezonért...és nem csak azért, mert ő került be az év csapatába és nem Deco![]()
Deco legalább annyira megérdemelné hogy benn legyen, mint Riq.Barrientos írta:Azért én gratulálnék Riqulemének az idei szezonért...és nem csak azért, mert ő került be az év csapatába és nem Deco![]()
Egyet értek!!! Azt a bizonyos argentín bal védőjüket, akit Rijkaard már tavaly kinézett magának (most nem jut eszembe a neve) máris bevonhatnék Riquelméért!!!... Jó csere lehetne, mert az a védő srác álítólag nagyon ügyes, fiatal, és van EU-s útlevele is!!! Remélem jól emlékszem....Toma írta:Én a viila helyében összekaparnék mindenzsozsinkát és kifizetném Riq-et és Forlant! Ha most nem süllyednek el, sokra viheti ez a CSAPAT!
Sztem se.Bodi írta:Egész évben folyamatosan azt találgatjuk,hogy marad-e,szerintem akármi is lesz,őt már nem látjuk Barca mezben.
csak az a baj,hogy riquelme sosem játszott visszaont középcsatárt,haen mő irányítót játszik.LG írta:Persze, de a cikkek nem megbízhatoak, es Riq visszavont kozépcsatár, amilyen poszt jelenleg nincs a Barcába. (Deco és Xavi hátrébb játszanak) Ha visszajonne sok mindent meg kéne oldani(EUs utlevél, vizetés csokkentés, és a helyét a csapatban)