Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mihu írta:Na hát azt már most borítékolom, hogy nagy laci (igen, így kisbetűvel, mert kb semmibe nem nézem az embert, ezután a húzása után...) nem fog szobrot kapni, mint Kubala...és azt is, hogy ha Barca-Veszprém lesz, olyan fogadtatást fog kapni, mint Figo...A Barca történelmében első külföldi játékosként elsőszámú csapatkapitány lett, ajánlanak neki egy életre szóló szerződést, fizuemeléssel, és visszavonulás utáni állásajánlattal, erre Ő azt mondja hogy gyerekek köszi nem, inkább hazamegyek mert ott 2x annyit fizetnek mint amennyit most keresek...hányinger...ha végig kiállt volna a válogatott mellett, akkor azt mondom hogy rá lehet fogni, hogy haza akart jönni, arról meg nem tehet hogy 2x annyit ajánlanak neki...de így, hogy megcsinálta a csudát a válogatottal, kiváltotta a spanyol állampolgárságot, nyílván valóan azért, hogy spanyol színekben szerepelhessen tovább, ezek után csak azt tudom rá mondani hogy semmi más, csak az a sok sok forint lebegett a szeme előtt, mikor eldöntötte hogy Veszprémbe igazol...
Enric Masip, a katalán klub kézilabdacsapatának technikai vezetője úgy nyilatkozott, a Barca nem volt képes kifizetni „több mint a kétszeresét″ Nagy jelenlegi fizetésének, és bár életre szóló megállapodást kínáltak neki, amelynek értelmében karrierje befejezése után csatlakozott volna a klub szakmai stábjához, és 20 százalékos fizetésemelést is kapott volna, a játékos ezt nem fogadta el.kurdt írta:Azt megkérdezhetem, hogy erről az életre szóló szerződési ajánlatról (vagy ennek akár a lehetőségéről) hol olvastál/hallottál?Mihu írta:
Én csak olyanról tudok, hogy a Barça azt szerette volna, ha Nagy náluk fejezi be a pályafutását, de a szerződését évről évre újították volna meg, mert van valami policy, hogy 30 fölött nem kap senki hosszú távú szerződést...
azért még egy gondolat..Fecooo írta:
röviden, tömören ennyi a lényeg... ha összegezném az elmúlt évek gondolatait a szappanoperával kapcsolatban, akkor ip-bant kapnék...
röviden, tömören ennyi a lényeg... ha összegezném az elmúlt évek gondolatait a szappanoperával kapcsolatban, akkor ip-bant kapnék...Vito írta:na! végre megtörte a csendet és korrekt módon, két sorba sűrítve az alábbiakban mondta le a válogatottságot:
„A február 15-i határidőt nem megvárva, a mai napon, február 10-én jelzem,
hogy nem kívánok szerepelni a válogatottban! Üdvözlettel: Nagy László.”
ahogyan ezt levezényelte, az két forintot nem ér. lehetne itt most cifrákat írni róla, de tovább ragozni nem érdemes, párszor már megtettem. szégyellje magát
Sztem egy élsportoló esetében igen is lehet visszahúzó erő, de úgy látom egyikünk se fog elmozdulni az álláspontja mellől.csababarca írta:...
detabarca írta:A szövetségnek írt levelében minden benne volt és akkor mindenki neki adott igazat. Azóta semmi nem változott tudtommal, úgyhogy nem értelek titeket.
Arra, hogy csak ő nem vállalja ilyen okok miatt a válogatottságot, azt tudom mondani, hogy emberek vagyunk és különbözünk. Le a kalappal a válogatott tagjai előtt, hogy adott körülmények között is vállalják a szereplést, de Nagy Lacit sem fogom elítélni azért, mert ő nem.
Igen, különbözőek vagyunk, de épp ezért sem értesz minket szerintem. Másként gondolkodunk. Maradjunk annyiban, hogy a többiek előtt le a kalappal, Laci előtt pedig nem... Én csúnyábbat gondolok, de úgy is tudjátok, felesleges leírnom.detabarca írta:A szövetségnek írt levelében minden benne volt és akkor mindenki neki adott igazat. Azóta semmi nem változott tudtommal, úgyhogy nem értelek titeket.
Arra, hogy csak ő nem vállalja ilyen okok miatt a válogatottságot, azt tudom mondani, hogy emberek vagyunk és különbözünk. Le a kalappal a válogatott tagjai előtt, hogy adott körülmények között is vállalják a szereplést, de Nagy Lacit sem fogom elítélni azért, mert ő nem.
Fernando írta:Nem azért nem jön el, mert spanyol válogatott akar lenni, hanem mert kevesli a pénzt amit kapnak a válogatottak. Jóformán neki kéne ráfizetni. Ezt meg is válaszolta egy a Szövetségnek címzett levélben. Ebben igaza is van, nah de kérdem én a többiek miért nem rinyálnak?S.Agüero írta:Amúgy Nagy Laci nem tudom miért akar ennyire spanyol válogatott lenni.
Nem is hívta őt senki a spanyol válogatottba szóval nem tudom mit rinyál.
simán itt lehetne nálunk, ehelyett ül a seggén.
Nem azért nem jön el, mert spanyol válogatott akar lenni, hanem mert kevesli a pénzt amit kapnak a válogatottak. Jóformán neki kéne ráfizetni. Ezt meg is válaszolta egy a Szövetségnek címzett levélben. Ebben igaza is van, nah de kérdem én a többiek miért nem rinyálnak?S.Agüero írta:Amúgy Nagy Laci nem tudom miért akar ennyire spanyol válogatott lenni.
Nem is hívta őt senki a spanyol válogatottba szóval nem tudom mit rinyál.
simán itt lehetne nálunk, ehelyett ül a seggén.