detabarca írta:A szövetségnek írt levelében minden benne volt és akkor mindenki neki adott igazat. Azóta semmi nem változott tudtommal, úgyhogy nem értelek titeket.
Arra, hogy csak ő nem vállalja ilyen okok miatt a válogatottságot, azt tudom mondani, hogy emberek vagyunk és különbözünk. Le a kalappal a válogatott tagjai előtt, hogy adott körülmények között is vállalják a szereplést, de Nagy Lacit sem fogom elítélni azért, mert ő nem.
Hagyjuk már ezt a körülmények milyenek dolgot...
Maradjunk annyiban,hogy a kézilabda még elég jó helyzetben van, ezzel szemben olyan tradicionális sport,mint pl a vívás sokkal rosszabb helyzetben van.
Nehogy már egy magyar nemzeti válogatottnál ez legyen a visszahúzó erő,hogy nem jók a körülmények.
A másik,hogy egy bármilyen világbajnokságon részt venni hatalmas elismerés egy embernek. Én sírva rohannék ha egy gyurmázás világbajnokságra elhívnának.
Most ki lett ez találva,hogy rosszak a körülmények,és ezért nem jön a válogatottba. Hát akkor ne is jöjjön,maradjon ott ahol van. Ilyen embert Mocsai helyében már nem is várnék vissza a válogatottba,még akkor se hívnám be ha térden állva könyörögne érte.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."