Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem elég lenne ha csak fájldarabolást csinálnál mi letöltők pedig majd egyesitjük.Lujo írta:Pedig kéne valami info, hogy le tudjam kicsinyíteni a méretet. Egyébként 20 perc!Rumig írta:Helló Lujo, nekem kellene, de csak ha sikerül kisebbre tömörítened. Abban viszont sajnos nem tudok segíteni.Lujo írta:Egyébként sikerült megszereznem a Barca összes tavalyi gólját. Megvágtam és tömörítettem. Így 615 MB lett. Bár ez is lehetne kisebb, ha tudjátok hogy csináljam, írjátok le. Ha kell valakinek, szóljon és feltöltöm valahova.
Ha jól tudom egy egyszerű műholdvevővel tudod fogni, csak elő kell fizetni rá...ruszok írta:hello mindenkinek, nem tudja valaki, hogy honnan lehetne Barca tv-t szerezni.egyszerű kábeltévém van.de van ha csak műhódon jön az sem probléma. az tudom hogy van azon a nagyszerű sportklubbon, de az nem közvetíti a meccset élőben.
Pedig kéne valami info, hogy le tudjam kicsinyíteni a méretet. Egyébként 20 perc!Rumig írta:Helló Lujo, nekem kellene, de csak ha sikerül kisebbre tömörítened. Abban viszont sajnos nem tudok segíteni.Lujo írta:Egyébként sikerült megszereznem a Barca összes tavalyi gólját. Megvágtam és tömörítettem. Így 615 MB lett. Bár ez is lehetne kisebb, ha tudjátok hogy csináljam, írjátok le. Ha kell valakinek, szóljon és feltöltöm valahova.
Helló Lujo, nekem kellene, de csak ha sikerül kisebbre tömörítened. Abban viszont sajnos nem tudok segíteni.Lujo írta:Egyébként sikerült megszereznem a Barca összes tavalyi gólját. Megvágtam és tömörítettem. Így 615 MB lett. Bár ez is lehetne kisebb, ha tudjátok hogy csináljam, írjátok le. Ha kell valakinek, szóljon és feltöltöm valahova.
Na mindenesetre felvettelek msn-n (márha nem baj), este még vmikor fennleszek és átküldöm ha kellRajmó írta:Basszus ott sincs, ami van magyar az meg csak előzetes és nem jó...barca99 írta:Nézd meg a www.feliratok.hu -n. ott van három oldal vmelyiken csak rajta lesz. Ha nincs én tudok küldeni egyet...
Basszus ott sincs, ami van magyar az meg csak előzetes és nem jó...barca99 írta:Nézd meg a www.feliratok.hu -n. ott van három oldal vmelyiken csak rajta lesz. Ha nincs én tudok küldeni egyet...
Nézd meg a www.feliratok.hu -n. ott van három oldal vmelyiken csak rajta lesz. Ha nincs én tudok küldeni egyet...Rajmó írta:Nem tudtok egy olyan oldalt ahonnan le tudnám szedni a "Halálosabb iramban-Tokyoi hajsza" c. film feliratát? Mert Strong Dc-ről leszedtem 3-at is de mindegyik rossz...
nincs mitgentdelbarca írta:Köszönöm! Azt hiszem a NOD32 augusztus 31.ig megteszi! Addig meg szerzek valami teljes verziót!Buca írta:Itt van pár:gentdelbarca írta:Ha valaki tud esetleg valami jó és ingyenesen letölthető víruskereső programot, az jelezhetné! Előre is nagyon köszönöm!
http://www.origo.hu/szoftverbazis/virus ... xfull.html
Köszönöm! Azt hiszem a NOD32 augusztus 31.ig megteszi! Addig meg szerzek valami teljes verziót!Buca írta:Itt van pár:gentdelbarca írta:Ha valaki tud esetleg valami jó és ingyenesen letölthető víruskereső programot, az jelezhetné! Előre is nagyon köszönöm!
http://www.origo.hu/szoftverbazis/virus ... xfull.html
Itt van pár:gentdelbarca írta:Ha valaki tud esetleg valami jó és ingyenesen letölthető víruskereső programot, az jelezhetné! Előre is nagyon köszönöm!
www.lfp.es , ott a historia de la liga, majd clubes utána pedig válaszd ki az FC Barcelonát! Ezek után már csak arra az évre kell rákattintanod amelyi év játékos kerete kell!barca99 írta:Nem tud vki egy olyan oldalt ahol megtalálnám a Barca összeállítását vagy 10 évre visszamenőleg? fontos lenne... THX
Valahonnan csak lehet rendelni. Gondolom pl. fcbarcelona.com-ról. De sok helyen nem hiszem, hogy fogsz ilyen mezeket találni.VictorValdes19 írta:nem tudjátok hol lehetne victor valdes vagy van bronkhorst mezt venni