2006.07.12. 18:33:25
Gyerekek, akkor én is beleszólnék a dolgokba. Tisztában vagyok vele, hogy Barca-s oldal, és a ti területek. Amikor kértem Tőletek azt a megállapodást a két oldal között, akkor én személy szerint arra gondoltam, hogy mivel elég nagy ellentétek vannak a két klub szurkolói között, meg kellene próbálnunk közösen megállítani valahogy azt, ami addig folyt a két oldalon.
Beleolvasva az itteni fórumba, nem nagyon veszem észre azt, hogy nagyon törnétek magatokat, hogy mocsoktól mentes legyen ez a hely, gondolok itt pl az egyre jobban divatba jövő Zidane-os videókra, amelyeket viszontlátok itt aláírásként... közben nálunk figyelmeztetve lett mindenki, ha az aláírásában, vagy avatarjában szerintünk nem megfelelő kép vagy szöveg volt. Most akkor hogyis van ez?
Tisztában vagyok vele, hogy nem követelhetek semmit, ezért nem is teszem azt, végülis az Eurobarca-t minősíti minden, ami megtalálható rajta, legyen az pozitív vagy negatív. Én odaát megkérem a moderátorokat, hogy ezentúl ne akadjanak ki semmin, ami itt olvasható, és ne idegesítsenek titeket, aztán mehet minden tovább, ahogy eddig. Mi sem változtatunk moderálási alapelveinken, és gondolom ti se fogtok.
Ezt az egészet csak megjegyzésként írtam, zárójelben, hangosan gondolkodva. Végülis ellenfelek vagyunk, nem egy oldalon állunk.