Srácok. Megmondom őszintén, hogy jó magyar létemre (talán ez szégyen), de már hosszú évek óta nem foglalkoztat a magyar football, illetve semmi, ami azzal kapcsolatos. Talán csak a válogatott, de az se rettentően. Ugye azért ez nem annyira meglepő!?...
Szóval. Ezzel az egész Fradi üggyel sem vagyok nagyon képben, csak egy tényt tudok, hogy tartoznak iszonyatosan sok pénzzel, és ezt tolják maguk előtt évek óta... ez igaz? Ez tény, ugye?
NA! Akkor kérdem én - mint abszolút laikus - hogy miről beszélünk? Mi volt ezen olyan nehéz döntés, pláne mi ezen olyan meglepő, illetve felháborító??? AKI TARTOZIK, AZ VAGY FIZESSEN, HA MEG NEM TUD, AKKOR VISELJE A KÖVETKEZMÉNYEIT! Számomra ez elég egyértelmű! Ha Fradinak, ha Kispestnek hívják, mindegy...
Fradi, Fradi, Fradi... mindenhol csak ezt hajtogatják... ÉS??? Azért mert az a nevük, hogy Fradi nekik mindent lehet, most még sajnálni is kell őket??? Nem értem! Ez kb. olyan, mint spanyolországban a Real... nekik mindent szabad? Nekik sokat elnéznek, a Barcának meg nem, de valahol kell húzni egy vonalat!!! Hát ezt most megtették, de ezért nem lehet senkit elítélni, maximum az imotens vezetőséget a Fradinál, de őket is csak fenyegetik, mégsem történik semmi a csapat körül évek óta, ha jól tudom...