Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Los Banditos írta:Akkor nemcsak a Fradit kéne kizárni hanem még körülbelül 10-12 klubbot ráadásul az Újpestnek még dupla annyi adósága van mint nekünk.Silvanus írta: NA! Akkor kérdem én - mint abszolút laikus - hogy miről beszélünk? Mi volt ezen olyan nehéz döntés, pláne mi ezen olyan meglepő, illetve felháborító??? AKI TARTOZIK, AZ VAGY FIZESSEN, HA MEG NEM TUD, AKKOR VISELJE A KÖVETKEZMÉNYEIT! Számomra ez elég egyértelmű! Ha Fradinak, ha Kispestnek hívják, mindegy...
Akkor nemcsak a Fradit kéne kizárni hanem még körülbelül 10-12 klubbot ráadásul az Újpestnek még dupla annyi adósága van mint nekünk.Silvanus írta: NA! Akkor kérdem én - mint abszolút laikus - hogy miről beszélünk? Mi volt ezen olyan nehéz döntés, pláne mi ezen olyan meglepő, illetve felháborító??? AKI TARTOZIK, AZ VAGY FIZESSEN, HA MEG NEM TUD, AKKOR VISELJE A KÖVETKEZMÉNYEIT! Számomra ez elég egyértelmű! Ha Fradinak, ha Kispestnek hívják, mindegy...
én a vezetőségre is meg a kistelkire is mert megtisztulást igért aztán semmi nem lett belőle!Boixos írta:én nem is a kistelekiék miatt vagyok mérges, hanem az elmúlt 15-17 év fradi-vezetősége miatt. azok miatt, akiknek sikerült elérnie azt, amit még a legdurvább rákosi-kor komcsijainak sem, amikor még édosz, vagy kinizsi lett a fradi neve és piros-fehérben kellett játszani...
mi a franc az, amit még a félamatőr vác is tudott teljesíteni, de az ország legnépszerűbb klubjának mondott brigád nem?
SZÉGYEN!!!!! TAKARODJON EL A FRANCBA MINDENKI, AKIK IDÁIG ENGEDTÉK A FRADIT!
Hát az nem határozttság hogy a Fradit kirakják a többiek fölött meg elnézünk HA REND RAKÁS AZ AKKOR LEGYEN REND RAKÁS MINDENKIRE VONATKOZZON!Gauchomester írta:Hát bocs minden fradistától, de én már évek óta erre vártam. Legalább a "zöld sasok" látják, hogy attól mert Ők a Fradi, attól még nincs kivételezés. Ezt a lépést már jópár éve meg kellett volna tenni. Attól függetlenül még mindig a focin röhög az egész ország, de legalább most volt egy kis határozottság.