Sosem értettem, miért vannak ilyenek. a labdát kell rúgni, nem az ellenfelet rögtön felrúgni. Sajnos sok ilyen van.lluisllach89 írta:Taylor, Grygera hát nem sok a különbség.
Az elvakultabbak arra még próbálták ráerőltetni h labdára ment, azért 3. percben 1 karriert majdnem félbetörni, ráadásul 1 év kihagyás, szörnyű volt.
Nah most szerencsére nem ezzel a végkifejlettel de sokkal kegyetlenebbül "szerelt" a Juvés. Ilyen nincs, ez nem futball, végtelenül meg tudok érteni minden madridistát most. A labda a földön volt ő meg térdre megy. Sárga? Vicc.
Viszont Taylort annyi időre tiltottam volna el hogy ugyanabban a fordulóban léphetett volna csak pályára a felépülő Eduardoval.
Barca vs. Real
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vkinga 2009.08.01. 12:30:37-kor.
-
- Director del Fútbol
Taylor, Grygera hát nem sok a különbség.
Az elvakultabbak arra még próbálták ráerőltetni h labdára ment, azért 3. percben 1 karriert majdnem félbetörni, ráadásul 1 év kihagyás, szörnyű volt.
Nah most szerencsére nem ezzel a végkifejlettel de sokkal kegyetlenebbül "szerelt" a Juvés. Ilyen nincs, ez nem futball, végtelenül meg tudok érteni minden madridistát most. A labda a földön volt ő meg térdre megy. Sárga? Vicc.
Viszont Taylort annyi időre tiltottam volna el hogy ugyanabban a fordulóban léphetett volna csak pályára a felépülő Eduardoval.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Az őszi el classicón Messi nem egy durva csomagot kapott!!!!!!! Elég sokat. FARAGTÁK LEÓT! Ne mondd, hogy nem, mert így volt. A bíró engedte, ez volt a baj. Hála Istennek, hogy nem sérült le, de lehetett volna komoly sérülés. Ramos belépője durva volt. Bizony téma volt, mert az volt az érzésem, hogy direkt azt akarták, hogy lesérüljön. Leo tényleg nem szokott színészkedni. Igencsak távol áll tőle ez a pályán.füst írta:Tényleg rendkívül durvák voltak a digók. Ez a szellemiség szerintem elfogadhatatlan egy batátságos mérkőzésen, hiszen a béka kupa a taktikai elemek tesztelésére és próbálgatására jó, az eredmény sokadlagos tényező. Megvetem a Juventust, amiért így álltak ki a pályára, mert a felkészülési időszak kellős közepén vagyunk, nem ilyenkor kel bizonyítani, hogy bizony az öreg hölgy minden meccsen nyerni akar, bármi áron.
Mindkét oldalon volt szabálytalanság, Drenthének is akadt "szépségdíjas" belépője, de a torinóiak faragtak, jó szokásukhoz híven, 90 percen kereszül. Mindenesetre gratulálok nekik, elvégre nyertek...
Viszont azt hiszem, hogy a legkevésbé most kellene szidnotok CR-t, egy teljesen új csapatban nem fog brillírozni a 3. meccsén, nem ezeken a felkészülési mérkőzéseken mutatja meg, hogy miért ennyi az ára. Nem játszik még elég felszabadultan, legalábbis én úgy látom
Na és akkor egy kicsit visszakanyarodnék, merthogy CR némelyötök szerint máris elkezdte a színészkedést. Nem fog tetszeni nektek az összehasonlítás, de attól még igaz:
Messi a tavaly őszi El Classicón szintén kapott nem egy csomagot, és a meccs után napokig Ramos belépője volt a napirenden, mert az micsoda szabálytalanság volt. Akkor Messi sm sérült meg tudtommal... Nos tegnap CR kapott egy gyönyörű talpalást (szubjektív, de szerintem a levegőben lógott egy igen komoly sérülés lehetősége, persze lehet, hogy mindjárt megmondjátok, hogy csak simogatás volt), és akkor jön a sablonszöveg, hogy szimulál? Pedig azért nem a világ legnevesebb rangadója volt a tegnapi meccs, ahol elpattanhat egy-egy idegszál a játékosoknál, és odalépjen a másiknak...
Egyébként mielőtt valaki a fejemhez vágná, hogy van ilyen a fociban, és minek sajnáltatom CR-t, annyit szeretnék jelezni, hogy nem a szabálytalanság ténye miatt írtam le a mondanivalóm, hanem azért, mert egyből új támadófelületet találtak néhányan a 9-esünkön, amin lehet csámcsogni, holott egyelőre én úgy gondolom, még nem szolgált rá arra a Real Madrid(!) színeiben.
Szép napit!
Az olaszok, amúgyis keményebbek a védekezésnél, amit sosem szeretettem. A bajorok is mit műveltek a Milánnal. Maj tétmeccsen kell jól szerepelni a csapatoknak. Mé összeszedheti magát minden csapat, a real is.
A Barcát meg féltem, mert 8 meccs lesz augusztusban plussz utazás. Komoly meccsek lesznek. Remélem, bírni fogják, nem lesznek fáradtak.
Mondjuk Eduardon végrehajtott simogatás szinte egy az egyben ugyanilyen volt,annyi különbséggel,hogy kábé 10-20 centicel lejjebb találta el a csóka...
gondolom apád nyújtott lábbal, talppal szokta veregetni a hátad."kettétörne a lábad azonnal" Persze, nekem pedig amikor apám megveregeti a vállam, kettétörik a gerincem.
ilyenekből szoktak nagy torések lenni, ha bokára mennek. de "szerencsére" ez csak térdre ment. de ha nektek ez semmi, akkor legyen úgy.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
azért ez a kettétörés túlzás.zsuni írta:éppen hogy cska megsimogatta, igen, láthatodRonaldo meg megint hozta a formáját.Az 1ik juvés talpal megsúrolta ronaldo lábszárvédőjét és már feküdt a földön és "sírt" mint 1 kisgyerek.aztán meg felpattant és semmi baja.
ha téged így megsúrolna valaki, kettétörne a lábad azonnal. lehet sokat szimulál a srác, de ez nem súrolás volt. pfff
de ha neked ez a súrolás, akkor nem kívánom, hogy valaki igazán felrúgjon

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2009.08.01. 11:44:37-kor.
Tényleg rendkívül durvák voltak a digók. Ez a szellemiség szerintem elfogadhatatlan egy batátságos mérkőzésen, hiszen a béka kupa a taktikai elemek tesztelésére és próbálgatására jó, az eredmény sokadlagos tényező. Megvetem a Juventust, amiért így álltak ki a pályára, mert a felkészülési időszak kellős közepén vagyunk, nem ilyenkor kel bizonyítani, hogy bizony az öreg hölgy minden meccsen nyerni akar, bármi áron.
Mindkét oldalon volt szabálytalanság, Drenthének is akadt "szépségdíjas" belépője, de a torinóiak faragtak, jó szokásukhoz híven, 90 percen kereszül. Mindenesetre gratulálok nekik, elvégre nyertek...
Viszont azt hiszem, hogy a legkevésbé most kellene szidnotok CR-t, egy teljesen új csapatban nem fog brillírozni a 3. meccsén, nem ezeken a felkészülési mérkőzéseken mutatja meg, hogy miért ennyi az ára. Nem játszik még elég felszabadultan, legalábbis én úgy látom
Na és akkor egy kicsit visszakanyarodnék, merthogy CR némelyötök szerint máris elkezdte a színészkedést. Nem fog tetszeni nektek az összehasonlítás, de attól még igaz:
Messi a tavaly őszi El Classicón szintén kapott nem egy csomagot, és a meccs után napokig Ramos belépője volt a napirenden, mert az micsoda szabálytalanság volt. Akkor Messi sm sérült meg tudtommal... Nos tegnap CR kapott egy gyönyörű talpalást (szubjektív, de szerintem a levegőben lógott egy igen komoly sérülés lehetősége, persze lehet, hogy mindjárt megmondjátok, hogy csak simogatás volt), és akkor jön a sablonszöveg, hogy szimulál? Pedig azért nem a világ legnevesebb rangadója volt a tegnapi meccs, ahol elpattanhat egy-egy idegszál a játékosoknál, és odalépjen a másiknak...
Egyébként mielőtt valaki a fejemhez vágná, hogy van ilyen a fociban, és minek sajnáltatom CR-t, annyit szeretnék jelezni, hogy nem a szabálytalanság ténye miatt írtam le a mondanivalóm, hanem azért, mert egyből új támadófelületet találtak néhányan a 9-esünkön, amin lehet csámcsogni, holott egyelőre én úgy gondolom, még nem szolgált rá arra a Real Madrid(!) színeiben.
Szép napit!

Szép napit!
odanézz SMS
-
- Entrenador del Barça
"kettétörne a lábad azonnal" Persze, nekem pedig amikor apám megveregeti a vállam, kettétörik a gerincem.zsuni írta:éppen hogy cska megsimogatta, igen, láthatodRonaldo meg megint hozta a formáját.Az 1ik juvés talpal megsúrolta ronaldo lábszárvédőjét és már feküdt a földön és "sírt" mint 1 kisgyerek.aztán meg felpattant és semmi baja.
ha téged így megsúrolna valaki, kettétörne a lábad azonnal. lehet sokat szimulál a srác, de ez nem súrolás volt. pfff

Persze ez csak vicc volt, de előre látom, én sírni fogok az idegességtől az el clasicón, nem az eredmény miatt, hanem hogy mikor fog pirosat adni a megértő spanyol bíró a védősorunknak...
Mert hát ügyebár, a spanyol bírók ahogy vannak, úgy kakik, ezt megfejelve CR-rel, ne számítsunk sok jóra.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

Roy Keane művelt ilyeneket anno a Manchesterben.
A labdával mit sem törődve, térden talpalja az ellenfelet.
A labdával mit sem törődve, térden talpalja az ellenfelet.
éppen hogy cska megsimogatta, igen, láthatodRonaldo meg megint hozta a formáját.Az 1ik juvés talpal megsúrolta ronaldo lábszárvédőjét és már feküdt a földön és "sírt" mint 1 kisgyerek.aztán meg felpattant és semmi baja.
-
- Entrenador del Barça
2-1-re nyert a Juve.bali 15 írta:Tehát nyert tegnap a Juventus? Vagy döntetlen lett?
Nem értem mit rinyálnak itt egyesek hogy a Juve játékosok aprították őket.
Én azért láttam hogy csúnyán földhöz ökték néhányszor Camoranesi-t.
És arról a Drenthe gyerekről már ne is beszéljünk.....
Néhány Juve játékora viszont érdemes odafigyelni. Például a fiatal giovinco na ő nem volt semmi.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

Tehát nyert tegnap a Juventus? Vagy döntetlen lett?
És arról a Drenthe gyerekről már ne is beszéljünk.....](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Néhány Juve játékora viszont érdemes odafigyelni. Például a fiatal giovinco na ő nem volt semmi.
És arról a Drenthe gyerekről már ne is beszéljünk.....
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
-
- Barça B
Nincs sok érteleme vitatkozni hogy a juve igy a juve úgy.Az olaszoknak ilyen stílusuk van.Védekeznek.Védekeznek.Védekeznek.Kontra ,vagy szabi.talán gol.és védekeznek tovább.Közben meg szbálytalanságokkal állitják meg a támadásokat.Ronaldo meg megint hozta a formáját.Az 1ik juvés talpal megsúrolta ronaldo lábszárvédőjét és már feküdt a földön és "sírt" mint 1 kisgyerek.aztán meg felpattant és semmi baja.
A meccsről:
Felbillent a pálya végig, a Real egykapuzott. A befejezésekkel még gond van, de ez nem baj, a felkészülés ezen szakaszában semmiképp. Végre látszik, hogy az elmúlt években megszokottaktól radikálisan eltérő játékot fog játszani a csapat. Nem ívelgetés és szürke játék van, hanem kombinatív, persze még sok hibával.
A Juve sokkal előrébb jár a felkészülésben, ezért jóval nagyobb különbségre számítottam a mezőnyben, de másként történt. Játékuk nekik soha nem lesz, de ez őket nem zavarja, hagyomány.
Az meg egyenesen gyomorforgató, ahogyan aprították a madridiakat az egész meccsen. Ha figyelembe vesszük, hogy ez egy barátságos torna, akkor pedig ez a jelző még túl enyhe is. A spori büszke lehet magára, hogy engedte.
Szerencsére nem történt komoly sérülés. De ez valóban egyedül a szerencsének köszönhető.
Felbillent a pálya végig, a Real egykapuzott. A befejezésekkel még gond van, de ez nem baj, a felkészülés ezen szakaszában semmiképp. Végre látszik, hogy az elmúlt években megszokottaktól radikálisan eltérő játékot fog játszani a csapat. Nem ívelgetés és szürke játék van, hanem kombinatív, persze még sok hibával.
A Juve sokkal előrébb jár a felkészülésben, ezért jóval nagyobb különbségre számítottam a mezőnyben, de másként történt. Játékuk nekik soha nem lesz, de ez őket nem zavarja, hagyomány.
Az meg egyenesen gyomorforgató, ahogyan aprították a madridiakat az egész meccsen. Ha figyelembe vesszük, hogy ez egy barátságos torna, akkor pedig ez a jelző még túl enyhe is. A spori büszke lehet magára, hogy engedte.
Szerencsére nem történt komoly sérülés. De ez valóban egyedül a szerencsének köszönhető.
- t.henry5511
- Jugador del Barça
Azért érdekel annyira egy ilyen mecs mert a másik kedvenc csapatom a Juventus és amugyis utálom a realt 

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Miért is? Ha jól sejtem nekünk már semmi közünk Eto'o-hoz...ElBartimaeus írta:Régen volt vita itt a mez csókolgatás, hogy Ibra is megtette, meg CR is, meg még sokan mások. (Lehet, hogy már volt...) Hát Samu nem csókolta meg az Inter címerét. Ezzel a vita el is dőlt a mi javunkra a real fanokkal szemben!![]()
![]()

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Régen volt vita itt a mez csókolgatás, hogy Ibra is megtette, meg CR is, meg még sokan mások. (Lehet, hogy már volt...) Hát Samu nem csókolta meg az Inter címerét. Ezzel a vita el is dőlt a mi javunkra a real fanokkal szemben!

- kennyke04
- Entrenador del Barça
Hm, azért mikor Drenthe nemgyöngén elkaszálta Camoranesi-t, gyönyörűen csinálta és ha talpon marad, igen csak meleg lett volna a pite! Azért mert eldurvult (ah olvasom) attól még lehetett 90percben, szép mutatvány a kettő nem zárja ki egymást.Budo írta:és legalább tízszer ennyi durvaságot láthattunk. az olyan megmozdulások, amilyenek ezen a meccsen voltak semmiképp sem tolerálhatóak.t.henry5511 írta:Lehet hogy durván játszott de nyert:D
Amugy meg Amauri tol meg Camoranesi töl láthattunk nem1 nem2 szép cselt
az meg érdekes, hogy neked egy ilyen meccs bármiféle örömöt okoz.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Amúgy az a legkomolyabb (és legelszomoríttobb is), hogy ez egy felkészülési meccs és a torna neve BÉKE kupa
Aztán egy rendes mérkőzésen nincs ennyi szabálytalanság.
A Juvénél viszont két ember játéka hihetetlenül tetszett, név szerint Camoranesi és Giovinco (remélem jól irtam a nevüket). Ők nagyon jól játszottak.

A Juvénél viszont két ember játéka hihetetlenül tetszett, név szerint Camoranesi és Giovinco (remélem jól irtam a nevüket). Ők nagyon jól játszottak.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Én kérdeztem jó pár hsz-vel előbbferninho írta:pontosan, de hogy jön ez ide???barcaloki írta:Pepe eltiltása 4bajnokira szól, ha tévedek javítson ki egy reálos.![]()

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- t.henry5511
- Jugador del Barça
Lehet hogy durván játszott de nyert:D
pontosan, de hogy jön ez ide???barcaloki írta:Pepe eltiltása 4bajnokira szól, ha tévedek javítson ki egy reálos.

madridista
Pepe eltiltása 4bajnokira szól, ha tévedek javítson ki egy reálos.
hát sajnos a juve valami ilyesmit játszott mat.henry5511 írta:Caceres milyen kiképzést fog kapni:D elképzelem ahogy egy beszélgetés során majd Chiellini mutatja hogy Nézd Martin igy kell eltörni egy playa lábszárát ugy hogy csak sárgát kapj:D

de miért kell ennyire bedurvulni...
elhiszem hogy ez a stílusuk de akkor is...
madridista