2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A gólt Silva szerezte a 93. percben. Villa nem játszott, Piqué pedig 26 percet töltött a pályán.Fernando írta:Úgyolvastam, hogy nem volt a pályán. Eredményeken Villa a gólszerző, livescore-on Silva.BlauGranaGroc írta:utolsó 15 percet láttam csak, de határozottan állíthatom Pique pályán voltLM10 írta:Vége a spanyol meccsnek. Puyol 47 percet bírt. Busquets is 62 percet bírt.
Xavi 30 percet, Pedro pedig 20 percet kapott, Valdes pedig a 2. félidőbe állt be. Piqué nem játszott. Villa is 1 .félidőtt kapott, és gólt is lőtt
Ibra 58 percet játszott, és gólt is lőtt, Messi is 58 percet
Úgyolvastam, hogy nem volt a pályán. Eredményeken Villa a gólszerző, livescore-on Silva.BlauGranaGroc írta:utolsó 15 percet láttam csak, de határozottan állíthatom Pique pályán voltLM10 írta:Vége a spanyol meccsnek. Puyol 47 percet bírt. Busquets is 62 percet bírt.
Xavi 30 percet, Pedro pedig 20 percet kapott, Valdes pedig a 2. félidőbe állt be. Piqué nem játszott. Villa is 1 .félidőtt kapott, és gólt is lőtt
utolsó 15 percet láttam csak, de határozottan állíthatom Pique pályán voltLM10 írta:Vége a spanyol meccsnek. Puyol 47 percet bírt. Busquets is 62 percet bírt.
Silva lotte a goltLM10 írta:Vége a spanyol meccsnek. Puyol 47 percet bírt. Busquets is 62 percet bírt.
ezért aztán megérte elvinni VV-t...lui1698 írta:
Casillas-Arbeloa,Piqué,Puyol,Capdevila-Xavi,Busi,Xabi-Cesc,Villa,Silva
5 Barca-s a kezdőben. Máskor örülnék most...
És utána még Di María is lesen volt.bence-barca írta:Ez az argentin gól sem volt kis les... legalábbis ahogy láttam Higany beleért és v 10 méteres lesen állt...
De nekem8
Végre,mostmár tuti megvan a meccs.Amúgy nem volt valami színvonalas meccs,tényleg csak vagdaltuk előre a labdát,de a győzelem a lényeg.looka írta:Ha egy üzlet beindul.![]()
0-2 82' Gosztonyi A.Ez sem volt csúnya ám.
![]()
Mostmár meg kell lennie, hajrá srácok!
Végre! Ha igaz amit írsz, végre nem irányito kp lesz Messi, hanem csatár v szélső. Ott elviekben jónak kell lennie!Lionel85 írta:Argentína várható kezdőcsapata Írország ellen:
Sergio Romero - Nicolás Burdisso, Martín Demichelis, Walter Samuel, Gabriel Heinze - Javier Mascherano, Éver Banega, Fernando Gago, Ángel Di María - Lionel Messi, Gonzalo Higuaín.
A meccs európai idő szerint 21 órakor kezdődik.
Ez nagyon jó!Lionel85 írta:Órási! Ezt nézzétek meg! Hajrá Dél-Amerika!:D:D
Remélem az év végi WATTS-összefoglalóban benne lesz!![]()
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... en-2040553