Nekem semmi bajom nincs evvel a kezdeményezéssel, sőt lehet, hogy sokaknak az én véleményem nem sokat nyom a latba, mert nem vagyok egy nagy forumozó, de szerintem ennek az lesz a következménye, hogy az eredeti fórum szépen, lassan leépül.
Mert nézzük meg, kik az alappillérei a fórumnak?
Game,Perrero,Savi,anti,b99,Enrique,Drigo,rhynn,VT,LG,Ordog,Szandi,Kralo és még vannak egy páran.
Na ha lesz ez a topic, akkor ugye inkább oda fogtok/fognak írni, az eredeti fórum pedig nem lesz használva, általatok , akik a legtöbb információt adjátok, akik sok vitának, beszélgetésnek a fő résztvevői vagytok, és a fórum életét adjátok.
Így az eredeti fórumba nem fog írni senki, csak azért mert van egy pár olyan forumozó, aki nem ismeri az eurobarca követelményeit, hogy itt nem hsz gyűjtés van, nem 1-2 szavas hsz-ek teszik ki a topicok többségét.
Lehet, hogy mostanába elszaporodtak, de ha eddig is meg lett oldva probléma, most se okozhat túl nagy gondot...
Biztos megoldjátok a problémát, és remélem sikeres lesz az új topic, úgyhogy sik sikert, ez csak egy vélemény volt