Vitafórum

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2007.12.17. 20:10:19

Zozzy 5 írta:szerk: mostmár vmi dereng, úgylátom a színvonalcsökkenés a problémája pár embernek, legalábbis ez az alapja a dolgoknak. Hát, nem vagytok egyedül...
nem értek egyet 8)

az utóbbi időben (a Barca rosszabb szereplése, edző, Ronnie probléma óta) nem igazán vannak 'Messi a legjobb', 'Ronnie a király' hsz-ek.
sőt!
pár hete, hónapja értelmes és tartalmas vitákat olvasok a fórumon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2007.12.17. 21:21:17-kor.
elprat
Capitá del Barça

2007.12.17. 20:07:54

Drigo írta: Múltkor Zsu látott bele a fejembe, most Te, mi jöhet még? :lol:
Bárki, csak a korboncnok ne :) amugy jelentkeznék, gyep, ugy sajnállak téged, mindenki utál csak ugy ok nélkül, mondd hova állitsak neked szobrot :?:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
elprat
Capitá del Barça

2007.12.17. 20:00:17

Drigo írta:Kralo tőled függetlenül bennem is ez fogalmazódott meg. Viszont így kezdem azt hinni, hogy valami itt nincs rendben, valahogy előbb kerülnek monitorra a gondolataim, mint ahogy azok a fejembe szivárognának, itt igenis misztikus dolgok történnek. Múltkor Zsu látott bele a fejembe, most Te, mi jöhet még? :lol:
Hmmmmmmmm,igazából nem is gondolnád milyen nehéz volt véghezvinni.....de sikerült :lol: :lol:

Amúgy mi jöhet még?Az hogy most meg !valaki! nagyon elkezdte magát sajnáltatni,ezzel 1ütt benyalni magát vhová,és ez nekem rohadtul nem tetszik.....sőt,undorító....Taktika.....
Ennyi...Mi jöhet még?!? :shock:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Drigo
Eurobarca Staff

2007.12.17. 19:49:34

Azért annak örülök, hogy van egy olyan erős mag, akik ténylegesen igénylik a normális hangvételű fórumozást, jó tudni, hogy vannak még hozzám hasonló partizánok :lol: Sztem ez az első lépés az önmegtisztulás felé, mert ha megvan ez az elhatározás, akkor jó úton járunk. :lol:

szerk: nem kell ám feltétlen komolyan venni az ilyesfajta agymenéseim, néha rámjön az érzelgősség:lol: És most, hogy szóba került a Titanic, méginkább, ugyanis ha látom a végét mindig sírhatnékom támad, hogy hogy lehettem akkora barom, hogy nem bírom ki azt a kb 3 órát anélkül, hogy ne kapcsoljak arra a krva csatornára amin épp megy :lol:

Kralo tőled függetlenül bennem is ez fogalmazódott meg. Viszont így kezdem azt hinni, hogy valami itt nincs rendben, valahogy előbb kerülnek monitorra a gondolataim, mint ahogy azok a fejembe szivárognának, itt igenis misztikus dolgok történnek. Múltkor Zsu látott bele a fejembe, most Te, mi jöhet még? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2007.12.17. 22:01:00-kor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.17. 19:44:57

Jószagú Úristen. Mi folyit itt Gyöngyösön? :shock: :D

Beszéltek itt új fórumrészről, jelentkezésről, meg, hogy ki hova írjon. Több oldalon elnyúló vita Tamásék közt, amit kummára nem értek, ahogy ezt az új topicot se :roll:

Valaki akinek van annyi szabadideje pár mondatban lökje már ide a lényeget, a kezdetektől. Köszi.

szerk: mostmár vmi dereng, úgylátom a színvonalcsökkenés a problémája pár embernek, legalábbis ez az alapja a dolgoknak. Hát, nem vagytok egyedül...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.12.17. 19:55:11-kor.
Bodi
Director del Fútbol

2007.12.17. 19:14:40

grecki írta:Ez komolyan hihetetlen, ami mostanában itt folyik az Eurobarcán! Elképesztő. Olyan mmélyre süllyedt a fórum színvonala, mint a Titanic. Pontosan ezért találták ki a srácok, hogy nem ártana egy kis szita, mielőtt mindenki odavakkantja a magáét és szétoffolja a topikokat.

Most is aztán qurvára azon volt a hangsúly, hogy melyik spártai harcosnak volt ferde a dárdája és ki állt pelusban Leonidasz szobránál... (én:D)
Ez bennem is megfogalmazódott mostanában.Csomó topic csak az értelmetlen vitákból meg egymás szapulásából áll,szóval jó ötlet ez a topic.
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.17. 18:56:58

Kralo írta:Most, hogy így kezd körvonalazódni a helyzet, én - és még szerintem sokan mások is - csak olvasója szeretnék lenni ennek a bizonyos fórumrésznek.

Szóval olyan megoldást lehetne eszközölni, hogy akkor mondjuk olvasni mindenki tudja, írni pedig csak néhány felhatalmazott tisztán látó kolléga? Ha igen, akkor ezt javasolnám.
Közben kedvet is kapna az ember, hogy mélyebben beleássa magát a szórakozásának hátterébe. Esetleg motivációt is jelentene az egyszerű fórumozóknak, mert hogyha ügyesek, akkor írhatnak a páholyba. Így elkerülhető lenne a színvonal csökkenése és a belső feszültség a fórumon.
ÉN is hasonló állásponton vagyok, talán holnap majd lesz valami végleges.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Kralo
Entrenador del Barça

2007.12.17. 18:45:52

Most, hogy így kezd körvonalazódni a helyzet, én - és még szerintem sokan mások is - csak olvasója szeretnék lenni ennek a bizonyos fórumrésznek.

Szóval olyan megoldást lehetne eszközölni, hogy akkor mondjuk olvasni mindenki tudja, írni pedig csak néhány felhatalmazott tisztán látó kolléga? Ha igen, akkor ezt javasolnám.
Közben kedvet is kapna az ember, hogy mélyebben beleássa magát a szórakozásának hátterébe. Esetleg motivációt is jelentene az egyszerű fórumozóknak, mert hogyha ügyesek, akkor írhatnak a páholyba. Így elkerülhető lenne a színvonal csökkenése és a belső feszültség a fórumon.
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.17. 18:26:53

Na most így utólag tisztázzuk a szabályokat. Addig nem is írok róla nyilvános dolgot.Igen, kicsit későn.

Két-három topic lesz, egyik sem most létező. Lesz egy a futballgazdasággal foglalkozó (nem sértésből, de olyanok által, akiket komolyabban érdekel a téma / foglalkoznak vele), egy nosztalgiázós, meccsélményről beszámolós, egy a blognak (oda lehet majd berakni azokat, amik egész jók, de blogra nem kerülnek ki), meg ha felmerül még valami akkor az.

(Az elején főleg) nem kell túlmisztifikálni. Drigoval beszéltük, hogy kellene egy ilyen topic, én megcsináltam, rákérdeztetek, leírtam a gondolataimat róla, ebből bizonyos kiragadott részeket felnagyítottak, kielemeztek, most meg azt hiszi mindenki, hogy ingyen sört osztanak, meg olvasni lehet A PRÓFÉTA igaz szavait az élet értelméről. Pedig nem. De.
Rhynnblog:
Andris
Adminisztrátor

2007.12.17. 18:24:16

Oleguer írta:
Szandi írta:Szerintem nem a neveddel van itt főképp baj... :roll: :oops: :lol: Ezt te is tudod...
Aki már úgymond ismer téged, elég sokan, és ha nekik csak egy kis részük is benne van ebben a bizonyos szűk elitben, nem sok esélyed van a bekerülésre-.- :P

Épp ezért irtam hogy még énsem szavaznám be magam, igaz, valahol elkell kezdeni a jóvátételt, ha még lehet ilyet :cry:
Egyenlőre a normál fórumos próbaidődet töltöd, elkezdted a jóvátételt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Szandi
Főnökasszony

2007.12.17. 18:23:13

Oleguer írta:
Szandi írta:Szerintem nem a neveddel van itt főképp baj... :roll: :oops: :lol: Ezt te is tudod...
Aki már úgymond ismer téged, elég sokan, és ha nekik csak egy kis részük is benne van ebben a bizonyos szűk elitben, nem sok esélyed van a bekerülésre-.- :P

Épp ezért irtam hogy még énsem szavaznám be magam, igaz, valahol elkell kezdeni a jóvátételt, ha még lehet ilyet :cry:
Igen, valahol el kell kezdeni, kétségtelen 8)
Bár ha engem kérdezel, erre nem a legjobb mód átmenni a madridistára és ott szidni Barcás társaidat :wink:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Andris
Adminisztrátor

2007.12.17. 18:22:27

Frank Rijkaard írta:Nekem semmi bajom nincs evvel a kezdeményezéssel, sőt lehet, hogy sokaknak az én véleményem nem sokat nyom a latba, mert nem vagyok egy nagy forumozó, de szerintem ennek az lesz a következménye, hogy az eredeti fórum szépen, lassan leépül.
Mert nézzük meg, kik az alappillérei a fórumnak?
Game,Perrero,Savi,anti,b99,Enrique,Drigo,rhynn,VT,LG,Ordog,Szandi,Kralo és még vannak egy páran.
Na ha lesz ez a topic, akkor ugye inkább oda fogtok/fognak írni, az eredeti fórum pedig nem lesz használva, általatok , akik a legtöbb információt adjátok, akik sok vitának, beszélgetésnek a fő résztvevői vagytok, és a fórum életét adjátok.
A páholy nem lesz alkalmas szinte egyetlen egyéb, már létező fórumtopic helyetesítésére sem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.17. 18:21:28

Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.17. 18:20:27

Oleguer írta:
:lol: A nevem azért lett Oleguer mert töbszöri próbálkozásra sem fogadott el más neveket :roll: Ebben pedig biztos voltam, hogy ilyen biztos nincs :lol:
Meglep?:D
Rhynnblog:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.17. 18:19:46

Én is jeletkeznék, ha lehet :oops: :)
in to exile
Szandi
Főnökasszony

2007.12.17. 18:19:08

Szerintem nem a neveddel van itt főképp baj, Gyep... :roll: :oops: :lol: Ezt te is tudod...
Ja, és ha a selyemfiu is ott lesz, akkor még kevesebb :wink:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.17. 18:18:33

Én is jelentkeznék. Lehet én lennék az egyik legfiatalabb, de szerintem semmivel se vagyok rosszabb más idősebb fórumozókhoz képest... :oops:
Egyébként Frank hsz-ében van vmi kis igazság... :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.17. 18:17:21

Szandi írta:Akkor asszem én most jelentkezek vagy valami ilyesmi..- :roll:

Ne bántsátok már Tamást. Ilyen a stílusa, be kell látni, nélküle kevesebb lenne ez a fórum.
Köszönöm megjegyzést, szívemet melengeti!
Sajna, sokszor nem értik meg, vagy nem akarják megérteni a gondolataimat, a fenntartásaimat. Előttem is írták már, hogy nem a kezdeményezéssel van/volt a probléma, hanem a játékszabályok teljes hiányával, ill. többértelmű kiegészítésekkel.
Kép
takivini
Capitá del Barça

2007.12.17. 18:17:20

Háát, nemtudom egy próbát megér... Jelentkeznék én is
Kép
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.17. 18:15:07

Homér írta:
Oleguer írta:Jelentkeznék énis, bár igazság szerint én sem szavaznám be magamat :oops:
Ilyen névvel nem csodálkozom.
:lol: A nevem azért lett Oleguer mert töbszöri próbálkozásra sem fogadott el más neveket :roll: Ebben pedig biztos voltam, hogy ilyen biztos nincs :lol:
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.12.17. 18:11:04

Jenetkeznék az előttem szólókhoz hasonlóan én is.

Franky, szerintem várjunk vele, még úgy látom nem alakult ki a pontos felépítés, de ahogy az eddigiek alapján értelmezem, nem fognak leülni a mindenki által elérhető topicok, majd az adott téma eldönti, ki hol akarja megjegyzését közölni.
Majd meglátjuk - a vak is ezt mondta. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VIII.Henrik 2007.12.17. 18:18:58-kor.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2007.12.17. 18:10:52

Nekem semmi bajom nincs evvel a kezdeményezéssel, sőt lehet, hogy sokaknak az én véleményem nem sokat nyom a latba, mert nem vagyok egy nagy forumozó, de szerintem ennek az lesz a következménye, hogy az eredeti fórum szépen, lassan leépül.
Mert nézzük meg, kik az alappillérei a fórumnak?
Game,Perrero,Savi,anti,b99,Enrique,Drigo,rhynn,VT,LG,Ordog,Szandi,Kralo és még vannak egy páran.
Na ha lesz ez a topic, akkor ugye inkább oda fogtok/fognak írni, az eredeti fórum pedig nem lesz használva, általatok , akik a legtöbb információt adjátok, akik sok vitának, beszélgetésnek a fő résztvevői vagytok, és a fórum életét adjátok.
Így az eredeti fórumba nem fog írni senki, csak azért mert van egy pár olyan forumozó, aki nem ismeri az eurobarca követelményeit, hogy itt nem hsz gyűjtés van, nem 1-2 szavas hsz-ek teszik ki a topicok többségét.
Lehet, hogy mostanába elszaporodtak, de ha eddig is meg lett oldva probléma, most se okozhat túl nagy gondot... :?
Biztos megoldjátok a problémát, és remélem sikeres lesz az új topic, úgyhogy sik sikert, ez csak egy vélemény volt :wink:
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.17. 18:09:33

Oleguer írta:Jelentkeznék énis, bár igazság szerint én sem szavaznám be magamat :oops:
Ilyen névvel nem csodálkozom.
Rhynnblog:
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.12.17. 18:09:15

Hááát nem tudom. vasárnap jött az ötlet (tegnap) és még nincs meg minden.
Azon is gondolkodom, hogy megnyitom a nagyérdemű felé, lehet olvasgatni, s aki írni akar hozzá, az szóljon, s felveszem. Remélem a héten kialakulnak a dolgok.
Rhynnblog:
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.17. 18:05:54

Jelentkeznék énis, bár igazság szerint én sem szavaznám be magamat :oops:
Lezárt