Bajnoki Mérkőzések 09-10
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
Itt fenn van mindenkinek a kis beszéde.
Yaya:
Jóestét mindenkinek! Ez az év különleges volt számunkra és számotokra is. Nemvolt könnyű,de a támogatásotokkal sikerült nyerni a bajnokságban.
Köszönöm minden szurkolónak és barátnak, köszönöm.
Zlatan:
Köszönöm mindenkinek, a szakembereknek,akik sokat segítettek és nektek is.Boldog vagyok.
Itt fenn van mindenkinek a kis beszéde.
Yaya:
Jóestét mindenkinek! Ez az év különleges volt számunkra és számotokra is. Nemvolt könnyű,de a támogatásotokkal sikerült nyerni a bajnokságban.
Köszönöm minden szurkolónak és barátnak, köszönöm.
Zlatan:
Köszönöm mindenkinek, a szakembereknek,akik sokat segítettek és nektek is.Boldog vagyok.
gol TV-n épp Iniesta ad interjút, előbb Valdés volt
ser del Barça es el millor que hi ha
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Úgy is folytatta... :SZokneenho írta:Úgy kezdte,hogy "olaszul mondjam?"
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- Zokneenho
- Jugador d'estrella
Másik téma
Holnap szerintem visszanézem,majd akkor okosabb leszek:D De addigra Marca/As/Sport/MD-re felrakják,onnan meg akár az egészet is lefordítom,ha lenne igény rá.
Kb. a felét hallottam,mert a stream,ahol néztem kb 3-4percenként megállt és frissíteni kellett,ezért 20-30mp-ket kihagytam. Úgy kezdte,hogy "olaszul mondjam?" Aztán kitért a közönségre,mint mindenki,hogy nélkülük nem sikerült volna stb.. De a távozásáról nem mondott semmit,legalábbis nem hallottam:)Sanama írta:Ibra nem tudod mit mondott?Zokneenho írta:Hát ez fenomenális volt![]()
Sikerült találnom egy Gol TV-s linket,ahol a kommentátor egyből fordította katalánról spanyolra amiket mondtak a játékosok,szóval sikerült értenem is.
Legnagyobb Abidal: Visca el Barca, visca Cataluna, de várjatok,még itt a legfontosabb: Üzenem,hogy hozzatok kabátokat,mert a gyerekek nagyon fáznak![]()
De azért amiket itt visszaolvastam,a spanyol tudás nélküli fejtegetésetek,hát eléggé vicces volt:D
Holnap szerintem visszanézem,majd akkor okosabb leszek:D De addigra Marca/As/Sport/MD-re felrakják,onnan meg akár az egészet is lefordítom,ha lenne igény rá.
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/
Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/
Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Teljesen megérdemelten nyertük a bajnokságot!!!
Jövőre Villával és Fabregassal kiegészülve (Ibrának és Yayának maradnia kell) megyünk a tripláért!
Jövőre Villával és Fabregassal kiegészülve (Ibrának és Yayának maradnia kell) megyünk a tripláért!
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
Szép volt fiúk!!! Jövőre is meg kell ismételni az ezévi formát és játékot!Visca!
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
-
- Jugador del Barça
Gratulalok az egesz csapatanak! Szep volt fiuk:)))))))))))
Visca El Barca
Jon az ujabb tetovalas.
Visca El Barca
Jon az ujabb tetovalas.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
CAMPIONS !!!!!! Gratulálok a fiúknak, megvan a címvédés, Messinek a gólkirályság(+aranycsuka), Valdesnek a zamora-díj....
Visca el BARCA !!!!

Visca el BARCA !!!!

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Fecooo írta:ha zavar, akkor törlöm!
Kit zavarna egy ilyen kép?

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'

bocsi a nagy képért!

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Hát azért így jobban belenézve a kezdőbe, kicsit elcsodálkozok a középpályán! Se Xavi, se Iniesta? Ki fog irányítani? Nem tudom, szerintem ez egy kicsike hiba Peptől!
Na de lényegtelen, meg kell nyerni! VISCA EL BARCA! VISCA CATALUNYA!
Na de lényegtelen, meg kell nyerni! VISCA EL BARCA! VISCA CATALUNYA!
més que un club
-
- Jugador d'estrella
Iniiiii
De így is nyerni kéne 

Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
"Barcelonában a Valladolid 5 védővel és 2 védekező szellemű középpályással igyekszik felvenni a harcot. Így döntött Javier Clemente" by madridista.hu
Szerintem így sem lesz gond a védelmük feltörése. A Valladolid erősen 0-0-ra fog hajtani.
Szerintem így sem lesz gond a védelmük feltörése. A Valladolid erősen 0-0-ra fog hajtani.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

-
- Llegenda del Barça
Ha a kp-sor nem is annyira biztató, meg kell nyerni! Ha nem megy, Ininek be kell jönnie!
Visca el Barca!
Visca el Barca!
-
- Jugador d'estrella
ÚÚÚristen ez a felemás közvetítés
bárhogy lesz elosztva,biztos rossz lesz 

Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy

Ennyit lehet adni Touré ügynökének a szavára10Messi4ever írta:Valdés - Dani Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Busquets, Touré, Keita - Messi, Bojan, Pedro. (Pinto, Márquez, Milito, Iniesta, Thiago, Henry, Ibrahimovic)
Csiga még csak nem is csere és Jeffrén sincs a padon.

Més que un club.
- 10Messi4ever
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Valdés - Dani Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Busquets, Touré, Keita - Messi, Bojan, Pedro. (Pinto, Márquez, Milito, Iniesta, Thiago, Henry, Ibrahimovic)
J.S.Bach - J. Haydn - Liszt F. - E. Satie - Dukay B.
"Ne féljetek!"
"Ne féljetek!"
- MatyiG
- Adminisztrátor
Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Maxwell; Busquets, Touré, Keita; Messi, Bojan y Pedro. - Sport.esSanama írta:Én kezdőt sem látok sehol egyelőre nem hogy hivatalosat.
Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Busquets, Touré, Keita; Messi, Bojan y Pedro. - Mundo.

Sport nem tudom honnan vette, hogy Maxwell játszik.