Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy is folytatta... :SZokneenho írta:Úgy kezdte,hogy "olaszul mondjam?"
Kb. a felét hallottam,mert a stream,ahol néztem kb 3-4percenként megállt és frissíteni kellett,ezért 20-30mp-ket kihagytam. Úgy kezdte,hogy "olaszul mondjam?" Aztán kitért a közönségre,mint mindenki,hogy nélkülük nem sikerült volna stb.. De a távozásáról nem mondott semmit,legalábbis nem hallottam:)Sanama írta:Ibra nem tudod mit mondott?Zokneenho írta:Hát ez fenomenális volt![]()
Sikerült találnom egy Gol TV-s linket,ahol a kommentátor egyből fordította katalánról spanyolra amiket mondtak a játékosok,szóval sikerült értenem is.
Legnagyobb Abidal: Visca el Barca, visca Cataluna, de várjatok,még itt a legfontosabb: Üzenem,hogy hozzatok kabátokat,mert a gyerekek nagyon fáznak![]()
De azért amiket itt visszaolvastam,a spanyol tudás nélküli fejtegetésetek,hát eléggé vicces volt:D
Fecooo írta:ha zavar, akkor törlöm!
Ennyit lehet adni Touré ügynökének a szavára10Messi4ever írta:Valdés - Dani Alves, Piqué, Puyol, Abidal - Busquets, Touré, Keita - Messi, Bojan, Pedro. (Pinto, Márquez, Milito, Iniesta, Thiago, Henry, Ibrahimovic)
Csiga még csak nem is csere és Jeffrén sincs a padon.
Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Maxwell; Busquets, Touré, Keita; Messi, Bojan y Pedro. - Sport.esSanama írta:Én kezdőt sem látok sehol egyelőre nem hogy hivatalosat.