Petr írta:Amennyiben Alves távozik én elvárnék egy háromvédős formációt Pedróval wing-back pozícióban, de mivel úgyis a 4-3-3 a szent formáció gondban leszünk.
...
Ilyen jobbhátvédekkel hatalmas gondban leszünk..
Ezt amúgy annyira nem értem, hogy miért nem csináljuk.. PSG ellen egész jól működött, bár azért kisebb átalakításokat igényelt volna - Neymar be középre, Messi hátrébb, Alba Neymar helyén, Ini out -, de ez tök jó ötlet volt. De nem, vissza a régihez, majd gondolom az Atletico ellen megint meghúz valami hasonlót, így 0 km-esen.. Áh, mindegy, hagyom is a jóslást inkább, mert csak felhúzom magam ezen.
De ja, egyetértek veled ebben, én is ezt erőltetném inkább Lucho helyében, idén ez volt kb az egyedüli olyan felállásunk - a Sevilla-Apoel duó mellett -, amiben volt komoly fantázia.. Így akár Bartra is többet játszhatna, kicsit felfrissülnék, megújulnánk, nem csak a szokásos - még Adama tökéletes helye is meglenne Pedro cseréjeként, de ez a legkevesebb.
Az utolsó kiemelt mondatoddal is egyetértek, tisztában vagyok vele, hogy Montoyaval nem fogunk Bl-t nyerni - bár végülis Oleguerrel is nyertünk

-, de jelenleg a 4 védős rendszerben szerintem nem olyan rossz megoldás ő, mint amilyennek itt páran beállítják. Plusz jelenleg sokkal nagyobb csapatszintű gondjaink vannak szerintem, úgyhogy azért nem értem, hogy miért ezen akadnak fenn sokan..