Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
az a vicc, hogy rajtad kívül a többi 435 fórumozó látja hogy vak és a halál véreresére kívánja.Bob_Marley írta:Kezdetektől fogva ki van pécézve, még nem is játszott de már akkor.
A paliban igenis van, s óriási túlzás,hogy ne lett volna jó meccse, Atleticot feltétlenül idevenném. Hú 36-ból egy? Igen, periódusai vannak csak sajnos adott meccsen, tegnap is hullámzó volt, helyzetet hibázott és persze rögtön gólt is kaptunk belőle...Fiatal még nagyon, Valenciában jó volt, több éve figyeljük, ez csak ehet véletlen.
Plusz egy.A múltkor beszéltünk pont róla nem hogy fejlődne még lefelé épül.Lassú, körülményes idegesítően darabosan mozog, sőt Sokszor NEMHOGY EMBERHÁTRÁNY HANEM ÚTBAN VAN!Én tényleg über türelmes vagyok, de most már ez konkrétan dühítő.Komolyan a válogatott meccsen néztem ellenük, ha Nagy Adi nem jobban játszik meg fejlődik akkor tótágast állok.visca el barca írta:18 éve nezek meccseket de en még barca jatekost nem gyuloltem ennyire. Remelem DS-sel karonfogva eltakarodik innen a nyáron
Denist nem tudom, azért ő nem játszik olyan sokat. De ez Gomes.a két palinak összesen nem volt egy jó meccse. sőt, még csak azt sem lehet mondani, hogy elmenne a játékunk, hanem konkrétan mindkettő hulla gyenge.
Ne hazudj, Denisnek volt egy jó meccse!visca el barca írta:
a két palinak összesen nem volt egy jó meccse.
ez jól látszott rajta, meg DS-en is. mikor gomest lecserélték leült DS mellé és mindkettő arcán látszott, hogy: "hú vazz ez nem az én szintem"Normandia írta:hogy mi a bánatos francért szerződtették le
Nos igen. Valszeg fizetni is fogunk.visca el barca írta:és akkor ne feledjük, hogy a záradékában van aranylabda bónusz![]()
![]()
![]()
![]()
többet ért volna megvenni Nagy Ádit, vagy Kleinheslert, szerintem 1 milláért bármelyiket elhozhattuk volna, még ha nem is válnak be, akkor sem buktunk volna semmit... de garantálom többet csináltak volna.... ennyi meccsen mint amit Gomes kapott....Alfaesomega írta:Megkockáztatom, hogy Andre Gomes nemhogy a Barca szintet nem üti meg, de mb 1-es szintet sem!
visca el barca írta:18 éve nezek meccseket de en még barca jatekost nem gyuloltem ennyire. Remelem DS-sel karonfogva eltakarodik innen a nyáron
Több pontatlansága is volt, de a gólnál én nagyon mérges voltam rá. Ezeket hiányolom belőle a legjobban, az elején keményen odalépett, ahogy kell, a gólnál meg nézi az embert. Sárgája se volt, szépen nyugodtan szabálytalankodni kellett volna és félpályáról szabad.palesz77 írta:Pedig ma még jobb volt szerintem, ma csak a gól előtt tűnt fel hibája, amúgy elvolt mint hal a vízben. Volt már sokkal rosszabb is..
Amúgy vesszek meg ha Ádám nem többet fejlődött a Bolognában mint ő nálunk.MesQueUnClub írta:Rossz volt nézni... Nagy Ádi gyorsabb volt nála fejbenvisca el barca írta:hogy játszott tegnap a barátunk? nem néztem a válogatott meccset![]()
...aki megmondja a vezetőségnek, hogy nincs szükség rá és el lehet adnipalesz77 írta:Úgyhogy a klub és az ő érdekében is remélem, hogy valaki olyan ül majd le a kispadra, aki...