visca el barca írta:18 éve nezek meccseket de en még barca jatekost nem gyuloltem ennyire. Remelem DS-sel karonfogva eltakarodik innen a nyáron
Ez egyszerűen botrány, komolyan, ilyen vakon középpályásunk nem volt kb Rochemback óta.
Valaki nézzen már egy komoly statot, hogy amikor kezdő milyen a mérlegünk vele. Ez csalóka lehet, inkább azt kéne, hogy amikor kezdő és ameddig pályán van milyen a mérlegünk, mert szerintem borzasztóan gyenge....
De ezt komolyan LE nem látja?? Ha betettük volna Mascheranot kp-ra Busquets mellé már azzal többre mentünk volna, ha pedig SR akkor meg egyértelmű, hogy jobban járunk. Magas edzői hiba az ő játéka legfőképpen évvégi sors döntő meccseken, én kijelentem, hogy jelentett annyi mínuszt ma is és ha jól emlékszem a Depor ellen is kezdő volt, hogy rajta megy el a bajnokság és LE nagyon rossz rálátását.
NEM ILLIK IDE!!! Pep ha visszajönne edzőnek már Manchesterben a reptéren elküldené, ha anno Fabregas kevés volt neki.
Botrány komolyan és még sokan védték, ugyanezt mondtam már novemberben is, totál vakon van.