Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az 1.-nél maglódult a 16-oson belül és éles szögből lőttantiimperialista írta:Egyértelműen Sanyi volt a legjobb, csak nem tehet arról, hogy hülyegyerek. Az első kapufát, amit lőtt, nem láttam, szünetben is lemaradtam róla. Valaki leírná, hogy történt? Előre is köszönöm!
Azért a tök jótól ott is nagyon messze állt.(magyar szinten talán)Boixos írta:az a súlyos, h a fradiban mindig tök jól nyomta, csak a válogatottban nem jött össze neki sohasem.
Gyepes egy begyepesedett p..csűBadi írta:dehogynem....emellett lassú és tohonya
én még nem láttam jól játszani
jó képességű?!antiimperialista írta:Tényleg hihetetlen, hogy egy olyan jó képességű, felépítésű játékos sorozatban kövessen el ilyen brutális hibákat. Én azt mondtam, hogy azért érdemel még lehetőséget. Tévedtem! Nem szeretném Gyepest többé a válogatottban látni!
barcakiraly írta:A nagy mérgelődésbe el is felejtettem mitBoixos írta:sajnos, nem csak azon a gyökéren múlt a bugi, volt egy gyöpünk is. h a többieket már ne is említsem...
csinált má megint az a balfék.ha hagyja Királyé
lett volna!!
A nagy mérgelődésbe el is felejtettem mitBoixos írta:sajnos, nem csak azon a gyökéren múlt a bugi, volt egy gyöpünk is. h a többieket már ne is említsem...