MAGYAR VÁLOGATOTT
Úgy látszik a válogatottan már csak Kriston segíthet!!
-
- Director del Fútbol
A második tényleg nagyon szép volt, gólt érdemelt volna...
Összeszámoltuk az öcsémmel, és 3 tizenegyest lehetett volna befújni nekünk:
1. Egy beadásnál a kapus kiejtette a labdát, aztán a földön fekve kihúzta Sanyi lábát.
2. Bogyi tört be nagy lendülettel a 16-osra egy szép csel után, a védő meg ellökte.
3. Kerekes sodorta Torgi elé a labdát, ő lefutotta a védőt, aztán hátulról felrúgták. Ha az első kettőt nem is, ezt mindenképpen be kellett volna fújni!
Összeszámoltuk az öcsémmel, és 3 tizenegyest lehetett volna befújni nekünk:
1. Egy beadásnál a kapus kiejtette a labdát, aztán a földön fekve kihúzta Sanyi lábát.
2. Bogyi tört be nagy lendülettel a 16-osra egy szép csel után, a védő meg ellökte.
3. Kerekes sodorta Torgi elé a labdát, ő lefutotta a védőt, aztán hátulról felrúgták. Ha az első kettőt nem is, ezt mindenképpen be kellett volna fújni!
-
- Jugador d'estrella
Az 1.-nél maglódult a 16-oson belül és éles szögből lőttantiimperialista írta:Egyértelműen Sanyi volt a legjobb, csak nem tehet arról, hogy hülyegyerek. Az első kapufát, amit lőtt, nem láttam, szünetben is lemaradtam róla. Valaki leírná, hogy történt? Előre is köszönöm!
kapufát.A 2.-nál kapáslövésből, itt nagyon nagy szerncséjük
volt a bolgároknak h nem pattant be a kapusuk hátáról!
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
-
- Director del Fútbol
Egyértelműen Sanyi volt a legjobb, csak nem tehet arról, hogy hülyegyerek. Az első kapufát, amit lőtt, nem láttam, szünetben is lemaradtam róla. Valaki leírná, hogy történt? Előre is köszönöm!
Amig ilyen emberek h Gyopi meh Zsombi vannak a válogatottban, addig gáz van...el kéne kergetni oket
Torghelle nagyon akart, és jol játxott
Csak gyakran foloslegesen kap sárgát...1 kicsit le kéne higgadnia.

Torghelle nagyon akart, és jol játxott

-
- Llegenda del Barça
nono. a válogatottban egyértelmű, h [auto_cenzúra] volt mindig is (sajnos), de a fradiban egyáltalán nem. a csapat húzóemberei közé tartozott. asszem a gyep témát eléggé körüljártuk mostanra, úgyhogy talán lapozzunk 

PUYOL-XAVI-INIESTA
Azért ott is szerzet néhány öngőlt, már a Fradiban. Lehet, h több öngólt szerzett, mint rendeset? 

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Azért a tök jótól ott is nagyon messze állt.(magyar szinten talán)Boixos írta:az a súlyos, h a fradiban mindig tök jól nyomta, csak a válogatottban nem jött össze neki sohasem.
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
Nem lenne ő rossz játékos, csak fejben nincs ott elég gyakran. Ha jobban koncentrálna, vagy gondolkodna, és gyorsabban döntene, akkor nem lenne vele semmi gond. Dehát nincs HA...
-
- Jugador d'estrella
Gyepes egy begyepesedett p..csűBadi írta:dehogynem....emellett lassú és tohonya
én még nem láttam jól játszani
tehetségtelen védő!!!
3 "öngólt" lőtt a vb selejtezőn EDDIG!!

-
- Jugador d'estrella
Torghelle helyébe az utolsó percben inkább a bírónak rúgtam volna a labdát!!! 

dehogynem....emellett lassú és tohonya
-
- Director del Fútbol
Egyáltalán nem tehetségtelen, csak nem képes összeszedni magát. Emiatt, nem a képességei miatt nem válogatott szintű védő.
jó képességű?!antiimperialista írta:Tényleg hihetetlen, hogy egy olyan jó képességű, felépítésű játékos sorozatban kövessen el ilyen brutális hibákat. Én azt mondtam, hogy azért érdemel még lehetőséget. Tévedtem! Nem szeretném Gyepest többé a válogatottban látni!
egy tehetségtelen barom
-
- Director del Fútbol
Tényleg hihetetlen, hogy egy olyan jó képességű, felépítésű játékos sorozatban kövessen el ilyen brutális hibákat. Én azt mondtam, hogy azért érdemel még lehetőséget. Tévedtem! Nem szeretném Gyepest többé a válogatottban látni!
-
- Entrenador del Barça
Papírforma,igen gyenge csapat volt ez a mostani(is) a sérülések miatt,tuti volt hogy kikapunk,és sajnos megint nekem lett igazam hogy 4.-ek leszünk!!!!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
barcakiraly írta:A nagy mérgelődésbe el is felejtettem mitBoixos írta:sajnos, nem csak azon a gyökéren múlt a bugi, volt egy gyöpünk is. h a többieket már ne is említsem...
csinált má megint az a balfék.ha hagyja Királyé
lett volna!!
ha meg nem hagyja, akkor fejelje ki, ne csak belerakja a fejét!!
Mátét a csapatba!!
-
- Jugador d'estrella
A nagy mérgelődésbe el is felejtettem mitBoixos írta:sajnos, nem csak azon a gyökéren múlt a bugi, volt egy gyöpünk is. h a többieket már ne is említsem...
csinált má megint az a balfax.ha hagyja Királyé
lett volna!!

egyedül Torghelle játszott jól...ha tudna focizni (nem csak menne előre) nagyon jó lenne...
Horvátok ellen nem tom mi lesz Gera és Sanyika nélkül...
Horvátok ellen nem tom mi lesz Gera és Sanyika nélkül...