2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez végre jó,de Marqezt nem szabad kihagyni!!!!Charlie írta:Álomcsapatom akkor ez lenne ha jönne Torres mester!mondjuk v.Bommel lehetne az egyik kp.!
----------------------------Valdes-----------------------------
Belletti------------Puyol-------------Edmilson------------Gio
------------------Van Bommel---Deco-----------------------
-----------------------------Xavi--------------------------------
-------------------------Ronaldinho----------------------------
--------------------Eto'o--------------Torres------------------
De ez nem jó,mert akkor kimarad Giuly,Marquez,akik ebben az évben nagyot alkottak.Lesz itt lehetőség a variálásra!
C.
Rafa balhátvédnekNóbi írta:------------------------Valdes------------------------
--------Puyolka----R.Ferdinand-----Marquez------
--------------Bommel-----------Motta---------------
-------------------------Xavi--------------------------
--------Eto'o-----------Deco--------Ronaldinho-----
----------------------F. Torres------------------------
ez az én dream-teamem. Persze nem valószínű, hogy Ferdinand és Torres jönnek, de ha nem, akkor is ott van még edmilson, remélem gallas, valamint giuly és larsson.
akárhogy is nézem, bomba csapatunk lesz![]()
![]()
![]()
![]()
Álomcsapatom akkor ez lenne ha jönne Torres mester!mondjuk v.Bommel lehetne az egyik kp.!
Charlie írta:Ferdinandot nem tartom jó védőnek,főleg nem adnék érte ennyit,a Manchestert se értettem hogy mit látott benne amikor egy rakat pénzt kiadott érte.
C.
mondjuk v.Bommel lehetne az egyik kp.!Charlie írta:Ha jön Torres,akkor át kell állni a 2csatáros játékra,nincs mese,de amögé kell 1 beton középpálya,2szűrővel,akik értenek a támadáshoz is magasfokon,meg a védekezéshez is!
Maxi akkor persze megy kölcsönbe,de akkor ugyanaz lex vele mint riquelmével,rúg vagy 15gólt egy idényben mi meg sajnálkozhatunk!
C.
Szerintem egy felfújt valami,nem ért 30millió fontot azért.Megmondom őszintén, hogy nekem sem tartozik a kedvenceim közé, mert kissé nagyképűnek, és néha-néha brutálisnak tartom őt, de azért az egy kicsit erős, hogy nem lenne jó védő!?... Szerintem igenis az, nemhiába az Angol válogatott, és a ManU fix kezdője!!! Magas, gyors, technikás, igazán jó a fej játéka, és elég magabiztos, nem remeg meg a lába senki ellen!!!...
Jó igazolás lehet kérdés, hogy fekszik-e neki a spanyol foci?!...
Megmondom őszintén, hogy nekem sem tartozik a kedvenceim közé, mert kissé nagyképűnek, és néha-néha brutálisnak tartom őt, de azért az egy kicsit erős, hogy nem lenne jó védő!?... Szerintem igenis az, nemhiába az Angol válogatott, és a ManU fix kezdője!!! Magas, gyors, technikás, igazán jó a fej játéka, és elég magabiztos, nem remeg meg a lába senki ellen!!!...Charlie írta:Ferdinandot nem tartom jó védőnek,főleg nem adnék érte ennyit,a Manchestert se értettem hogy mit látott benne amikor egy rakat pénzt kiadott érte.
C.