Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem szeretem a versenyt ebben az esetben csak azt mondtam lehet a Real pénzügyi hegemóniájának vége a Barcának köszönhetően és akkor leszállhatnak egy kicsit a földre!!! Forca Barca!!!Silvanus írta:Asys - Van igazság abban amit mondasz, és egyet is értek veled, de az én hsz-em igazából arra reagált, hogy itt azon versenyeztek, hogy nekünk vagy a Realnak lesz több pénze... erre írtam azt (lehet nem fogalmaztam meg rendesen), hogy nem ez a lényeg, hogy az év végén kinek lesz nagyobb a kasszája - nekik, vagy nekünk - az a lényeg, hogy Laportáék mindent rendberaktak, a kassza nő, adósság csökken, úgyhogy jöhetnek az eredmények...FORCÁ BARCA!!!
Cassano Capello érkezése óta ledobott 6 kilót, Robinhot pedig egyre kevésbé tudják feldönteni, ő fontos része lesz az idei csapatnak!Silvanus írta:Hát az még hagyján, hogy támadót vettek megint, de kit...? Öregem elképesztő, hogy most épp Nistelrooyban látják a nagy jövőt... Real csatársora: Ronaldo (95 kiló minimum), Nistelrooy (eléggé szürke, öreges), Cassano (ő is igen csak súlyfeleslegekkel kűzd, és elég szürke), Robinho (egy kisebb lökés, és máris sír... GYENGE!), Soldado (hát, még ő a legjobb
), Raúl (öreg, szürke)... ENNYI!!! Nevetséges! Szerintem...
na látod... ez a lényeg. Ti csak örüljetek hogy ilyen csatársorunk van.bár ez nekünk csak jó!
Ebben nincs igazad mert ha Laportáék nem tették volna rendbe a dolgokat pénzügyileg akkor most sza.jba lennénk!!!Silvanus írta:Szerintem nem az a lényeg, hogy kinek van több pénze... ki nem sza.ja le!? Szerintem az a lényeg, hogy év végére pont hat címmel többet nyerjünk meg, mint a Real Madrid, vagy mint akár melyik másik nagy csapat!!!
A Deloitte Money Football Business előre jelzései alapján a Barca vagy a Real fog versenyezni Európa pénzügyi foci trónjáértMental_Theo írta:sajnos amennyi pénze van a reálnak,ha idén nem megy annyira,akkoris megszedik magukat,mert nagyon népszerűek,és akkor is lesz egy halom pénzük,amiből jövőre megint vesznek 4-5 uj embert,akik miatt kimennek az emberek...de remélem az a tendencia is változatlan marad,hogy nem nyyernek semmit,immáron 3 éve...
A hírstarton lehetett olvasni!Charlie írta:Én ilyenről nem hallottam Asys.
C.
Portillo a Bordó-é!Game90 írta:+ Cassano és Baptista is tud csatárt játszaniCharlie írta:Jó szokásukat tartják, csatár kell, ők tudják.
Portillo,Ronaldo,Raúl,Robinho,Nistelrooy meg még nem is tom ki...sok lesz ez nagyon.Kíváncsi vok kinek mutatják meg a kijáratot.
C.