De jó!CFirpo3 írta:
Quini, Amor és Messi, a Barca 3000., 4000. és 5000. bajnoki gólszerzői.
hát ez nagyon nagy képCFirpo3 írta:
Quini, Amor és Messi, a Barca 3000., 4000. és 5000. bajnoki gólszerzői.
Ez az úgymond "hullámvölgy"-amikor mellesleg mg mindig szebben játszottunk mint bárki más Európában, az erőltetett menet miatt volt.Most naon sok meccs volt egymás után, ráadásul cseppet se könnyűek(kupameccsenekn végig bekkelnek az ellenfelek), megf bajnokságban is a Racing kivételével mindig egy sorfalla szemben kellett nagyot alakítani!Ha minden meccsen brillírozni akarnánk, akkor 2-3 meccs után teljesen kikészülne mindenki(főleg h most ilyen szroros a program).Hozzuk a meccseket, nem adunk ki többet, mint muszáj, majd lehet brillírozni, amikor nem jön 3 nap múlva újabb meccsKardi írta:akkor ezek szerint nemsikerült kifejtenem azt amit akartam...nem olyan hullámvölgyre gondoltam amikor folyamatos vereség és hasonlók jöttek, hanem amelyben nemvillogtunk annyira. Ez szerintem az elmúlt 3-5 meccsen volt amikor igen csak kellet egy Messi és egy egyéb nagy focista villanása a forditásunkhoz, nyerésünkhöz!
miért volt holtpontahonnan ki kellett jönni!!mert sztem nem,csak egy kicsit visszaestekKardi írta:ez már a holtpontból kijövö barca volt![]()
Nem, az a bajnoki gólokra vonatkozik, majd a Racing elleni második gól;):DLM10 írta:A kommentátor tegnap azt mondta 1-0-nál hogy 2 gól kell az 5000.-hez.Ha ez igaz akkor Piqué lőtte az 5000 GÓLT![]()
Tessék a cikkből (2008.09.15.):lionelmessi19 írta:
Mondjuk én nem emlékszem Cruyff ezen mondatára, csak olyasmire hogy egyáltalán nem rossz ez a csapat, vagy hogy semmi se történt, a két vacak meccstől függetlenül. Nade hogy rég látott ilyen jót.. nemtom. Lehet hogy rosszul emlékszem.