Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ott volt a tél, lehetett volna igazolni...lionelmessi19 írta:Ez is benne volt a válaszban, de mégegyszer leíromG-Jay írta:Jaja, azt vágom, csak hogy aki elvileg tényleg ért a középpályához, az mégis miért nem tudja ezt? Mármint h vkp-ra nagy a szükség?:
Hullagyenge vkp-k, mind a 3, ráadásul 3ból kettő mindig sérült volt, de volt olyan is h 3/3 egyszerre.
Nézd Miki, akkor én most még leírom utoljára a véleményem, és nem nagyon foglalkozok tovább Frankkalozsimiki írta:Bízok,h jövőre hozzá is fog tenni...mert azt ne hidd,h a tavalyi Bl menetelésben alkalmazott taktika (ami nem volt annyira támadó,mint általában,de nagyon hatásos volt,ezzel nyertük meg a Bl-ltZozzy 5 írta:
De épp az lenne a lényeg, hogy ne csak a sztárok mentsék meg a meccset, hanem az edző is tegyen hozzá vmit...) csak Henk-nek volt köszönhető
![]()
Minden fontos meccsen,agyilag,és olykor még fizikailag is felénk nőttek...és ez nemcsak az edző hibája,hanem sok más miatt volt ez így,ami mindenki számára ismeretes...
Hali!antiimperialista írta:Miki, ne viccelj már, ugye nem mondtad ezt komolyan? Ha egy csapat fölé tud nőni fizikálisan egy másik, akkor az kinek a hibája, ha nem az edzőé?ozsimiki írta:Minden fontos meccsen,agyilag,és olykor még fizikailag is felénk nőttek...és ez nemcsak az edző hibája,hanem sok más miatt volt ez így,ami mindenki számára ismeretes...
Miki, ne viccelj már, ugye nem mondtad ezt komolyan? Ha egy csapat fölé tud nőni fizikálisan egy másik, akkor az kinek a hibája, ha nem az edzőé?ozsimiki írta:Minden fontos meccsen,agyilag,és olykor még fizikailag is felénk nőttek...és ez nemcsak az edző hibája,hanem sok más miatt volt ez így,ami mindenki számára ismeretes...
Ez is benne volt a válaszban, de mégegyszer leíromG-Jay írta:Jaja, azt vágom, csak hogy aki elvileg tényleg ért a középpályához, az mégis miért nem tudja ezt? Mármint h vkp-ra nagy a szükség?
Leginkább azért, mert vagy vkp nélkül, vagy a hulla gyenge vkp-ink (mind3) egyikével játszottunk...G-Jay írta:Én amellett vagyok, hogy menjen el, de azért elismerem, elég nagy a tudása a fociban, pl amit Xavi mondott, hogy rengeteget tanult tőle a kp-n való játékról, épp ezért nem értem, miért volt átjáróház a kpn-k
Bízok,h jövőre hozzá is fog tenni...mert azt ne hidd,h a tavalyi Bl menetelésben alkalmazott taktika (ami nem volt annyira támadó,mint általában,de nagyon hatásos volt,ezzel nyertük meg a Bl-ltZozzy 5 írta:De épp az lenne a lényeg, hogy ne csak a sztárok mentsék meg a meccset, hanem az edző is tegyen hozzá vmit...HAnonymus írta:Tényleg megérdemel még egy esélyt, igaza van Laportának, rengetegen hibásak ebben az egész dologban, hiba lenne egy emberen elverni a port. Én bizakodó vagyok, ha másban nem, hát Messiben lehet bízni.
De épp az lenne a lényeg, hogy ne csak a sztárok mentsék meg a meccset, hanem az edző is tegyen hozzá vmit...HAnonymus írta:Tényleg megérdemel még egy esélyt, igaza van Laportának, rengetegen hibásak ebben az egész dologban, hiba lenne egy emberen elverni a port. Én bizakodó vagyok, ha másban nem, hát Messiben lehet bízni.
És Támadó foci híveAtesz írta:Marcello LippiAmúgy írj ide egy konkrét edzőt akit TUTI meg tudtunk volna szerezni,és már bizonyított is NEM EGYSZER,egy NAGY CSAPATBAN![]()
![]()
Te ilyen véleményen vagy,vki meg nem...varga tamás írta:Marad. Ennél rosszabbat el sem tudtam volna képzelni. A nyilatkozattal kapcsolatos véleményemet pedig a Laportáról szóló topicban olvashatjátok.