Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Oltári, mint mindig! Nagyon tetszenek az ilyen letisztult sig-ek.higany írta:
![]()
![]()
![]()
Valaki nem tudja, h mitol hullamosodott be a kep? Mikor csinaltam meg nem volt rajta
Aztamarha!!davidvilla77 írta:
![]()
Szerintem az csk karszalag lecsúszva, vagy egy kötés kibomolva vagy valami ilyesmi.P.U.Y.O.L. írta:Egy apró észrevétel: Puyol nyakától a kezéig van egy fehér vonal. Szerintem nagyon kilóg az összképből.
Ez nagyon rendben van! Remélem értékeli a "megrendelő", hogy valaki rászánta magát egy 5 személyes sigre...Rataccess írta: v2.
Kivételesen gyártottam egy sokszemélyest - a sorrendet nem tudtam tartani a renderek "állása" miatt:mes írta:Valaki nekem nem csinalna egy olyant, hogy :
Balrol jobbra: Puyol Pique Xavi Ini Messi legyen rajta?hatter, tobbi effect nem nagyon szamit. Megkoszonnem, ha valaki szanna ra par percet.
Világi!davidvilla77 írta:Nem lett a legjobb.:
Ha egy sigre gondoltál, azt nem hiszem hogy valaki is megfogja csinálni.mes írta:Valaki nekem nem csinalna egy olyant, hogy :
Balrol jobbra: Puyol Pique Xavi Ini Messi legyen rajta?hatter, tobbi effect nem nagyon szamit. Megkoszonnem, ha valaki szanna ra par percet.
Ne szivass már minket. Nem birunk már jelzőket keresnidavidvilla77 írta:Nem lett a legjobb.:
Szeretem Davidvilla77 letisztult képeit, de ez most szerintem nem egy nagy durranás. A nem túlzottan kidolgozott feliraton meg az alul-felül kereten - utóbbi egy wallpaperen szerintem egyáltalán nem szerencsés, engem legalábbis rohadtul zavarna a fekete csík a képernyő tetején - talán egy sárgás/barnás színezetet látok rajta, sok meló nem volt vele. Ráadásul zajos a kép, nem jó minőségű. Bocs, de ez most kikívánkozott!L.Messi 10 írta:EZ GCI NAGY! Gratulálok! Ismét egy remek munka.
davidvilla77 írta:Tényleg szép lett.GratMessiFan írta: Ilyen lett:![]()
![]()
(ha nagyon beleszeretnék kötni akkor annyit javíts ki hogy a kezénél ne legyen fekete-fehér)
+Egy új Messi-s sig: