Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.19. 15:12:55

Na elvileg marad Rijkaard.
Franc essen bele Laportába is....
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.06.19. 15:10:58

Egyik szemem sírna, a másik meg... üveggolyó Lehet, hogy rossz "vicc" volt, bocsi :oops:

Ahogy Atesz is írta, itt nem lehetne olyan fiatal játékosokat a kezdőbe állítani. Bár azért bátrabban merne itt is a fiatalokhoz nyúlni, mint FR :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.19. 10:00:19

noname írta:
grecki írta:b'aszki, olvass vissza, három hsz-szel lejjebb pont erről volt szó...
Azt nem vettem észre.
Nincs harag... :wink:
Csak tényleg olvassunk már vissza...
noname
Llegenda del Barça

2007.06.19. 09:58:42

grecki írta:b'aszki, olvass vissza, három hsz-szel lejjebb pont erről volt szó...
Azt nem vettem észre.
A Fifa egy szégyen
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.19. 09:57:24

noname írta:állítólag ide akarjuk hozni Wengert
A cikk szerint a vezetőség beszélt Wengerrel és nem Henryról, hanem arról h ő jöjjön ide. Utána a cikk arról beszél h sokak szerint Rijkaard nem megy semmire Ten Cate nélkül, a végén pedig megemlíti h Henry és Fabregas is azt mondták h hűségesek Wengerhez.Henrynak már írtam h nem örülnék túlságosan, de ha jönne Wenger és Cesc is, akkor nem baj.Remélem legalább valami igazság van a cikkben.
b'aszki, olvass vissza, három hsz-szel lejjebb pont erről volt szó...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.19. 09:54:00

noname írta:állítólag ide akarjuk hozni Wengert
A cikk szerint a vezetőség beszélt Wengerrel és nem Henryról, hanem arról h ő jöjjön ide. Utána a cikk arról beszél h sokak szerint Rijkaard nem megy semmire Ten Cate nélkül, a végén pedig megemlíti h Henry és Fabregas is azt mondták h hűségesek Wengerhez.Henrynak már írtam h nem örülnék túlságosan, de ha jönne Wenger és Cesc is, akkor nem baj.Remélem legalább valami igazság van a cikkben.

Igen ezt már belinkelteék asszem a Laporta topicba is...
Ha mindhárman jönnének, az aztán nagyon király lenne, bár nem sok reményt fűzök Wengerhez sem, és Fabregashoz sem... :(

EDIT: Ja tényleg pont ide tették be. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Atesz 2007.06.19. 09:58:04-kor.
Kép
noname
Llegenda del Barça

2007.06.19. 09:49:26

állítólag ide akarjuk hozni Wengert
A Fifa egy szégyen
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.19. 09:46:43

grecki írta:
Atesz írta: Amúgy sztem abban az is benne van, hogy az Arsenal nincsen akkora klub jelenleg, hogy több 10 millió eurókat kölcsön minden évben. A BL döntőn kívül nem igazán jöttek nemzetközi sikerek sem, pedig igencsak ütős csapatuk volt pár éve. (Henry,Vieira, Pires, Campbell, Ljungberg, Wiltord sőt talán még Overmarst is idevehetem)
Azt se felejtsd el, hogy most építettek több, mint 400 millió fontért saját stadiont, úgy értem, saját forrásból, meg persze hosszú lejáratú hitelekből. Még éveken (évtizedeken) keresztül ezt fogja nyögni szerintem a klub. Nem is csodálkozom, hogy Herny el akar (?) menni...
Ez is igaz, de a Highbury tényleg kicsi volt...
Az Arsenal azért az utóbbi évtized egyik legjobb angol csapata, és a 38500-as befogadóképesség, elég karcsú volt...
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.19. 09:43:46

Atesz írta: Amúgy sztem abban az is benne van, hogy az Arsenal nincsen akkora klub jelenleg, hogy több 10 millió eurókat kölcsön minden évben. A BL döntőn kívül nem igazán jöttek nemzetközi sikerek sem, pedig igencsak ütős csapatuk volt pár éve. (Henry,Vieira, Pires, Campbell, Ljungberg, Wiltord sőt talán még Overmarst is idevehetem)
Azt se felejtsd el, hogy most építettek több, mint 400 millió fontért saját stadiont, úgy értem, saját forrásból, meg persze hosszú lejáratú hitelekből. Még éveken (évtizedeken) keresztül ezt fogja nyögni szerintem a klub. Nem is csodálkozom, hogy Herny el akar (?) menni...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.19. 09:43:40

Slither írta:Bergkampot ki ne felejts! :wink:
tényleg bocsánat...
Ja meg az egyik favoritom: Kanu
Régen nagyon csipáztam a Nigériaiakat. :)
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.19. 09:40:48

Bergkampot ki ne felejts! :wink:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.19. 09:40:00

Ja, igazad van, csak reggel van még :wink:

Azért 1-2 fiatal játékosra is kiszór elég sok pénzt...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.19. 09:37:17

Zozzy 5 írta:
Atesz írta:Azért Wenger sztem nem lenne rossz...Rikaardnál mindenképp jobb :!:
Persze itt nem nyomathatná a fiatalítást ezerrel, de lehet több tehetséget hozna fel a B-ből. :roll:
Jó lenne, de nem látok rá sok esélyt :roll: És én azért az igazoláspolitikájával nem vagyok teljesen kibékülve. Nagyon jó dolog, hogy ennyi fiatalt kipróbál, de mostanára már eljuott odaáig, hogy idősebbeket nem is nagyon vesz. Így meg azért nem lehet... :roll:
Sztem is kacsa...
De amúgy pont azért írtam oda, hogy itt itt nem nyomathatná a fiatalítást ezerrel :!: :!: :!:
Amúgy sztem abban az is benne van, hogy az Arsenal nincsen akkora klub jelenleg, hogy több 10 millió eurókat kölcsön minden évben. A BL döntőn kívül nem igazán jöttek nemzetközi sikerek sem, pedig igencsak ütős csapatuk volt pár éve. (Henry,Vieira, Pires, Campbell, Ljungberg, Wiltord sőt talán még Overmarst is idevehetem)
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.19. 09:34:31

Atesz írta:Azért Wenger sztem nem lenne rossz...Rikaardnál mindenképp jobb :!:
Persze itt nem nyomathatná a fiatalítást ezerrel, de lehet több tehetséget hozna fel a B-ből. :roll:
Jó lenne, de nem látok rá sok esélyt :roll: És én azért az igazoláspolitikájával nem vagyok teljesen kibékülve. Nagyon jó dolog, hogy ennyi fiatalt kipróbál, de mostanára már eljuott odaáig, hogy idősebbeket nem is nagyon vesz. Így meg azért nem lehet... :roll:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.19. 09:31:24

Azért Wenger sztem nem lenne rossz...Rikaardnál mindenképp jobb :!:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.19. 09:10:08

grecki írta:A Sun szerint (pletykalap) Txiki nem Henry ügyében, hanem Wengerrel kapcsolatban tárgyalt állítólag Párizsban. Nem mondom, ennek az igazolásnak örülnék a legjobban... Nem mellesleg valószínűleg könnyebb szívvel engedné el Henry-t és Fabregast is...
A Sun nem a hivatalos kacsahonlap? :roll: :lol:
Szerk : bocs, most látom, hogy odaírtad Te is.
Szerintem nem kell komolyan venni, az újságírok agyszüleményétől biztos, hogy nem több. Szerintem...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.19. 08:46:59

A Sun szerint (pletykalap) Txiki nem Henry ügyében, hanem Wengerrel kapcsolatban tárgyalt állítólag Párizsban. Nem mondom, ennek az igazolásnak örülnék a legjobban... Nem mellesleg valószínűleg könnyebb szívvel engedné el Henry-t és Fabregast is...
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.19. 08:39:09

Azért ajánlottam a figyelmetekbe, mert érdekes hogy mekkora ellentét van az ezen az oldalon irt, és az NSO-n irt Laporta változat között!

Nyilvánvalóan nem az NSO-nak hiszek, csak érdekesség :wink:
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.06.19. 00:21:20

A katalán Sportról írtam a tegnapi cikkem, amiben az volt, Rijkaarddal képzeli el a jövőt. Nem tudom honnan szedi a marhaságait az NS, de kétlem, hogy ebben igazuk lesz.

Szerk: Az erediti cikket most találtam meg, abban azt mondja, Lapi, amit az NS ír, tehát "bízunk Frenkiben, de kell a nagyobb megújulás", de az már az az NS cikkírójának az agyszüleménye, hogy a gyakorlatban már keresik az utódját.

Maradni fog, egész biztos, sajnos, nem sajnos...
Andris
Adminisztrátor

2007.06.19. 00:17:59

G-Jay írta:Ezt mindenkinek ajánlom, a figyelmébe!:

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144550

Azért ide rakom be, mert legfőképp a Rijkaardról szóló rész a fontos, a többiröl már eleget beszéltünk!

Azt mondja Laporta, hogy keresik az utódját, és csak akkor marad, ha nem találnak megfelelő hellyettest
G-Jay, ezt nem kéne megkajálni.
Ez a Laporta nyilatkozat a meccs utáninak az NSO-s "kivonata". Az eredetit olvastam, és gyakorlatilag a magyar megfelelőjét olvashatod itt az eurobarcán.
Az NSO lassan a Blikket is odaveri...

Elképesztő, hogy mekkora szenny lett a nemzeti sport. Komolyan mondom ilyen már nincs is. ráadásul a cikkírók nem tudnak fordítani sem, nemhogy csak torzítják a dolgokat... :shock:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.19. 00:03:43

Ezt mindenkinek ajánlom, a figyelmébe!:

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144550

Azért ide rakom be, mert legfőképp a Rijkaardról szóló rész a fontos, a többiröl már eleget beszéltünk!

Azt mondja Laporta, hogy keresik az utódját, és csak akkor marad, ha nem találnak megfelelő hellyettest
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.18. 23:16:04

mrmonster írta:Szerintem eléggée elromlott itt a fórumon a színvonal az Eurobarca alakulása óta, olyan emberkék szidnak itt össze mindenkit (nem csak Rijkaard-ot), akik kipécéznek egy indokot (akár Saviola-ügy, akár más), és attól kezdve már le van írva a pali - pl. Rijkaard. Nem egységében kéne nézni a dolgokat? Én is bírom pl. Savigolt, de ettől még Rijkaard lehet jó szakember nem? Oleguer-imádata számomra is rejtély marad, de 2 bajnoki cím+BL-t azért nem felejtem el neki, és NEM CSAK HENK TEN CATE MIATT NYERTÜK MEG!!!!!
Na mindegy, tudom, hogy ezt is hiába írtam le, mert inkább a szitok, b...szlatás, kritizálás, a csapat szétverése itt a téma, nem az építés. De szerintem csomó ember van itt aki csak olvassa a fórumot, és direkt ezek miatt nem ír egy betűt se, mert a gyűlölködésben nem akar részt venni.
Ha kicsit kárörvendő akarnék lenni, akkor tessék: jövőre is Rijkaard lesz az edző, hi-hi-hi :lol: :!:
Nem szólt ez a hsz pl. lionelmessi19-nek, ozsimikinek, és bocs akit kihagytam.
Persze, menjünk csak el a problémák mellett, seperjük a szőnyeg alá, és hangoztassuk: "dehát ő nyert egy BL-t meg 2 bajnoki címet". Csak ezzel nem sokat érünk, amikor kellene cserélni egy normálisat, vagy el kéne gondolkozni, hogy kit is tegyen be a keretbe, aztán a kezdőbe és milyen taktikával...Ugyan már...
Amúgy meg itt nem gyűlölködés megy, hanem véleményleírás, és indoklás. Akinek pedig ez annyira sérti a lelkét, akkor az ne írjon, nem tudok velük mit csinálni. csak ha mindneki így gondolkozna, akkor állna a fórum...
mrmonster
Entrenador del Barça

2007.06.18. 23:06:03

Szerintem eléggée elromlott itt a fórumon a színvonal az Eurobarca alakulása óta, olyan emberkék szidnak itt össze mindenkit (nem csak Rijkaard-ot), akik kipécéznek egy indokot (akár Saviola-ügy, akár más), és attól kezdve már le van írva a pali - pl. Rijkaard. Nem egységében kéne nézni a dolgokat? Én is bírom pl. Savigolt, de ettől még Rijkaard lehet jó szakember nem? Oleguer-imádata számomra is rejtély marad, de 2 bajnoki cím+BL-t azért nem felejtem el neki, és NEM CSAK HENK TEN CATE MIATT NYERTÜK MEG!!!!!
Na mindegy, tudom, hogy ezt is hiába írtam le, mert inkább a szitok, b...szlatás, kritizálás, a csapat szétverése itt a téma, nem az építés. De szerintem csomó ember van itt aki csak olvassa a fórumot, és direkt ezek miatt nem ír egy betűt se, mert a gyűlölködésben nem akar részt venni.
Ha kicsit kárörvendő akarnék lenni, akkor tessék: jövőre is Rijkaard lesz az edző, hi-hi-hi :lol: :!:
Nem szólt ez a hsz pl. lionelmessi19-nek, ozsimikinek, és bocs akit kihagytam.
Előre a TITOlusokért!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.18. 21:30:23

ozsimiki írta:
Zozzy 5 írta: Az lehet, hogy az alapozás meglesz, de az kevéske. Majd akkor is ott kell lenni, mikor a szezon közbe trágyában van a csapat, és cserélni kéne egy normálisat :roll:
Igazad van! De csak úgy tud ott állni :arrow: ha marad :wink: :D
csak úgy tud cserélni egy normálisat :arrow: ha lesznek igazolások :D
Hát, szerintem azért most sem volt annyira rosz keretünk, hogy ilyen taktikai hibákat kövessen el... :roll:
Ebben a szezonban kiderült, hogy mire képes, és ez a tudománya jövőre sem lesz több.

A csapat összetartásról:
Nehogy már Frank legyen az egyetlen edző, aki össze tud tartani a csapatot :roll: Egyébként meg ebben az évben épp, hogy széthullot együttes látszatát keltették a fiúk :roll:
Mihu
Director del Fútbol

2007.06.18. 20:44:42

skadi írta:arra nem gondolt senki,hogy eddig volt egy henk ten is a kispadon...
aki nélkül egyböl rosszul ment...nem mondom hogy ö az,aki miatt jók lettünk/voltunk stb,
csak gyanús...
Erről már beszéltem én is régebben...én 60%-ban az ő távozásában látom azt hogy miért estünk vissza idén....
Kép
Lezárt