Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyik szemem sírna, a másik meg... üveggolyó Lehet, hogy rossz "vicc" volt, bocsinoname írta:állítólag ide akarjuk hozni Wengert
b'aszki, olvass vissza, három hsz-szel lejjebb pont erről volt szó...noname írta:állítólag ide akarjuk hozni Wengert
A cikk szerint a vezetőség beszélt Wengerrel és nem Henryról, hanem arról h ő jöjjön ide. Utána a cikk arról beszél h sokak szerint Rijkaard nem megy semmire Ten Cate nélkül, a végén pedig megemlíti h Henry és Fabregas is azt mondták h hűségesek Wengerhez.Henrynak már írtam h nem örülnék túlságosan, de ha jönne Wenger és Cesc is, akkor nem baj.Remélem legalább valami igazság van a cikkben.
noname írta:állítólag ide akarjuk hozni Wengert
A cikk szerint a vezetőség beszélt Wengerrel és nem Henryról, hanem arról h ő jöjjön ide. Utána a cikk arról beszél h sokak szerint Rijkaard nem megy semmire Ten Cate nélkül, a végén pedig megemlíti h Henry és Fabregas is azt mondták h hűségesek Wengerhez.Henrynak már írtam h nem örülnék túlságosan, de ha jönne Wenger és Cesc is, akkor nem baj.Remélem legalább valami igazság van a cikkben.
Ez is igaz, de a Highbury tényleg kicsi volt...grecki írta:Azt se felejtsd el, hogy most építettek több, mint 400 millió fontért saját stadiont, úgy értem, saját forrásból, meg persze hosszú lejáratú hitelekből. Még éveken (évtizedeken) keresztül ezt fogja nyögni szerintem a klub. Nem is csodálkozom, hogy Herny el akar (?) menni...Atesz írta: Amúgy sztem abban az is benne van, hogy az Arsenal nincsen akkora klub jelenleg, hogy több 10 millió eurókat kölcsön minden évben. A BL döntőn kívül nem igazán jöttek nemzetközi sikerek sem, pedig igencsak ütős csapatuk volt pár éve. (Henry,Vieira, Pires, Campbell, Ljungberg, Wiltord sőt talán még Overmarst is idevehetem)
Azt se felejtsd el, hogy most építettek több, mint 400 millió fontért saját stadiont, úgy értem, saját forrásból, meg persze hosszú lejáratú hitelekből. Még éveken (évtizedeken) keresztül ezt fogja nyögni szerintem a klub. Nem is csodálkozom, hogy Herny el akar (?) menni...Atesz írta: Amúgy sztem abban az is benne van, hogy az Arsenal nincsen akkora klub jelenleg, hogy több 10 millió eurókat kölcsön minden évben. A BL döntőn kívül nem igazán jöttek nemzetközi sikerek sem, pedig igencsak ütős csapatuk volt pár éve. (Henry,Vieira, Pires, Campbell, Ljungberg, Wiltord sőt talán még Overmarst is idevehetem)
Sztem is kacsa...Zozzy 5 írta:Jó lenne, de nem látok rá sok esélytAtesz írta:Azért Wenger sztem nem lenne rossz...Rikaardnál mindenképp jobb![]()
Persze itt nem nyomathatná a fiatalítást ezerrel, de lehet több tehetséget hozna fel a B-ből.És én azért az igazoláspolitikájával nem vagyok teljesen kibékülve. Nagyon jó dolog, hogy ennyi fiatalt kipróbál, de mostanára már eljuott odaáig, hogy idősebbeket nem is nagyon vesz. Így meg azért nem lehet...
Jó lenne, de nem látok rá sok esélytAtesz írta:Azért Wenger sztem nem lenne rossz...Rikaardnál mindenképp jobb![]()
Persze itt nem nyomathatná a fiatalítást ezerrel, de lehet több tehetséget hozna fel a B-ből.
A Sun nem a hivatalos kacsahonlap?grecki írta:A Sun szerint (pletykalap) Txiki nem Henry ügyében, hanem Wengerrel kapcsolatban tárgyalt állítólag Párizsban. Nem mondom, ennek az igazolásnak örülnék a legjobban... Nem mellesleg valószínűleg könnyebb szívvel engedné el Henry-t és Fabregast is...
G-Jay, ezt nem kéne megkajálni.G-Jay írta:Ezt mindenkinek ajánlom, a figyelmébe!:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144550
Azért ide rakom be, mert legfőképp a Rijkaardról szóló rész a fontos, a többiröl már eleget beszéltünk!
Azt mondja Laporta, hogy keresik az utódját, és csak akkor marad, ha nem találnak megfelelő hellyettest
Persze, menjünk csak el a problémák mellett, seperjük a szőnyeg alá, és hangoztassuk: "dehát ő nyert egy BL-t meg 2 bajnoki címet". Csak ezzel nem sokat érünk, amikor kellene cserélni egy normálisat, vagy el kéne gondolkozni, hogy kit is tegyen be a keretbe, aztán a kezdőbe és milyen taktikával...Ugyan már...mrmonster írta:Szerintem eléggée elromlott itt a fórumon a színvonal az Eurobarca alakulása óta, olyan emberkék szidnak itt össze mindenkit (nem csak Rijkaard-ot), akik kipécéznek egy indokot (akár Saviola-ügy, akár más), és attól kezdve már le van írva a pali - pl. Rijkaard. Nem egységében kéne nézni a dolgokat? Én is bírom pl. Savigolt, de ettől még Rijkaard lehet jó szakember nem? Oleguer-imádata számomra is rejtély marad, de 2 bajnoki cím+BL-t azért nem felejtem el neki, és NEM CSAK HENK TEN CATE MIATT NYERTÜK MEG!!!!!
Na mindegy, tudom, hogy ezt is hiába írtam le, mert inkább a szitok, b...szlatás, kritizálás, a csapat szétverése itt a téma, nem az építés. De szerintem csomó ember van itt aki csak olvassa a fórumot, és direkt ezek miatt nem ír egy betűt se, mert a gyűlölködésben nem akar részt venni.
Ha kicsit kárörvendő akarnék lenni, akkor tessék: jövőre is Rijkaard lesz az edző, hi-hi-hi![]()
![]()
Nem szólt ez a hsz pl. lionelmessi19-nek, ozsimikinek, és bocs akit kihagytam.
Hát, szerintem azért most sem volt annyira rosz keretünk, hogy ilyen taktikai hibákat kövessen el...ozsimiki írta:Igazad van! De csak úgy tud ott állniZozzy 5 írta: Az lehet, hogy az alapozás meglesz, de az kevéske. Majd akkor is ott kell lenni, mikor a szezon közbe trágyában van a csapat, és cserélni kéne egy normálisatha marad
![]()
![]()
csak úgy tud cserélni egy normálisatha lesznek igazolások
Erről már beszéltem én is régebben...én 60%-ban az ő távozásában látom azt hogy miért estünk vissza idén....skadi írta:arra nem gondolt senki,hogy eddig volt egy henk ten is a kispadon...
aki nélkül egyböl rosszul ment...nem mondom hogy ö az,aki miatt jók lettünk/voltunk stb,
csak gyanús...