zsuni írta:most mi értelme van belémkötni?
lehet van olyan törés, ami kis látványossággal jár, de ennek a srácnak vérzett az orra. innentöl kezdve, egy halál baromság miatt belémkötöttél.
ha valaki nem ismer fel egy olyan orrtörést, ahol ömlik az ember orrából a vér, az vak.
Attól még, hogy valakinek ömlik az orrából a vér, közel sem jelent orrtörést!!! És a fordítottja is igaz: orrtörés nem mindig jár orrvérzéssel. Hagyjuk ezt az orvosi témát szerintem...
De az orvosnak is az első reakciója az, hogy röntgenre küld... majd pont egy futballbíró fogja kiállítani a diagnózist meccs közben, csak úgy sacc per kábé: ránézésre a tőle 2 méterre földön fekvő játékos orrát figyelve

A következő már az lesz, hogy a bíróknak kvalifikált orvosoknak is kell lenniük?
Egyre antipatikusabb ez a madridi hozzáállás (mármint a klub). Úgy értem, ezt elnézném mondjuk egy Osasuna-szintű csapattól, de valahogy egy "királyi gárdához" egyáltalán nem méltó viselkedés ez. Nem értem, hogy mit remélnek a fellebbezéssel. És milyen alapon kérik a büntetés halasztását? Normális dolog ez?