Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én sem azt mondtam, hogy vegyük meg, hanem azt, hogy ha felajánlottak volna egy kapuscserét, akkor nem zárkóztam volna el a transzfertől...ozsimiki írta:Tudom,h nem feltétlen nekem szól...de én pl nem utálom egyáltalán Casillast,sőt kedvelem! A Realból a legnormálisabb játékos! De attól még továbbra sem akarok lemondani VV-ről,és szntem még fejlődik Viktor...szóval jó ez így! Részemről..grecki írta:Csak azért, mert Realos, attól még nem utálom...
Gondolom Luis Enriquét is megszerettétek...
Tudom,h nem feltétlen nekem szól...de én pl nem utálom egyáltalán Casillast,sőt kedvelem! A Realból a legnormálisabb játékos! De attól még továbbra sem akarok lemondani VV-ről,és szntem még fejlődik Viktor...szóval jó ez így! Részemről..grecki írta:Csak azért, mert Realos, attól még nem utálom...
grecki írta:Csak azért, mert Realos, attól még nem utálom...
Nagyon is igazatok van, tartsuk meg a kemény rivalizálást VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!!!!Rivaldo11 írta:Ezt mintha csak én írtam volna.varga tamás írta:Lehet, h Casillas jobb kapus, mint VV, de mégiscsak margitista. Tehát semmi pénzért nem kéne nekem, főleg nem VV helyére. Maradjon csak a margitban, nem vagyok kiváncsi a pofájára.
Ezt mintha csak én írtam volna.varga tamás írta:Lehet, h Casillas jobb kapus, mint VV, de mégiscsak margitista. Tehát semmi pénzért nem kéne nekem, főleg nem VV helyére. Maradjon csak a margitban, nem vagyok kiváncsi a pofájára.
Óhh, hagyjuk már eztLos Banditos írta:Többek közt ezért is Reina méga 2. számú kapus a válogatottban:
http://www.youtube.com/watch?v=MAG66OjfdJI
Igen, de Casillas nekem az egyik kedvenc (ha nem a kedvenc) kapusom, attól függetlenül, hogy hol játszik...ozsimiki írta:Ininél is van még jobb,mégse cserélné el senkiAtesz írta: Én ettől függetlenül...Jobb és kész. Ezt nem tudom megmagyarázni.
Ininél is van még jobb,mégse cserélné el senkiAtesz írta: Én ettől függetlenül...Jobb és kész. Ezt nem tudom megmagyarázni.
Én ettől függetlenül...Jobb és kész. Ezt nem tudom megmagyarázni.ozsimiki írta:Mi az,hogy bármikor elcserélnéd
TÉny,h jobb,mint VV,de azért tett Valdes is sokat már a Barcáért,és egyre jobb,megbízhatóbb teljesítményt nyújt!
Casillas tényleg jobb kapus, de nekem most nem lenne szivem elcserélni VV-t, amikor egyre jobb, és tisztán látszik, hogy sokat fejlődött. Meg amúgy is, túlságosan szeretemGame90 írta:Casillas jobb kapus, én is belemennék egy ilyen cserébe...grecki írta:Attól függetlenül én egy másodpercnyit sem gondolkodnék, ha Calderon felajánlana egy VV Casillas cserét...
Casillas jobb kapus, én is belemennék egy ilyen cserébe...grecki írta:Attól függetlenül én egy másodpercnyit sem gondolkodnék, ha Calderon felajánlana egy VV Casillas cserét...
Atesz írta:Mondjuk sztem Cassilast össze se lehet hasonlítani Valdessal, egy klasszissal jobb Iker barátunk. Bármikor elcserélném Valdest rá, nagyon sajnálom, hogy nem a mi nevelésünk.Casillas 18 évesen a BL döntőben védett! Nem is akárhogyan...