Victor Valdés
-
- aka Game90
Csak a szakállát is lekéne vágatnia
Off: holnap megyek én is fodrászhoz, nekem egy kicsivel hosszabb lesz azért, mint VV-é.
Off2: lm19 nem ártott egy új avatar. A másik már elég régi volt

Off: holnap megyek én is fodrászhoz, nekem egy kicsivel hosszabb lesz azért, mint VV-é.
Off2: lm19 nem ártott egy új avatar. A másik már elég régi volt

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Andris
- Adminisztrátor
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Amugy Los, akinél elmegy ez a viselet, nem áll neki über hülyén, annak kényelmes a nyári hónapokban..

Amugy Los, akinél elmegy ez a viselet, nem áll neki über hülyén, annak kényelmes a nyári hónapokban..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Kopaszra vágatta a haját ő is. Úgylátszik most ez a divat Barçáéknál.

in to exile
-
- Hírhozó-cikkíró
Én sem azt mondtam, hogy vegyük meg, hanem azt, hogy ha felajánlottak volna egy kapuscserét, akkor nem zárkóztam volna el a transzfertől...ozsimiki írta:Tudom,h nem feltétlen nekem szól...de én pl nem utálom egyáltalán Casillast,sőt kedvelem! A Realból a legnormálisabb játékos! De attól még továbbra sem akarok lemondani VV-ről,és szntem még fejlődik Viktor...szóval jó ez így! Részemről..grecki írta:Csak azért, mert Realos, attól még nem utálom...
Gondolom Luis Enriquét is megszerettétek...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tudom,h nem feltétlen nekem szól...de én pl nem utálom egyáltalán Casillast,sőt kedvelem! A Realból a legnormálisabb játékos! De attól még továbbra sem akarok lemondani VV-ről,és szntem még fejlődik Viktor...szóval jó ez így! Részemről..grecki írta:Csak azért, mert Realos, attól még nem utálom...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
grecki írta:Csak azért, mert Realos, attól még nem utálom...
Ez igaz, de mondjuk Casillast nem fenyegeti az a veszély, h a Realnak nem fog kelleni.
Ettől függetlenül én is szeretem őt.

-
- Jugador d'estrella
Nagyon is igazatok van, tartsuk meg a kemény rivalizálást VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!!!!Rivaldo11 írta:Ezt mintha csak én írtam volna.varga tamás írta:Lehet, h Casillas jobb kapus, mint VV, de mégiscsak margitista. Tehát semmi pénzért nem kéne nekem, főleg nem VV helyére. Maradjon csak a margitban, nem vagyok kiváncsi a pofájára.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ezt mintha csak én írtam volna.varga tamás írta:Lehet, h Casillas jobb kapus, mint VV, de mégiscsak margitista. Tehát semmi pénzért nem kéne nekem, főleg nem VV helyére. Maradjon csak a margitban, nem vagyok kiváncsi a pofájára.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Hírhozó-cikkíró
Csak még valami.
Nem szeretném, ha a vezetőség kapust igazolna, mert én elégedett vagyok összességében a hálóőr pozícióján Valdesszel. Egyetlen embert látnék szívesebben, és az Casillas...
Csakhát ennek a transzfernek az esélye konvergál a nullához, így nem is érdemes erről többet diskurálni.
Ami viszont tény, hogy Casillasnak minden meccsen legalább három-négy bravúros védése van a jópár kötelezőn kívül, és nem emlékszem, hogy mikor volt utoljára igazi kapusbakija. Ő a madridi hátsóalakzat zászlóshajója, ha ő nem lenne, akkor az elmúlt években valószínűleg nem a bl indulásért, hanem sokkal inkább a kiesés elkerüléséért küzdött volna a Real.
Valdes is nagy védésekre képes, a bakijait meg én speciel elfogadtam, még így is sokkal nagyobb hasznára van a csapatnak, mint hátrányára.
Nem szeretném, ha a vezetőség kapust igazolna, mert én elégedett vagyok összességében a hálóőr pozícióján Valdesszel. Egyetlen embert látnék szívesebben, és az Casillas...
Csakhát ennek a transzfernek az esélye konvergál a nullához, így nem is érdemes erről többet diskurálni.
Ami viszont tény, hogy Casillasnak minden meccsen legalább három-négy bravúros védése van a jópár kötelezőn kívül, és nem emlékszem, hogy mikor volt utoljára igazi kapusbakija. Ő a madridi hátsóalakzat zászlóshajója, ha ő nem lenne, akkor az elmúlt években valószínűleg nem a bl indulásért, hanem sokkal inkább a kiesés elkerüléséért küzdött volna a Real.
Valdes is nagy védésekre képes, a bakijait meg én speciel elfogadtam, még így is sokkal nagyobb hasznára van a csapatnak, mint hátrányára.
-
- Llegenda del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=bZsp5YBQCoM
http://www.youtube.com/watch?v=pym1VzV6Vs4
Ezt kuksizzátok inkább
http://www.youtube.com/watch?v=pym1VzV6Vs4
Ezt kuksizzátok inkább

-
- aka Game90
2-szer ilyen hosszú videót összelehetne állítani a nagy védéseiből. Csak ezek a bakik jobban megmaradnak az emberekben 

-
- Llegenda del Barça
Óhh, hagyjuk már eztLos Banditos írta:Többek közt ezért is Reina méga 2. számú kapus a válogatottban:
http://www.youtube.com/watch?v=MAG66OjfdJI

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Többek közt ezért is Reina méga 2. számú kapus a válogatottban:
in to exile
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Igen, de Casillas nekem az egyik kedvenc (ha nem a kedvenc) kapusom, attól függetlenül, hogy hol játszik...ozsimiki írta:Ininél is van még jobb,mégse cserélné el senkiAtesz írta: Én ettől függetlenül...Jobb és kész. Ezt nem tudom megmagyarázni.
VV is ott van az élmezőnyben azért.

Amúgy meg úgy sincs semmi realitása annak, amiőlr irogatunk.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ininél is van még jobb,mégse cserélné el senkiAtesz írta: Én ettől függetlenül...Jobb és kész. Ezt nem tudom megmagyarázni.

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Én ettől függetlenül...Jobb és kész. Ezt nem tudom megmagyarázni.ozsimiki írta:Mi az,hogy bármikor elcserélnéd
TÉny,h jobb,mint VV,de azért tett Valdes is sokat már a Barcáért,és egyre jobb,megbízhatóbb teljesítményt nyújt!
SOK AZ IDÉZÉS!!!
E.

- Rita
- Jugador del Barça
Nem egyszer kerültünk már olyan helyzetbe,hogy itt volt nállunk vki és hát nem volt a legjobb..aztán eladtuk és világklasszis lett
Vagy vettünk egy világklasszist..és borzalmasan jáccott..pl:Gudi
Valszeg ha VV-t eladnánk vagy elcserélnénk Casillasra akkor pár hét múlva az összes újság attól hangozna h VV milyen jó kapus stb..Casillas meg lehet h legyengülne:P Persze ez csak találgatás..lehet,hogy jó csere lenne..De én semmikép nem adnám..

Valszeg ha VV-t eladnánk vagy elcserélnénk Casillasra akkor pár hét múlva az összes újság attól hangozna h VV milyen jó kapus stb..Casillas meg lehet h legyengülne:P Persze ez csak találgatás..lehet,hogy jó csere lenne..De én semmikép nem adnám..

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Lehet, h Casillas jobb kapus, mint VV, de mégiscsak margitista. Tehát semmi pénzért nem kéne nekem, főleg nem VV helyére. Maradjon csak a margitban, nem vagyok kiváncsi a pofájára.
-
- Llegenda del Barça
Casillas tényleg jobb kapus, de nekem most nem lenne szivem elcserélni VV-t, amikor egyre jobb, és tisztán látszik, hogy sokat fejlődött. Meg amúgy is, túlságosan szeretemGame90 írta:Casillas jobb kapus, én is belemennék egy ilyen cserébe...grecki írta:Attól függetlenül én egy másodpercnyit sem gondolkodnék, ha Calderon felajánlana egy VV Casillas cserét...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.06.02. 14:46:43-kor.
-
- aka Game90
Casillas jobb kapus, én is belemennék egy ilyen cserébe...grecki írta:Attól függetlenül én egy másodpercnyit sem gondolkodnék, ha Calderon felajánlana egy VV Casillas cserét...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Atesz írta:Mondjuk sztem Cassilast össze se lehet hasonlítani Valdessal, egy klasszissal jobb Iker barátunk. Bármikor elcserélném Valdest rá, nagyon sajnálom, hogy nem a mi nevelésünk.Casillas 18 évesen a BL döntőben védett! Nem is akárhogyan...