Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ehhez Nagy GRT!barcafan írta:a HFCB tegnap 0-2ről forditott 4-2re a Milan B ellen
És forza Palermo!! Mégiscsak 9 pontosak, nomeg a rózsaszín mezük miatt is!!ozsimiki írta:Forza Roma!
Forza Inter! Kettejük között pedig győzzőn a jobbik!
Most én is nagyon szurkolok mindkettőnek,hogy verjék vhogy meg a milant (szándékos mindig a kisbetű!Saviola írta:Nem baj,megszoktam már..ozsimiki írta:ez a szerencsétlen (bocs Saviola,+Inter drukkerek!) Inter nem tudja hozni a kötelezőket,és elolvad az előnyűk(Igen,most kell sajnálni..
![]()
)
FoRzA InTeR!
Nem baj,megszoktam már..ozsimiki írta:ez a szerencsétlen (bocs Saviola,+Inter drukkerek!) Inter nem tudja hozni a kötelezőket,és elolvad az előnyűk
Bocsi srácok,h szinte az egész olasz focit a CSALÓmilan-ra helyezem ki,de már csak 6 pontra vannak....doki írta:Összeségében jó meccs volt,és az Inter megérdemelten nyert.
Külön örülök a Palermo újabb gólzáporos győzelmének.
Hát igen, sajnos beszenvedték ezt a gólt! Persze igaz ami igaz, Crespo szépen csinálta!Los Banditos írta:1-0 az Internek Crespo góljával!És lassan vége az 1. halfnak...
Szerintem is nyerjen a Roma,a felsorolt indokok mellett azért is,mert nagy valószínűséggel behúzza a meccsét a csalómilan (milan-Ascoli),és akkor már +1ponton lesz...így megmaradna a 8 pont fórja a Farkasoknak!Subinho írta:a roma-inter meccsnek 2 jó eredménye is lehet!
1., nyer a roma és végre megint igazi fényében ragyoghat és komoly esélyese lehet a scudettonak, aminek az utóbbi években nem volt esélye...![]()
2., kikap az inter és elzavarják mancinit és hoznak valami igazi edzőt!!!a legjobb oda lippi lenne, mivel asszem más csapathoz nem is nagyon tudna menni olaszban... de persze a trapattonit is meg lehetne próbálni, bár a válogatottal nem sokat csinált... és ott van még zoff is...és cuper visszahozatala is szóba került...