Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát a vidi nagyon jo.....télleg nagyon nehéz eldönteni h ki volt a nagyobb zseni.....MessiFan írta:Elég megnézni ezt a videót.. http://www.youtube.com/watch?v=KEF0WGaAcZQI'm a legend írta:Hát Zidane talán hasznosabb volt a csapata számára ,de R10-nél nemigen csinált látványossabb dolgokat sztem...persze ez szubijektív
Zidane és Roni is fantasztikusan cselez. Fantasztikusan lőnek kapura és a szabadrúgásaik is pazarok voltak
Látványosabb gólt rúgott már Robi Carlos is
Vagy Del piero, Pirlo, Kaká stb
Elég megnézni ezt a videót.. http://www.youtube.com/watch?v=KEF0WGaAcZQI'm a legend írta:Hát Zidane talán hasznosabb volt a csapata számára ,de R10-nél nemigen csinált látványossabb dolgokat sztem...persze ez szubijektív
Hát Zidane talán hasznosabb volt a csapata számára ,de R10-nél nemigen csinált látványossabb dolgokat sztem...persze ez szubijektívMessiFan írta:Zidane.ez így nemlessz jó.... Laughing ....akkor mondom úgy h 1990 után...(Messin kívül)...nanana?? Laughing LaughingTudok még mondani...
ugye ide írhatom ezt modik?
Zidane.ez így nemlessz jó.... Laughing ....akkor mondom úgy h 1990 után...(Messin kívül)...nanana?? Laughing Laughing
Ezt valahogy megtugom érteni......McLovin írta:Azóta én se nagyon!I'm a legend írta:Uhh![]()
![]()
...hát az se gyenge....
na ezért nem tippmixezek......amien szerencsétlen vok,tuti mindig buknám
![]()
Azóta én se nagyon!I'm a legend írta:Uhh![]()
![]()
...hát az se gyenge....
na ezért nem tippmixezek......amien szerencsétlen vok,tuti mindig buknám
![]()
UhhMcLovin írta:Első tippmixemet tavaly csináltam. Mondhatjuk hogy tökre elfelejtettem mindent, akkor is haverom állított ki mindent, én csak mondtam, hogy mit rakjon meg. 2. tippmixemet abszolút kezdőként megcsináltam, nyertem a szelvénnyel, de a hosszabbításban lőtték a győztes gólt, ezért elment. Az én fejemre is kíváncsiak lettetek volna...
Nem tudok róla, hogy lenne hátránya. Csak így fizetni kell a házhoz szállítás díját is.G-Jay írta:Srácok, a netes banki átutalásos rendelésnek van valami hátránya? Gondolok itt pl nagyobb összegű levonásra a számlán a transzfer miatt, vagy ilyesmi?
Jó kis sztori.....azért megnéztem volna az arcod ,ahogy várod a többi pénztmiihii írta: ...
Gratula,Miki!!!ozsimiki írta:Srácoook!
Történelmi pillanat!
3asom lett a lottón yeh![]()
![]()
eddig egyszer volt kettes, ez volt a max.
10.805 forint, olé. nem is az összeg (bár amiatt is) hanem maga a tény,h 3at azért eltaláltam, igaz másik kettő messzebb nem is lehetett volna
No akkor ezt b_ssztuk!!!ozsimiki írta:Gyerekek pár nullát elnéztetek![]()
ezt elkajálom holnap
![]()
Dejó neked!:DChris0527 írta:Rám fogja költeniI'm a legend írta:
Gratulálok!:D
ne vedd tolakodásnak,de tudod már h mire fogod elkölteni?mert ha nem akkor én segíthetek:D![]()
Ozsi ezek után a meghívást úgy veszem hogy te állsz mindent
Rám fogja költeniI'm a legend írta:
Gratulálok!:D
ne vedd tolakodásnak,de tudod már h mire fogod elkölteni?mert ha nem akkor én segíthetek:D
Gratulálok!:Dozsimiki írta:Srácoook!
Történelmi pillanat!
![]()
10.805 forint, olé. nem is az összeg (bár amiatt is) hanem maga a tény,h 3at azért eltaláltam, igaz másik kettő messzebb nem is lehetett volna
Gratulálok. Szólok, hogyha nem tudsz esetleg mit kezdeni a pénzzel, akkor küldj rám egy PÜ-t.ozsimiki írta:Srácoook!
Történelmi pillanat!
![]()