http://sportgeza.hu/futball/2010/01/27/ ... so_csalok/
1. hát persze, a Real vezérkara szerint ők mondhatják meg, h egy eltiltott játékos mikor töltse le a büntetését... egy példát mondok erre:madridista.hu írta:szerda, 14:27 - A Fellebbviteli Bizottság holnap dönt Ronaldo ügyében. Ha csökkentik az eltiltást, akkor a klub elfogadja a döntést; ha viszont nem, akkor a Spanyol Sportdöntőbíróság elé mennek, és megpróbálják elérni, hogy a Xerez és az Espanyol ellen legyen eltiltott. A kilátások nem jók: 14-ből 3-szor adtak igazat a klubnak.
most mi értelme van belémkötni?Egy orrtörésnek nem kell feltétlenül vérfürdőből állnia, néha csak annyit látni, hogy belilul egy kicsit az orr, esetleg látni szemmel, hogy ferde a csont. Vannak nagyon kis látványossággal fellépő sérülések. A meccs után nyilatkozni is tudott a szenvedő fél, nem lehetett szabad szemmel látni a csonntörést, csak egy kicsit orrhangon beszélt.
RespectGetti írta:Na röviden néhány dolog
Ha jól emlékszem 13 éve nem nyer a riazorban a real, talán mindig ki is kap.nem?Sokkal inkább érdekel a hétvége, nem tudom elképzelni hogy pontokat hullajtana a rivális a Riazorban.
Nagyon vicces vagy srác, de a bíró nem orvos, nem feladata a diagnózis.nem tudom ezen mit lovagoltok. egy orrcsonttöréshez nem kell röntgen, se latin szavak. ha pofánvernek és vérzik az orrod, akkor az nem meghúzódott, és nem benőtt a köröm a lábujjadon..
Egy orrtörésnek nem kell feltétlenül vérfürdőből állnia, néha csak annyit látni, hogy belilul egy kicsit az orr, esetleg látni szemmel, hogy ferde a csont. Vannak nagyon kis látványossággal fellépő sérülések. A meccs után nyilatkozni is tudott a szenvedő fél, nem lehetett szabad szemmel látni a csonntörést, csak egy kicsit orrhangon beszélt.zsuni írta:nem tudom ezen mit lovagoltok. egy orrcsonttöréshez nem kell röntgen, se latin szavak. ha pofánvernek és vérzik az orrod, akkor az nem meghúzódott, és nem benőtt a köröm a lábujjadon..
És a CT-t majd a "4th official" végzi el, nem?Mikaos írta:Fellebbeznek, mert a bíró nem tüntette fel a csonttörés tényét????!?!?!
LOL!!!
Elképzeltem, hogy a bíró ott helyben egy mini-röntgennel elvégzi a vizsgálatot a srác arcán, majd egyből nyom egy print-et, s az egyik reflektor felé emeli a nyomatot, felveszi a szemüvegét és nézegeti-nézegeti...megállapítja a csonttörés tényét, s szomorú arccal közli a pácienssel: "uram, van egy rossz hírem", majd emellett még belevési latin szavakkal az esetet a hivatalos jegyzőkönyvbe, amiben ajánlja a további vér- és vizeletvizsgálatot meg EKG-t, plusz a nővéreknek felírja a megfelelő gyógyszeradagokat.
nem tudom ezen mit lovagoltok. egy orrcsonttöréshez nem kell röntgen, se latin szavak. ha pofánvernek és vérzik az orrod, akkor az nem meghúzódott, és nem benőtt a köröm a lábujjadon..Fellebbeznek, mert a bíró nem tüntette fel a csonttörés tényét????!?!?!
LOL!!! Very Happy
Elképzeltem, hogy a bíró ott helyben egy mini-röntgennel elvégzi a vizsgálatot a srác arcán, majd egyből nyom egy print-et, s az egyik reflektor felé emeli a nyomatot, felveszi a szemüvegét és nézegeti-nézegeti...megállapítja a csonttörés tényét, s szomorú arccal közli a pácienssel: "uram, van egy rossz hírem", majd emellett még belevési latin szavakkal az esetet a hivatalos jegyzőkönyvbe, amiben ajánlja a további vér- és vizeletvizsgálatot meg EKG-t, plusz a nővéreknek felírja a megfelelő gyógyszeradagokat.
Igen kedves barátom, tényleg. Lehet, hogy jobban tudom ezt nálad.Fecooo írta:tényleg szankcionálják? mégis olyan szépen ott van Messi "kis kreténnek" becézve...Nazario írta:A madridistán szankcionálják a gúnyneveket, barkázást és hasonlókat. Itt nem nagyon.
a barkázást se láttam büntetve, viszont írva annál többször, szóval ebbe inkább ne menjünk bele...
na akkor fél éven belül másodszorra éghetne a pofámrol a bőrha naptári évet nézünk, akkor az 2009-re vonatkozott, ez meg már 2010-re Wink
egyébként érdekelne az itteni "normálisabb" realosok véleménye...(akiknek nem tetszik ez a besározós módszer...)
ha naptári évet nézünk, akkor az 2009-re vonatkozott, ez meg már 2010-rezsuni írta:sajnos az év vicce már megvolt a kupában.Most ezen sírjon vagy nevessen az ember?Ez vicc...szánalom komolyan.Ha helyt adnak a fellebbezésnek az lesz az év vicce...
sajnos az év vicce már megvolt a kupában.Most ezen sírjon vagy nevessen az ember?Ez vicc...szánalom komolyan.Ha helyt adnak a fellebbezésnek az lesz az év vicce...
Igen, nem kéne ebből a más csapatok más játékosaik hasonló esetéről videó csatolásából divatot csinálni, mert akkor ezentúl ha vaki fellebbez, majd keresnek 100 hasonló esetet, ahol nem volt olyan durva büntetést.Fecooo írta:még annyit, h amennyiben helyt adnának a fellebbezésnek (a világ szégyene lenne sztem is!), onnantól kezdve nem lehetne olyan döntést hozni, amit ne lehetne megkérdőjelezni.ez pedig a sportra nézve végzetes lenne, hiszen onnantól kezdve minden kiállításra hozhatnának másik meccsről példát. pl h ezen a kínai 5ödosztályú meccsen csincsangot nem állították ki, akkor a mi játékosunkat sem szabad!
a lényeg: az objektívebb realosok is szánalmasnak tartják a vezérkar ezen lépését, legalábbis egy, Casillas nevét viselő fórumozó odaát minden tiszteletet megérdemel, mert akárhányszor látom vhol a hsz-ét, mindig próbál objektív maradni... (elnézést, ha esetleg ezzel szabályt szegtem! )
Én azt speciel láttam átjavítva jópárszor. (meg figyelmeztető szöveget mellékelve, hogy hanyagoljuk a k betűvel írást!)a barkázást se láttam büntetve, viszont írva annál többször,
Detto!Engem mondjuk egy kicsit sem zavar a barkázás, meg az sem ha a csapatomat vagy annak játékosait becézgetik, sőt, ha az esetleg még ötletes vagy poénos, akkor kifejezetten tetszik.
elég durva lenne, ha nem lehetne "jót" írni egy madridistáról!Fecooo írta:a lényeg: az objektívebb realosok is szánalmasnak tartják a vezérkar ezen lépését, legalábbis egy, Casillas nevét viselő fórumozó odaát minden tiszteletet megérdemel, mert akárhányszor látom vhol a hsz-ét, mindig próbál objektív maradni... (elnézést, ha esetleg ezzel szabályt szegtem!)
tényleg szankcionálják? mégis olyan szépen ott van Messi "kis kreténnek" becézve...Nazario írta:A madridistán szankcionálják a gúnyneveket, barkázást és hasonlókat. Itt nem nagyon.
Úriemberek klubja.Bányász írta:A Real Madrid illetékesei elismerték az EFE hírügynökségnek, hogy Cristiano Ronaldo két meccses eltiltását megfellebbezik. Az érvelés azon alapszik, hogy a bíró nem tüntette fel a jegyzőkönyvben a csonttörés tényét, csak az ütést, valamint csatolják Messi január 17-i hasonló tettéről szóló videót.