Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha Rijkaardon múlik, akkor nem fog semmit sem változni a taktikánk.Zozzy 5 írta:Ez a játékoskeret nem a legalkalmasabba a 4-4-2re.
4-2-3-1re szavazok.
Én is gondoltam ilyenre csak nem tudom miért nem írtam leRoniee21 írta:Sztem is jobb lenne a 4-3-1-2,És akkor Ronaldinho lenne Samuék mögött,a többi pedig törvényszerű!Game90 írta:Ilyenre gondoltál?Mihu írta:Ti mit szólnátok hozzá amúgy hogy ha jövőre nem ebben a 4-3-3-ban állnánk fel hanem mjuk valami 4-4-2 féleségben...![]()
VV - Zambrotta, Puyol, Thuram/?, ?? - Iniesta, Xavi, védekező kp/Deco, Ronaldinho - Messi, Samu.
Jobbat nem tudok összeállítani, de sztem nem lenne jó a 4-4-2Inkább 4-3-1-2.
Sztem is jobb lenne a 4-3-1-2,És akkor Ronaldinho lenne Samuék mögött,a többi pedig törvényszerű!Game90 írta:Ilyenre gondoltál?Mihu írta:Ti mit szólnátok hozzá amúgy hogy ha jövőre nem ebben a 4-3-3-ban állnánk fel hanem mjuk valami 4-4-2 féleségben...![]()
VV - Zambrotta, Puyol, Thuram/?, ?? - Iniesta, Xavi, védekező kp/Deco, Ronaldinho - Messi, Samu.
Jobbat nem tudok összeállítani, de sztem nem lenne jó a 4-4-2Inkább 4-3-1-2.
Ilyenre gondoltál?Mihu írta:Ti mit szólnátok hozzá amúgy hogy ha jövőre nem ebben a 4-3-3-ban állnánk fel hanem mjuk valami 4-4-2 féleségben...
Ez az amit sosem fogunk megtudni...ozsimiki írta: DE mivan pl akkor,ha már idény közben,fene se tudja mikor, rendesen összebalhéztak,Frank szidta a Nyúlat,a Nyúl meg leanyázta Franket,vagy ki tudja...(amúgy se szívlelhették egymást,hisz a kezdetektől világos volt,h nem kell neki a Nyúl)
![]()
![]()
Pedig ő tényleg felesleges ideSlither írta:Neeskenset meg azért nem küldik el, mert Rijkaard nem akarja.Zozzy 5 írta:Legalább akkor Neeskens menjen innen el!
Neeskenset meg azért nem küldik el, mert Rijkaard nem akarja.Zozzy 5 írta:Hát, úgylátszik Laporta hiába emleget változások, az egyik legnagyobbat nem meri meghúzni...Legalább akkor Neeskens menjen innen el!
Ha tényleg marad,akkor az elnökünknek kell kitalálni egy jó másodedzőt.Rivaldo11 írta:Remélem összeállt Rijkaard fejében egy névsor, hogy kikre lenne szüksége. Holnaptól már dolgozni kellene ezeken az igazolásokon.
Jövőre visszaveszük a minket megillető bajnoki címet.
ui: Látom, nem sokan tudnak aludni...
Én meg lusta vagyok visszaolvasni.lionelmessi19 írta:Ezt már annyiszor átbeszéltük szóról szóra, h lusta vagyok mégegyszer leírni. Ha kicsit visszaolvasol, megtalálod.doki írta:Nem?! Akkor kinek kellett volna motíválni őket?Kinek kellett volna a csapatot jól összerakni?Kinek kellett volna a cseréket jól beosztani?
Neki a fejekben kellett volna rendet rakni,ami idén nem sikerült.Sokat köszönhetünk neki a MÚLT-ért,de a jövő nem róla szól!(remélem)
100% h jövőre is ő ül a padon.
Ezt már annyiszor átbeszéltük szóról szóra, h lusta vagyok mégegyszer leírni. Ha kicsit visszaolvasol, megtalálod.doki írta:Nem?! Akkor kinek kellett volna motíválni őket?Kinek kellett volna a csapatot jól összerakni?Kinek kellett volna a cseréket jól beosztani?
Neki a fejekben kellett volna rendet rakni,ami idén nem sikerült.Sokat köszönhetünk neki a MÚLT-ért,de a jövő nem róla szól!(remélem)
Szerintem ilyesmit kijelenteni nem lehet, és nem is kell.doki írta:Az egész idény alapján Frank az ,akin a bajnokság elment.
Szóval Isten vele.