2007.06.18. 15:25:05
Frankie megint a hülyeséget hajtotta nyilatkozat címszó alatt. Ezt már százszor hallottuk, és nekem qummára elegem van belőle. Azon kéne elgondolkoznia, hogy én mint egyszerű szurkoló Mo-on, lefeküdtem este 11-kor, de még hajnali 2-kor forgolódtam, hánykolódtam, pedig hatra mentem dolgozni - úgy, hogy alig aludtam. Laporta egyetlen jó döntést hozhat holnap nyilvánosságra: megköszönik a munkát ennek a holland tulipánnak, és edzőt szerződtetnek a kispadra. Azzal, hogy Neeskenst elküldik, nem oldódik meg semmi. Nem ő állítja össze a csapatot, nem ő mondja meg mikor kit kell lecserélni.
Már tegnap is leírtam: nem barátra, hanem edzőre, azaz EDZŐre lenne szüksége ennek a csapatnak. A mostani sajna nem az. Tudom, h a futball csapatjáték, de nálam kb. 70%-ban ő az egyedüli oka az idei semminek.
Sorozatosan hozta a rosszabbnál rosszabb döntéseket:
1. kezdődött azzal, hogy ezt az izlandi veszedelmet idehozta,
2. Giulyt, Mottát nem küldték el,
3. elengedték van Bommelt, de a helyére vkp-t nem igazoltak. Megmondom őszintén: én augusztusban a fejemet vertem a falba, amikor meghallottam, hogy van Bommelt eladták a Bayernnek - hatalmas baklövés volt,
3. ott vannak a cseréi - mindenki által ismeretesek, nem ragozom,
4. az idény egyetlen kulcsmérkőzését, rangadóját sem tudtuk abszolválni - ez pedig a nagy csapatok ismérve,
5. egy-nullás vezetés után minden alkalommal ráültünk az eredményre, aztán jól besz...uk,
6. kidőlt Etoo és Messi, ez igaz, de kérdem én: egy ilyen nagy csapatnak, mint a mienk, miért nem ül még két bevethető, megbízható csatár a kispadján. Mert az bebizonyosodott, hogy Guddy nem Barca-szint, a Nyulat pedig mellőzte,
7. legtöbb alkalommal úgy ült a kispadon, mint egy jóllakott napközis, nem pedig, mint egy admirális, egy vezér.
Még biztos lenne kivetni való a teljesítményében, de ezeket most hanyagolom. Tudom, vannak akik nem értenek velem egyet, de biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok, akik hasonlóképpen látják a helyzetet Rijkaarddal kapcsolatban. A konklúzió pedig: Ő a leggyengébb láncszem egyike, tehát VISZLÁT!