Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nemtudom h hova istenitik annyira,sztem egyáltalán nem jó játékos(gago)Los Banditos írta:Canizares-Ramos-Javi Navarro-Materazzi-Oleguer-Guti-Gago-Abelda-Zidane-Drogba-Bellamy
Azt a Gago gyereket nagyon hamar meggyűlöltem,aztmondták rá hogy ő az új Redondo erre passzolni sem tud egy normálisat.Ráadásul hihetetlenül b*zisan néz ki.És még hozzátartozik a dologhoz hogy annyit színészkedik amennyit nem szégyel
![]()
![]()
Barcás ifjainkra kiváncsi leszek majd mit alkotank.Szerintem egy izgalmas,szórakoztató mérkőzésen 4-4-es döntetlen fog születni![]()
barca99 írta: kp - Gago...
Igen, ma lesz majdlionelmessi19 írta: Gondolom ma!?
Egyszerű a válaszom: real madrid mindenkori kezdőcsapata+Henrybarca99 írta:Nagyon kíváncsi lennék a ti 11-etekre, ahol minden poszton olyanok játszanak, akiket utáltok, vagy nem szimpatikus játékosok. pl.: jobb bekk - Alves. Érdekelne egy ilyen feketelista. Az sem baj, ha nem konkrét csapat, csak pl. legunszimpatikusabb védő: xy
beteg vagyok?![]()
Na kérlek:barca99 írta:Nagyon kíváncsi lennék a ti 11-etekre, ahol minden poszton olyanok játszanak, akiket utáltok
Mourinho a kapus?Rajmó írta: Mourinho
D.Alves-Materazzi-Cannavaro-Oleguer![]()
írjam le a Real Madridot kezdőjét?barca99 írta:Nagyon kíváncsi lennék a ti 11-etekre, ahol minden poszton olyanok játszanak, akiket utáltok
- Mourinhobarca99 írta:Nagyon kíváncsi lennék a ti 11-etekre, ahol minden poszton olyanok játszanak, akiket utáltok, vagy nem szimpatikus játékosok. pl.: jobb bekk - Alves. Érdekelne egy ilyen feketelista. Az sem baj, ha nem konkrét csapat, csak pl. legunszimpatikusabb védő: xy
ez szinte nekem is egyezik csak még van nistelrooy-t tenném hozzáGame90 írta:Barca99 nem vagy beteg![]()
Az én ,,Utált 11''-em![]()
Kahn - D. Alves, Ayala, Javi Navarro, A. Cole - Lampard, Ballack - Guti, Nedved - Kuyt, Seva.
Edző: Mourinho, jobb bekk-Alves, csatár-Henrybarca99 írta:Nagyon kíváncsi lennék a ti 11-etekre, ahol minden poszton olyanok játszanak, akiket utáltok, vagy nem szimpatikus játékosok. pl.: jobb bekk - Alves. Érdekelne egy ilyen feketelista. Az sem baj, ha nem konkrét csapat, csak pl. legunszimpatikusabb védő: xy
beteg vagyok?![]()
hát nemtudom,de erős lesz a válogatott az tuti...dos santos,carlos vela pl...Game90 írta:Pelé szerint a mexikói labdarúgó-válogatott három év múlva, a dél-afrikai világbajnokságon csúcsra érhet, a Fekete Gyöngyszem szerint a közép-amerikai gárda a vb-trófea egyik fő várományosa. Az aztékok a venezuelai rendezésű Copa America nyitányán összecsapnak Brazíliával, a 66 esztendős élő legenda úgy véli nehéz mérkőzésre számíthat a selecao.
Lehet tippelni, hogy minek a hatására mondott ilyet a Fekete Gyémánt2014-ben meg a magyarok lesznek a fő várományosok mi?
15 gólnál jár, de az nem t'om hogy ezzel hányadik a góllővőlistán.lionelmessi19 írta:Huntelaar ismét gólgyáros?
Tavaly néztem sokat az Ajaxban, tetszett is, de ősszel ellaposodott.
Meg tudja mondani nekem vki, h hány gólnál jár és azzal hanyadik a listán?