Remélem jó kis meccs lesz!

Jobban szeretnék 1 olyat,amit játékkal szerzett meg a csapat..Petixy írta:Nem értem az Inter szurkolók miért szomorkodnak?![]()
Nem lehet minden évben bajnoknak lenni.Főként zsinórban egymás után.Nem úgy vagytok mint a Real akinek 0trófea 3év alatt.Nektek van 2is
Boixos írta: az inter szurkolók meg egyszer már eljutottak a katarzisig, emlékezzél vissza arra, hogyan fogadták a villarrealból hazatérő zsugásokat.
akkor kétszeresen szurkolhatsz, h a capello boruljon meg madridban, és zavarják el onnan. a számottevő olasz edzők közül csak ő és a legjobb nem dolgozott még az internél.Saviola írta:Sajnos igazatok van..Mancini takarodjon..de nagyon gyorsan..de ebből sem lesz semmi..lenne egy norm. edző,talán egy jó csapatot rakna össze az Interből..talán..de mivel ez esélytelen,így még várhatok 10 évet az újabb,normális úton elért bajnoki címre..![]()
![]()
![]()
![]()
FoRzA InTeR!
Mert egy csicska vagy..barcafan írta: CsatlakozomA tavalyi "ámokfutásuknak" köszönhetően Roma szurkoló lettem:) Divatszurker lettem
mint az állat! gondolhatodozsimiki írta:Boixos is ezért szurkol ,van egy olyan sanda gyanúm![]()
GO AS ROMA
Off:Marci írta:Egyetértünk!